Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ρινική Αποσυμφόρηση

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός σε αμπούλες Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή τ..
4.52€ 2.49€
Kαθαρισμός της μύτης. Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Το σετ περιλαμβάνει ένα ριν..
8.37€ 4.10€
Το Clinofar Υπέρτονο είναι ένα αποστειρωμένο υπέρτονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου με αποσυμφορητική δράση ιδανικό για : την ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης σε βρέφη και νήπι..
4.69€ 3.28€
Otosan Φυσικό Ρινικό Spray Θαλασσινό νερό από τη Βρετάνη και οργανικά εκχυλίσματα από Αλόη, Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Πεύκο Mugo,Tea Tree Oil και Λεμόνι. Αποτελεσματικό αποσυμφορητικ..
8.45€ 7.18€
Το Sinus rinsetm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλογία διττανθρακικό νάτριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η όποια βοηθάε..
15.30€ 13.00€
Σπρέϋ για τη μύτη με Πανθενόλη και Αloe Vera για ενυδατική και επουλωτική δράση. Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και προστατεύει από την ξηρότητα. Καθαρίζει τη μύ..
6.20€ 4.96€
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Καθαρίζει τις ρινικές διόδους σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης. Διατηρεί υγρές τις ρινικές διόδους. Προλαμβάνει τον κίνδυνο δευτερευουσών λ..
9.81€ 5.60€
Το Physiomer είναι φυσικό, αποστειρωμένο και μη διαλυμένο θαλασσινό νερό που προσφέρει τέλειο καθαρισμό και πλύση της ρινικής κοιλότητας, αποφράσσοντας την αποτελεσματικά μέχρι το ..
10.43€ 5.95€
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε περίπτωση κρυολογήματος και ρινικολπίτιδας. Ευκάλυπτος - Καθαρίζει τις ρινικές διόδους και προ..
10.43€ 5.95€
Sinomarin Cold & Flu Relief Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου & δυόσμου όπως και με εκχύλισμα θυμαριού το νέο Sinomarin Cold & Flu relief : Ανακουφίζει..
9.89€ 5.55€
H συσκευή Vicks Comforting Vapors απελευθερώνει το πασίγνωστο άρωμα Vicks στο χώρο σας. Η διάχυση αιθέριων ελαίων Vicks στον αέρα καταπολεμά την δυσφορία της αναπνοής, του βήχα και..
12.50€ 10.63€
Ισότονο θαλασσινό νερό φυσικό προϊόν με πρόπολη Eίναι συνδυασμός στείρου ισότονου θαλασσινού νερού με εκχύλισμα πρόπολης. Η πρόπολη, η οποία χρησιμοποιείται για την παραγωγή ..
9.38€ 7.97€
Οι ρινικές ταινίες BreathRight ανοίγουν την μύτη σας για να αναπνέεται καλύτερα και παρέχουν προσωρινή ανακούφιση από την ρινική συμφόρηση που προκαλείται από το κρύωμα ή τις αλλερ..
7.31€ 6.21€
Clinofar αμπούλες φυσιολογικού ορού Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή της μύτης των βρεφ..
3.52€ 1.99€
Clinofar Αμπούλες Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, για την μύτη και τα μάτια. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό της μύτης βρεφών και παιδιών, αλλά και ενηλίκων, καθώς και για τον κ..
6.70€ 3.10€