Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Στοματικά Έλκη

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Επιθέματα αποξηραμένης γέλης για την θεραπεία στοματικών ελκών. Κατάλληλο για στοματικά έλκη κάθε αιτιολογίας. Εμποδίζει τους ερεθισμούς Ανακουφίζει τον πόνο Επισπεύδει τ..
7.40€ 6.29€
Είναι γέλη ιδανική για εντοπισμένες κακώσεις της στοματικής κοιλότητας, για την τοπική ανακούφιση και την προστασία από ερεθισμούς και φλεγμονές από ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, ..
9.90€ 8.41€
Ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες παιδιών (7-14 ετών). Ο κοινός παρονομαστής των δεύτερων δοντιών και των ορμονικών αλλαγών της εφηβείας είναι η εξάντληση του υαλο..
12.00€ 10.80€
Η βιταμίνη C είναι ένα φυσικό ισχυρό αντιοξειδωτικό απαραίτητο για τα ούλα και την επούλωση των μαλακών ιστών, όπως η γλώσσα, τα μάγουλα, η υπερώα, τα ούλα και το κάτω μέρος της στ..
16.50€ 14.02€
Χάρη στη συσκευή ακριβείας τύπου πένας που διαθέτει, η εφαρμογή μπορεί να γίνει εύκολα και με ακρίβεια. Περιέχει ένα κολλώδες πολυμερές που δημιουργεί ένα λεπτό και ανεπαίσθητο στρ..
9.00€ 7.65€
Δροσερή γέλη ούλων για την φροντίδα και προστασία της στοματικής κοιλότητας Το Oramil ένα προϊόν βασισμένο στο μέλι και σε μια σειρά από φυτικά εκχυλίσματα μαλακώνει και προστατεύε..
6.69€ 5.69€
Το Stomatovis χαρακτηρίζεται από το μοναδικό συνδυασμό των συστατικών (Μολόχα, xylitol, aloe vera, βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε, γλουκάνια, glycyrrhizinate, d-panthenol, φωσφογλουκάνια) ..
9.42€ 8.47€
Επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για την επούλωση και την πρόληψη παραμορφωτικών  ουλών: Μειώνει την ερυθρότητα, τον κνησμό και τ..
44.64€ 37.94€
Επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για την επούλωση και την πρόληψη παραμορφωτικών  ουλών: Μειώνει την ερυθρότητα, τον κνησμό και τ..
29.65€ 25.20€
Γέλη για στοματικά έλκη με απαλή γέυση γλυκόριζας Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην προσβεβλημένη, από άφθες & στοματικές κακώσεις, στοματική περιοχή. Προσφέρει..
7.90€ 5.93€
Ειδικά σχεδιασμένο τζελ για τη θεραπεία των πληγών που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα Αποτελεσματικά πολεμά την οδοντική μικροβιακή πλάκας. Αντιμετωπίζει τα ερεθισμένα ..
8.00€ 6.80€
Είναι ένα τζελ τοπικής εφαρμογής για την ανακούφιση της αυχενικής υπερευαισθησίας των δοντιών. Μειώνει τις ενοχλήσεις και τον πόνο μετά από τη κατανάλωση κρύων ή ζεστών τροφίμων κα..
9.70€ 8.25€
Προηγμένη θεραπεία των ελκών και άλλων μικρών αλλοιώσεων στο στόμα  Το GUM ® Aftamed τζελ προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και επιτάχυνση της επούλωση..
10.69€ 9.09€
Gel Επούλωσης Των Μαλακών Ιστών της Στοματικής Κοιλότητας Intermed Hy+Al Gel ο μοναδικός συνδυασμός υαλουρονικού οξέος και σουκραλφάτης του Hy+Al Gel,ενισχύει την αντοχή των μα..
9.57€ 7.18€