Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ρινική Αποσυμφόρηση

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Η βλεννογόνος μεμβράνη της ρινικής κοιλότητας είναι εύθραυστη και ευάλωτη σε βακτήρια, ιούς, κρύο και ρύπανση. Μπορεί να αντιδρά με την παραγωγή άφθονων ποσοτήτων βλέννης. Η τακτικ..
10.40€
Aποτελείται από 100 % Uriage Ιαματικό Νερό , το οποίο είναι εξαιρετικά πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία ,το Isophy nasalsprayπαρέχει τέλειο καθαρισμό και φροντίδα για τι..
10.40€ 7.80€
Καθαρίζει απαλά τα μάτια και τα ρουθούνια από αλλεργίες ή λοιμώξεις. Πράγματι, αυτός ο φυσιολογικός ορός είναι κατάλληλος για βρέφη και μωρά, χάρη στην υποαλλεργική του σύνθεση που..
7.60€ 5.70€
Προσφέρει μια προσιτή και ασφαλή μέθοδο για την ανακούφιση των αλλεργιών και του φλεβοκομβικού πόνου. Μετά από χρόνια έρευνας, η Nasopure κατάφερε να προσφέρει ένα διάλυμα ρινικού ..
24.20€ 19.36€
Για την αλλεργική και μη-αλλεργική ρινίτιδα (με ηωσινοφιλία - Nares ή με ηωσινόφιλα και μαστοκύτταρα - Naresma), με καταπραϋντική και αποσυμφορητική δράση στο ρινικό βλεννογόνο. ..
9.50€ 8.07€
Καθαρίζει και υγραίνει την ρινική βλεννογόνο μεμβράνη, για παράδειγμα, στην περίπτωση ξηρού αέρα δωματίου. Για υποστηρικτική θεραπεία της βουλωμένης μύτης κατά τη διάρκεια κρυολογή..
5.35€ 4.55€
 Το Pharmaline Viscoflu είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποσκοπεί στην υποστήριξη του αναπνευστικού συστήματος. Ρευστοποίηση των εκκρίσεων Άνοιγμα των αεραγωγών Π..
7.60€ 5.90€
Το ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι Physiomer Express είναι μια αποτελεσματική φυσική εναλλακτική λύση αντί των παραδοσιακών αποσυμφορητικών. Η μοναδική του σύνθεση με 100% θαλασσινό νε..
7.90€ 4.70€
Sinomarin Babies Φυσικό Ρινικό Αποσυμφορητικό σε Αμπούλες Απομακρύνει βλέννες, κρούστες και σκόνη, ρευστοποιεί τις εκκρίσεις της μύτης κάνοντας πιο εύκολη την αποβολή τους και π..
17.60€ 9.00€
To Sinomarin® Children είναι ένα 100% φυσικό, κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό. Είναι υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιο σε όλα τα ευεργετικά συστατι..
16.20€ 12.96€
Είναι 100% φυσικό ισοτονικό διάλυμα θαλασσινού νερού, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, κατάλληλο για την υγιεινή της μύτης και τη ρινική αποσυμφόρηση παιδιών (3+) και ενηλίκων. ..
8.90€ 7.57€
Clinofar αμπούλες φυσιολογικού ορού των 5ml Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή της μύτης τ..
9.49€ 5.69€
Βασισμένο σε 4 αξιολογήσεις.
Clinofar Αμπούλες Αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, για την μύτη και τα μάτια. Ενδείκνυται για τον καθαρισμό της μύτης βρεφών και παιδιών, αλλά και ενηλίκων, καθώς και για τον κ..
6.90€ 3.65€
Ανταλλακτικά ρύγχη για το Ρινικό αποφρακτήρα Με εύκαμπτο ρύγχος που προσαρμόζεται στο μικρό ρουθούνι του μωρού σας. Περιέχει 12 Ανταλλακτικά εύκαμπτα ρύγχη μιας χρήσης, για..
5.49€ 3.06€
Kαθαρισμός της μύτης. Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Το σετ περιλαμβάνει ένα ριν..
8.49€ 5.94€
Ρινικό υπέρτονο αποσυμφορητικό jet 3,1% NaCl, για παιδιά από 8 ετών και ενήλικες Από 100% φυσικό θαλασσινό νερό υψηλής καθαρότητας, πλούσιο σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία, ..
9.39€ 6.57€
Το Rinopure είναι ένας νέος αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός για την μύτη Ρευστοποιεί τις ρινικές εκκρίσεις και απελευθερώνει την αναπνοή. Ενδείκνυται για την καθημερινή ρινική ..
7.11€ 4.98€
Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Περιέχει τη φυσική, κλινικά αποδεδειγμένη ουσία, Carragelose η οποία προέρχεται α..
10.00€ 7.60€
Δίνει την πιο ασφαλή και αποτελεσματική λύση, ανακουφίζοντας το βρέφος και το παιδί, όταν υπάρχει παρατεταμένη καταρροή, ερεθισμοί από την συχνή χρήση χαρτομάντιλου, σκασμένα ..
4.20€ 3.57€
Newsept Plus Υδατικό Διάλυμα Στείρο, ρυθμισμένο, ισότονο. Ενδείκνυται για το πλύσιμο όλων των τύπων φακών επαφής: μαλακούς, σκληρούς, αεροδιαπέρατους, έγχρωμους ή μη. Συσκευα..
3.10€ 2.63€