Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ρινική Αποσυμφόρηση

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός σε αμπούλες Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή τ..
4.52€ 4.49€
Kαθαρισμός της μύτης. Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Το σετ περιλαμβάνει ένα ριν..
8.49€ 4.75€
Otosan Φυσικό Ρινικό Spray Θαλασσινό νερό από τη Βρετάνη και οργανικά εκχυλίσματα από Αλόη, Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Πεύκο Mugo,Tea Tree Oil και Λεμόνι. Αποτελεσματικό αποσυμφορητικ..
9.05€ 7.69€
Υπέρτονο αλατούχο διάλυμα με Ν-ακετυλοκυστεΐνη για την προστασία, υγιεινή και ενυδάτωση των ρινικών κοιλοτήτων. Κανονικοποιεί τις ρινικές εκκρίσεις και προλαμβάνει την ανάπτυξη του..
6.30€ 5.35€
Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Περιέχει τη φυσική, κλινικά αποδεδειγμένη ουσία, Carragelose η οποία προέρχεται α..
11.60€ 10.44€
Δίνει την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση, ανακουφίζοντας το βρέφος και το παιδί, όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα ..
4.20€ 3.57€
Μετά από παρατεταμένη παραμονή σε ξηρή, σκονισμένη ή καπνισμένη ατμόσφαιρα, καθαρίζει και αποφράζει τις ρινικές διόδους, μειώνοντας τον ρινικό ερεθισμό και ενυδατώνοντας τους βλενν..
18.70€ 15.89€
Το Sinus rinsetm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλογία διττανθρακικό νάτριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η όποια βοηθάε..
15.40€ 13.09€
Υπέρτονο διάλυμα φυσιολογικού ορού με ουδέτερο pH • βελτιώνει τον καθαρισμό του κροσσωτού επιθηλίου του ρινικού βλεννογόνου • βοηθάει στην απομάκρυνση των εισπνεομένων ατμοσφαι..
13.60€ 11.56€
Περιέχει θαλασσινό νερό από τη Βρετάνη εμπλουτισμένο με οργανικό αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού, βιολογικό τζελ αλόης βέρα, γλυκονικό και καρβοξυ..
10.45€ 8.88€
Σπρέϋ για τη μύτη με Πανθενόλη και Αloe Vera για ενυδατική και επουλωτική δράση. Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και προστατεύει από την ξηρότητα. Καθαρίζει τη μύ..
6.25€ 5.00€
 To Pharyndol Sinus είναι ένα υπέρτονο διάλυμα γλυκερόλης που ασκεί 6 φορές μεγαλύτερη ωσμωτική πίεση στις ρινικές διόδους, εμπλουτισμένο με 4 φυτικές τανίνες από πράσινο τσάι..
10.05€ 8.54€
Το Pharyndol Spray είναι ένα φυσικό προϊόν για την ανακούφιση του πονόλαιμου και των συμπτωμάτων της ιογενούς ή και βακτηριακής αμυγδαλίτιδας και φαρυγγίτι..
9.75€ 8.29€
Είναι ένας στείρος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά, μη ενέσιμος σε μορφή αμπουλών μιας δόσης. To PHYSIODOSE συνιστάται για βρέφη, παιδιά και ενήλικες: Για τη..
6.20€ 5.27€
Sinomarin Cold & Flu Relief Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου & δυόσμου όπως και με εκχύλισμα θυμαριού το νέο Sinomarin Cold & Flu relief : Ανακουφίζει..
9.89€ 5.55€