Επαναφορά
Εταιρίες
Ομοιοπαθητική
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Στοματικό Διάλυμα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Στοματικό διάλυμα για άμμεση εξουδετέρωση της δυσάρεστης αναπνοής νέα σύνθεση χωρίς αλκοόλ ..
6.41€ 5.45€
Apivita Στοματικό Διάλυμα με Δυόσμο και Πρόπολη Φυσικό στοματικό διάλυμα με δυόσμο και πρόπολη για την ολοκλήρωση της καθημερινής στοματικής υγιεινής. Προστατεύει από την πλάκα..
8.00€ 5.60€
Το Chlorhexil 0.20% Spray με χλωρεξιδίνη 0.20%, αποτελεί την ιδανική μορφή για τον τοπικό έλεγχο και την εξουδετέρωση των μικροοργανισμών εντοπισμένων σημείων της στοματοφαρυγγικής..
9.00€ 5.20€
Προστατεύει από την οδοντική πλάκα και την αιμορραγία των ούλων. Μειώνει τα παθογόνα βακτήρια του στόματος.Μειώνει την πλάκα κατά 50% σε περιοχές δύσκολης πρόσβασης σε 5 ημέρες. Δι..
5.80€ 4.93€
Το στοματικό διάλυμα Colgate Periogard Plus είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει τα παθογόνα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την αιμορραγία των ούλων. Στοματικό διάλυμα για καθη..
8.05€ 4.00€
Με κλινικά αποδεδειγμένη σύνθεση, χωρίς οινόπνευμα που δρα κατά των βακτηρίων της πλάκας που προκαλούν ουλίτιδα. Για καθημερινή στοματική υγιεινή ασθενών με περιοδοντικά προβλήματα..
8.15€ 6.93€
Pierre Fabre Elgydium Fluor Mouthwash με Φθόριο Έχει σχεδιαστεί για να πλένετε το στόμα σας σε περίπτωση αυξημένης ευαισθησίας των δοντιών και τους κινδύνους της φθοράς. Περιέχε..
9.01€ 7.21€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα κατά της ουλίτιδας. Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό άλατος ψευδαργύρου, κυμενόλης και εκχυλίσματος από φαιοφύκια, που προστατεύει και αντιμετωπίζει αποτελ..
8.79€ 6.59€
Στοματικό διάλυμα για μια ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα των ατόμων που ακολουθούν ομοιοπαθητική αγωγή. Με σύνθεση απαλλαγμένη από ουσίες που αντιδοτούν στην ομοιοπαθητική αγωγή. ..
8.79€ 6.59€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα κατά των συμπτωμάτων της περιοδοντίτιδας. Με εξειδικευμένη σύνθεση, εμπλουτισμένη με Χλωρεξιδίνη 0,12%, Βιοενεργό Πεπτίδιο και Υαλουρονικό Οξύ που επιτα..
9.21€ 6.91€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων.Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων που προστατεύει από το σ..
8.79€ 6.59€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα ..
8.79€ 6.59€
Μασελάκια Τα μασελάκια περιέχουν ένα νέο πρωτοποριακό ειδικό gel λεύκανσης το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Φορέσ..
39.07€ 31.26€
Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών iWhite με «Τεχνολογία Λεύκανσης Τριπλής Δράσης» , κατάλληλο για καθημερινή χρήση! Το συστατικό Βlue Coverine που περιέχει το διάλυμα iwhite δ..
9.65€ 4.92€
Προλαμβάνει και απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες ώστε να έχετε πιο λευκά δόντια. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει εισχωρούν και καταπολεμούν τα βακτήρια, καθαρίζοντας την επιφάνε..
4.49€ 3.36€