Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ωτοασπίδες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ωτικές σταγόνες για την αφαίρεση της κυψελίδας Το Unisept Otic σχεδιάστηκε για την αποτελεσματική απομάκρυνση του βύσματος της κυψελίδας ή της περίσσειας κυψελίδας από τον έξω ..
12.00€ 7.45€
Οι ωτοασπίδες σιλικόνης παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το νερό, τον αέρα και το θόρυβο Είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται στο σχήμα του κάθε αφτιού..
1.65€ 1.40€
Ο ανατομικός σχεδιασμός του φιλικός να χωράει άνετα μέσα στο αυτί σας και να έχει καλή εφαρμογή για την αποτελεσματική. ..
2.61€ 2.09€
Ωτοασπίδες Soft   Κατασκευασμένες απο διογκωμένη πολυουρεθάνη. Περιορίζουν το θόρυβο. Μιας χρήσης. Με κατάλληλο καθαρισμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν εως κ τέσσερις φορές. ..
0.65€ 0.56€
Ωτοασπίδες κέρινες OHROPAX σε πλαστική συσκευασία Περιορίζουν το θόρυβο.   ..
1.09€ 0.93€
Πλάστε το περιεχόμενο σε σχήμα κώνου και τοποθετήστε σε καθαρό αυτί. ..
0.72€ 0.61€
Ωτοασπίδες από αφρώδη πολυουρεθάνη Μείωση θορύβου: 35 dB, μια από τις μεγαλύτερες μειώσεις για χρήση ακουστικής προστασίας. Ανατομικό σχήμα, προσαρμόζεται εύκολα στον ακουστικό..
5.54€ 4.71€
Αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 27dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρή..
6.55€ 5.24€
Αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 27dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρή..
2.30€ 1.84€
Οι ωτοασπίδες Quies είναι ανατομικά σχεδιασμένες Ώστε να παίρνουν το σχήμα του ακουστικού πόρου και να εφαρμόζουν τέλεια, ενώ ταυτόχρονα η απαλή, λεία και εύπλαστη αφρώδης ..
8.07€ 6.86€
Ωτοασπίδες σφουγγαράκι .Μειώστε το θόρυβο από το περιβάλλον σας. Οι 3M ωτοασπίδες αφρού μειώνουν τον  δυνατό θόρυβο κατά 29 dB.Ο ανατομικός σχεδιασμός τους φιλικός για  ν..
0.80€ 0.64€