Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Χρήσης

Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων της ατομικής επιχείρησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Αγ. Δημητρίου 128 και ΑΦΜ 027393990. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα πραγματοποίησης παραγγελιών 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω του ιστοτόπου και μέσω τηλεφώνου κατά τις ώρες 08:00 – 24:00 από Δευτέρα ως Σάββατο. Επίσης παρέχεται στον χρήστη η επιλογή τρόπου πληρωμής, τοποθεσίας αποστολής, παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα της εταιρείας καθώς και επιλογή τύπου παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο πώλησης). Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονται πωλήσεις φαρμάκων και εκτέλεση συνταγών ασφαλιστικών ταμείων μέσω Internet.

 

Τροποποιήσεις όρων και υπηρεσιών.

Η επιχείρηση Parapharmacy128 διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών βάσει των αναγκών του ηλεκτρονικού καταστήματος και της φαρμακευτική νομοθεσίας. Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες του για οποιασδήποτε τροποποιήση στους όρους. Oι τροποποιήσεις αυτές δεν ισχύουν για παραγγελίες που ήδη εχουν τοποθετηθεί.

Το www.pharmacy128.gr δικαιούται ακόμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να μεταβάλλει την φύση και το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και να αναστέλλει ή να διακόπτει πρόσκαιρα ή και μόνιμα την λειτουργία του. Μπορεί επίσης να διακοπεί ή να ανασταλεί ή να παρεμποδισθεί η λειτουργία του παρόντος δικτυακού τόπου από λόγους που διαφεύγουν τον έλεγχο ή την βούληση του www.pharmacy128.gr

 

Πνευματικά δικαιώματα.

Η ιστοσελίδα www.pharmacy128.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της επιχείρησης Parapharmacy128. Όλο το περιεχόμενο που αναρτάται όπως ονόματα, κείμενα, εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα, εμπορικά λογότυπα και γραφιστικά, αποτελούν διακριτικά γνωρίσματα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του ηλεκτρονικού καταστήματος και προστατεύονται απο την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και Αθέμιτου Ανταγωνισμού.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πρίν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό καταστημα www.pharmacy128.gr και πρίν απο την πραγματοποίηση παραγγελιών. Ο Πελάτης θεωρείται πως έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα του όρους χρήσης στην περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ιστοτόπου.

Η χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που να μην παρεμποδίζει την χρήση του από τρίτους, ο δε επισκέπτης/χρήστης υποχρεούται να τον χρησιμοποιεί σύμφωνα με τον νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες Όρους και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σ’ αυτόν (δικτυακό τόπο), ή να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών από το www.pharmacy128.gr μέσω αυτού.

Ο παρών δικτυακός τόπος και οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Απαγορεύεται σε ανήλικα άτομα να τον χρησιμοποιούν ή να τον επισκέπτονται, καθώς και να συνάπτουν συναλλαγές. Το www.pharmacy128.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για ενδεχόμενη επίσκεψη του δικτυακού τόπου αυτού και χρήση του από ανήλικα άτομα, δεδομένου ότι δεν μπορεί να ελέγχει την ταυτότητα των εισερχομένων χρηστών/επισκεπτών.

 

Επίσης οι χρήστες αποδέχονται:

 1. Να μην χρησιμοποιούν τον ιστότοπο www.pharmacy128.gr για την αποστολή, δημοσίευση ή μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο ηλεκτρονικό καταστημα και στην επιχείρηση ή σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο
 2. Να μην προσβάλουν την ηθική, την ανηλικότητα και τις κοινωνικές αξίες
 3. Να μην αναπαράγεται περιεχόμενο που εκφράζει φυλετικές και άλλες διακρίσεις
 4. Να μην παραβιάζουν το προσωπικό απόρρητο 

 

Περιορισμός Ευθύνης

 • Το προσωπικό του ιστοτόπου www.pharmacy128.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

 • To www.pharmacy128.gr δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων, ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη μας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής προιόντων.

 • Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης, εφ'όσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί.

 • Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr και η επιχείρηση Parapharmacy128 δεν παρέχουν καμία εγγύηση πώς δεν θα υπάρξουν λάθη ή διακοπές στις υπηρεσίες τους.

 • Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr και η η επιχείρηση Parapharmacy128 δεν παρέχουν καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς αυτή επηρεάζεται απο παράγοντες τόσο του εθνικού οσο και του διεθνούς εμπορίου. Ευθύνη μας είναι η έγκαιρη ενημέρωση των πελατών της περι της μη διαθεσιμότητας.

 • Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr και η η επιχείρηση Parapharmacy128 δεν ευθύνονται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών βασισμένες σε λόγους ανωτέρας βίας όπως φυσικές καταστροφές, απεργίες κ.τ.λ.

 • Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr και η η επιχείρηση Parapharmacy128 δεν παρέχουν καμία εγγύηση για τυχόν ανακρίβειες των πληροφοριών των πρϊόντων καθώς αυτές παρέχονται απο τις κατασκευάστριες η διακινήτριες εταιρείες.

 • Ο ιστότοπος www.pharmacy128.gr και η η επιχείρηση Parapharmacy128 έχουν ευθύνη ως προς την εγκυρότητα των φαρμακευτικών συμβουλών και υπηρεσιών που παρέχουν αλλα δεν αντικαθιστούν την συμβουλή του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.