Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Υποκατάστατα Ζάχαρης

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας για τον οργανισμόΤονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες..
14.80€ 10.36€
Πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας για τον οργανισμόΤονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες ..
26.90€ 18.83€
Το Apivita Apigea είναι ένα Ελληνικό μίγμα από ανθόμελο, πευκόμελο και θυμαρίσιο μέλι, με πλούσια μοναδική γεύση, και πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. ..
13.80€ 11.04€
Φυτικό υποκατάστατο ζάχαρηςΤαμπλέτες χαμηλής θερμιδικής αξίας ως εναλλακτική επιλογή ζάχαρης με γλυκαντικό φυτικής προέλευσης (Stevia rebaudiana).Συσκευασία 100 ταμπλέτες ..
5.80€ 4.93€
Χαμηλής θερμιδικής αξίας εναλλακτική επιλογή της ζάχαρης με γλυκαντικό φυτικής προέλευσης (Stevia rebaudiana). Η Stevia rebaudiana είναι γνωστή για τη γλυκιά της γεύση και χρησιμοπ..
13.06€ 10.45€
Γλυκαντικό σε ταμπλέτεςΤο Canderel σε ταμπλέτες, για να το μεταφέρετε εύκολα στην τσάντα σας, είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη, χωρίς όμως να ..
4.90€ 4.17€
Γλυκαντικό σε ταμπλέτεςΤο Canderel σε ταμπλέτες, για να το μεταφέρετε εύκολα στην τσάντα σας, είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη, χωρίς όμως να ..
11.80€ 10.03€
Γλυκαντικό από το φυτό στέβια με 90% λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη.Ιδανικό για επιδόρπια και γλυκά Ανθεκτικό στις υψηλές θερμοκρασίες Δεν αλλοιώνει τη γεύση&nbs..
6.23€ 4.98€
Χάρη στην μοναδική του σύνθεση, ενισχυμένο με φυσικά συστατικά από το φυτό στέβια, το Slim fix είναι το ιδανικό γλυκαντικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Το Slim fix δεν αλλ..
4.60€ 2.76€
Mέλι ερείκης. Πλούσιο σε σάκχαρα, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία αποτελεί φυσική πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Αντισηπτικές και διουρητικές ιδιότητες. ..
12.80€ 8.96€
Μία κουταλιά Deligios Stevia γλυκαίνει όσο μία κουταλιά ζάχαρη, χωρίς να έχει μεταλλική επίγευση ή υπερβολική γλυκύτητα. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε το φυσικό γλυκαντικό Del..
9.15€ 7.78€
Φυσικό επιτραπέζιο γλυκαντικό σε μορφή κρυσταλλικής σκόνης χωρίς θερμίδεςσε νέα οικονομική συσκευασίαΤο Sweete είναι φυσικό γλυκαντικό που παρασκευάζεται από την υψηλότερης..
6.03€ 5.43€
Επιτραπέζιο Γλυκαντικό ΣτέβιαςΗ Sweete προσφέρει εξαιρετική γεύση χωρίς σάκχαρα, χωρίς θερμιδική επιβάρυνση και αποτελεί χρήσιμη επιλογή για όλους εσάς που θέλετε ή χρειάζεται..
4.34€ 3.69€
Υποκατάστατο Ζάχαρης με ΣτέβιαΗ Sweete προσφέρει εξαιρετική γεύση χωρίς σάκχαρα, χωρίς θερμιδική επιβάρυνση και αποτελεί χρήσιμη επιλογή για όλους εσάς που θέλετε ή χρειάζεται ..
4.34€ 3.04€