Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Στοματικά Έλκη

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το Aphtaplus είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που καταπραϋνει και επουλώνει τις φλεγμονώδεις καταστάσεις του στοματικού βλεννογόνου, όπως οι άφθες και τα έλκη. Σχηματίζει μια ωσμωτικά ..
10.00€ 9.00€
Το Pansoral Repair είναι μία καταπραϋντική και επανορθωτική στοματική γέλη για ερεθισμούς του στοματικού βλεννογόνου, όπως αυτοί που δημιουργούνται από δαγκώματα κατά τη διάρκεια τ..
7.59€ 6.07€
Το Gum Aftamed έχει διαμορφωθεί ειδικά με καθαρό υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, ένα αναντικατάστατο φυσικό συστατικό του υγιούς βλεννογόνου ιστού του στόματος.Οι άριστες β..
10.60€ 9.00€
Είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με τον μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού νατρίου και σουκραλφάτης, για την προαγωγή της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης και επούλωσης των μαλακών ιστών τη..
9.20€ 5.52€
Γέλη για στοματικά έλκη με απαλή γέυση γλυκόριζας Σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην προσβεβλημένη, από άφθες & στοματικές κακώσεις, στοματική περιοχή. Προσφέρει..
7.90€ 4.46€
Ειδικά σχεδιασμένο τζελ για τη θεραπεία των πληγών που βρίσκονται στη στοματική κοιλότητα Αποτελεσματικά πολεμά την οδοντική μικροβιακή πλάκας. Αντιμετωπίζει τα ερεθισμένα ..
8.00€ 4.80€
Ειδικά σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες παιδιών (7-14 ετών). Ο κοινός παρονομαστής των δεύτερων δοντιών και των ορμονικών αλλαγών της εφηβείας είναι η εξάντληση του υαλο..
12.00€ 10.80€
Προηγμένη θεραπεία των ελκών και άλλων μικρών αλλοιώσεων στο στόμα  Το GUM ® Aftamed τζελ προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον πόνο και επιτάχυνση της επούλωση..
10.60€ 9.01€
To ΗΥ + ΑL GEL  είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με τον μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού νατρίου και σουκραλφάτης, για την προαγωγή της φυσικής διαδικασίας ανάπλασης και επούλωσης..
9.57€ 5.74€
Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς ..
9.00€ 5.40€
Το Unisept Oral Gel είναι ειδικά σχεδιασμένη γέλη με πολλαπλή & μακράς διάρκειας δράση, η οποία συμβάλει στον τοπικό καθαρισμό, την επούλωση και την ανακούφιση αφθών, ελκών κ..
12.00€ 7.20€
Η βιταμίνη C είναι ένα φυσικό ισχυρό αντιοξειδωτικό απαραίτητο για τα ούλα και την επούλωση των μαλακών ιστών, όπως η γλώσσα, τα μάγουλα, η υπερώα, τα ούλα και το κάτω μέρος της στ..
16.50€ 14.02€
Συμβάλλει στον αποτελεσματικό και ταχύ έλεγχο της μικροβιακής πλάκας στα δόντια,ούλα και περιεμφυτεματικούς ιστούς Εφαρμόστε τοπικά χρησιμοποιώντας το ρύγχος του σωληναρίου ή μι..
9.49€ 6.64€
Γέλη για την Φροντίδα της Στοματικής Κοιλότητας Είναι αποτελεσματικό για τον ταχύ έλεγχο της οδοντικής μικροβιακής πλάκας που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου, για..
9.59€ 6.71€
Επίθεμα πλήρους κάλυψης για τραύματα, που εξασφαλίζει ιδανικό περιβάλλον για την επούλωση και την πρόληψη παραμορφωτικών  ουλών: Μειώνει την ερυθρότητα, τον κνησμό και τ..
29.65€ 25.20€
Επιθέματα αποξηραμένης γέλης για την θεραπεία στοματικών ελκών. Κατάλληλο για στοματικά έλκη κάθε αιτιολογίας. Εμποδίζει τους ερεθισμούς Ανακουφίζει τον πόνο Επισπεύδει τ..
7.40€ 6.29€
Είναι γέλη ιδανική για εντοπισμένες κακώσεις της στοματικής κοιλότητας, για την τοπική ανακούφιση και την προστασία από ερεθισμούς και φλεγμονές από ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα, ..
9.90€ 8.41€
Είναι ένα τζελ τοπικής εφαρμογής για την ανακούφιση της αυχενικής υπερευαισθησίας των δοντιών. Μειώνει τις ενοχλήσεις και τον πόνο μετά από τη κατανάλωση κρύων ή ζεστών τροφίμων κα..
11.30€ 9.04€
Το Unisept Oromucosal drops είναι στοματικές σταγόνες με ενεργό οξυγόνο, για τον καθαρισμό, τη γρήγορη επούλωση & ανακούφιση ελκών και πληγών της στοματικής κοιλότητας καθώς ..
5.89€ 3.53€