Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Άγχος - Διαταραχή Ύπνου

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Η μελατονίνη είναι μια ορμόνη που παράγεται από τον εγκέφαλο και βοηθά τον οργανισμό στη ρύθμιση του ύπνου. Η σύνθεση και έκκριση της μελατονίνης στον εγκέφαλο, ενεργοποιούνται από..
12.60€ 6.90€
Με λεμονόχορτο, λυκίσκο και μελισσόχορτο για ανακούφιση των ήπιων συμπτωμάτων του άγχους και της αυπνίας.Σσυμβατές με μηχανές Nespresso. ..
4.92€ 2.95€
Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με θεανίνη πράσινου τσαγιού, μελισσόχορτο, πασσιφλόρα, τίλιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και μέταλλα που χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και δρά κατά ..
15.90€ 12.72€
Η Power Health Classics Platinum Cool Night είναι μία φυσική φόρμουλα για την αντιμετώπιση της αϋπνία, που συνδιάζει τη δράση της μελατονίνης,  του χαμομηλιού, το λυκίσκου, σε..
14.90€ 11.92€
Η πασσιφλόρα, αυτό το εντυπωσιακό αναρριχητικό λουλούδι αποτελεί ισχυρό φάρμακο για την αντιμετώπιση του άγχους και τη διασφάλιση ήρεμου ύπνου χωρίς διακοπές.Η πασσιφλόρα χωρίς να ..
15.20€ 12.16€
Η σύνθεση του SEDAR μειώνει το άγχος, την υπερένταση και τον εκνευρισμό που προκαλεί η αδυναμία ύπνου και αποκαθιστά τις διαταραχές ύπνου.ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ: Η μελατονίνη ρυθμίζε..
15.00€ 9.75€
Φόρμουλα SEDAR σύνθεση φυσικών συστατικών μυοχαλαρωτική, αγχολυτική και υπναγωγή δράση και ρυθμίζουν την κατάσταση του ύπνουΗ σύνθεση του SEDAR μειώνει το άγχος, την υ..
25.00€ 16.25€
Ειδικά ισορροπημένη σύνθεση βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης C, χολίνης και ινοσιτόληςγια την αντιμετώπιση του άγχους και της κόπωσηςΚαταπολεμά το πνευματικό και σωμ..
16.20€ 9.50€
Δισκία SleepAid ειδικά σχεδιασμένα, χρησιμοποιώντας ένα μείγμα από φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, όπως Λυκίσκος, βαλεριάνα και Πάθος λουλούδι. Λυκίσκος και βαλεριάνα είναι δύο ισχυρά β..
14.20€ 11.36€
Οι ταμπλέτες St. John’sWort της HealthAid είναι παρασκευασμένες από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού. Λαμβάνοντας τες σε κανονική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περ..
19.20€ 13.44€
Παρασκευασμένο από την καλύτερη ποιότητα εκχυλίσματος του φυτού ΑγιαννόχορτουΧρησιμοποιώντας το σε τακτική βάση βοηθάει κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αβεβαιότητας με νευρική υ..
16.20€ 11.34€
Το Tranquil της Health Aid είναι ειδικά παρασκευασμένη σύνθεση με εκχυλίσματα βοτάνων, σε συνεργική δράση που βοηθούν τον οργανισμό να αντεπεξέρθει στις πιέσεις του σύγχρονου τρόπο..
17.20€ 9.45€
Ένα φυσικό δυνατό αναλγητικό, ασφαλές ηρεμιστικό για την αϋπνία, ανησυχία και την συναισθηματική κατάπτωση χωρίς τις παρενέργειες των ηρεμιστικών φαρμάκων. Αποτελεσματικό σπασμολυτ..
22.20€ 15.54€
Η Βαλεριάνα της Health Aid είναι φυσικό και ασφαλές ηρεμιστικό για την αϋπνία, την ανησυχία και την συναισθηματική κατάπτωση, χωρίς τις παρενέργειες των ηρεμιστικών φαρμάκων. Αποτε..
16.20€ 11.34€
Τονώνει τη λειτουργία των νεύρων με αποτέλεσμα να βοηθάει στη μάθηση και στη γενικότερη ακαδημαϊκή επίδοση, καθώς επίσης ανανεώνει τη μνήμη και την ικανότητα της συγκέντρωσης.Χ..
22.20€ 18.87€
Τo εκχυλισμα Klamin, είναι ο ισχυροτερος αντιοξειδωτικος, νευροπροστατευτικός και αντιγηραντικος παραγοντας στη φυση.   Βασικές δράσεις / Ενδείξεις του Klamin:Βελτιων..
35.00€ 29.75€
Lanes NightAdeο NightAde είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη που βοηθάει στο φυσικό ύπνοκαι τη γρήγορη & άμεση μετάβαση σε αυτόν. Σε ένα μ..
10.90€ 8.72€
Το Quiet Life είναι ένα φυτικό ηρεμιστικό, παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης  που ανακουφίζει από τα ήπια συμπτώματα ψυχικού άγχους (stress) προάγοντας το φυσικό & ξε..
17.25€ 11.04€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Το Quiet Life είναι ένα φυτικό ηρεμιστικό, παραδοσιακό φάρμακο φυτικής προέλευσης  που ανακουφίζει από τα ήπια συμπτώματα ψυχικού άγχους (stress) προάγοντας το φυσικό & ξε..
11.30€ 7.25€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής προκαλεί έντονο stress, από το οποίο είναι δύσκολο να απαλλαγούμε. Ωστόσο, κλινικές μελέτες έδειξαν ότι το βάλσαμο λεμονιού (melissa officinalis), ένα φυτό ..
52.00€ 33.80€