Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Στοματικά Έλκη

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ιδανικό για εντοπισμένες κακώσεις της στοματικής κοιλότητας και την τοπική ανακούφιση και προστασία από ερεθισμούς και φλεγμονές από ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, στοματίτιδα, άφθες κα..
10.25€ 8.20€
Επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για την επούλωση και την πρόληψη παραμορφωτικών  ουλών: Μειώνει την ερυθρότητα, τον κνησμό και τ..
46.28€ 39.34€
Γέλη για στοματικά έλκη με απαλή γέυση γλυκόριζας Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην προσβεβλημένη, από άφθες & στοματικές κακώσεις, στοματική περιοχή. Προσφέρει..
7.90€ 4.98€
Ειδικά σχεδιασμένο τζελ για τη θεραπεία των πληγών που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα Αποτελεσματικά πολεμά την οδοντική μικροβιακή πλάκας. Αντιμετωπίζει τα ερεθισμένα ..
8.07€ 6.86€
Προηγμένη θεραπεία των ελκών και άλλων μικρών αλλοιώσεων στο στόμα  Το GUM ® Aftamed τζελ προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και επιτάχυνση της επούλωση..
10.69€ 9.09€
Gel Επούλωσης Των Μαλακών Ιστών της Στοματικής Κοιλότητας Intermed Hy+Al Gel ο μοναδικός συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και σουκραλφάτης του Hy+Al Gel,ενισχύει την αντοχή των μα..
9.58€ 8.14€
Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς ..
9.07€ 7.71€
Σταγόνες για το στόμα  Με την παραγωγή πυκνού οξυγονούχου μικροαφρου καθαρίζει και επουλώνει έλκη, ερεθισμούς και πληγές του στοματικού βλεννογόνου και των ούλων που ο..
5.04€ 4.28€
Πολλαπλή και μακράς διάρκειας δράση Ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή & μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση αφ..
12.10€ 6.90€
Συμβάλλει στον αποτελεσματικό και ταχύ έλεγχο της μικροβιακής πλάκας στα δόντια,ούλα και περιεμφυτεματικούς ιστούς Εφαρμόστε τοπικά χρησιμοποιώντας το ρύγχος του σωληναρίου ή μι..
9.02€ 7.67€
Γέλη για την Φροντίδα της Στοματικής Κοιλότητας Είναι αποτελεσματικό για τον ταχύ έλεγχο της οδοντικής μικροβιακής πλάκας που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου, για..
9.02€ 7.67€