Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ρυζάλευρα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το ρύζι ολικής άλεσης καλλιεργείται σε βιολογικούς ορυζώνες και αποτελεί μια αγνή και φυσική τροφή για τον απογαλακτισμό. Το ρυζάλευρο ολικής άλεσης Bio-Bebe είναι η ιδανική πρώτη ..
3.97€ 3.77€
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα, με ρύζι βιολογικής καλλιέργειας. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους, ενώ..
4.24€ 3.60€
Ρυζάλευρο από τον 4ο μήνα Ειδικό για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα Από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγεία. Περιέχει χαμηλά ποσοστά..
5.91€ 4.45€
Βιολογική κρέμα Ρυζάλευρο με Γάλα & Βανίλια για βρέφη μετά τον 4ο μήναμε προβιοτικά BIFIDUS, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια και 34,5% βιολογικό γάλα 2ης ..
4.35€ 4.10€
Βρεφική Κρέμα Ρυζάλευρο με ΓάλαΒιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα με προβιοτικά BIFIDUS, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας και 34% βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας (..
4.23€ 3.60€
Βρεφική Κρέμα από τον 5ο μήνα με ΒανίλιαΟι πρώτες του τροφές πρέπει να έχουν απαλές γεύσεις και ευπέπτη σύνθεση. Το μωρό σας έχει ακόμη ανώριμο ανοσοποιητικό σύστημα, γι’ αυτό..
5.42€ 5.15€
Σκέτο ρυζάλευρο χωρίς γάλα από 4 μηνώνΚάντε τις πρώτες σουπίτσες του μωρού σας πιο πηχτές! Μετά τον 4ο μήνα το μωρό σας θα αρχίσει να καταναλώνει τις πρώτες στερεές τροφές. Έν..
4.09€ 3.88€