Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Στοματικά Διαλύματα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Καθημερινό στοματικό διάλυμα με Φθόριο για παιδιά. Το στοματόπλυμα Elgydium Junior είναι ένα διάλυμα έτοιμο προς χρήση το οποίο συμβάλλει στην προστασία των δοντιών από την τερηδόν..
9.50€ 6.65€
Υγραίνει και βελτιώνει την αίσθηση της γλώσσας και του στόματος, χαρίζοντάς τους φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Το Xerogkelin δεν περιέχει προωθητικά αέρια και χημικά συντηρητικά. Υγρα..
20.50€ 18.45€
Παιδικό στοματικό διάλυμα, με πηγή ασβεστίου και φωσφόρου και εκχυλίσματα μανόλιας και γλυκόριζας. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών. Οφέλη Προστατεύει από την τ..
7.19€ 5.03€
Ιδανικό για Ουλίτιδα, Ουλοραγία, Στοματίτιδα, Ορθοδοντικούς μηχανισμούς, Άφθες και την Κακοσμία του Στόματος. Δεν περιέχει οινόπνευμα και parabens με αποτέλεσμα να μην προκαλεί ξηρ..
8.90€ 7.56€
Frezyderm SensiTeeth Kids Toothpaste 500ppm Οδοντόκρεμα κατά της τερηδόνας, για παιδιά από 3 ετών έως 6 ετών. Προστατεύει τα δοντάκια από την τερηδόνα και τα μικρόβια, ενισ..
4.42€
Frezyderm Sensiteeth Mouthwash Φθοριούχο Στοματικό Διάλυμα Στοματικό διάλυμα κατά της τερηδόνας, για παιδιά από 3 ετών με Φθόριο 100ppm και Ασβέστιο. Προστατεύει από την τερηδόν..
7.16€ 5.37€