Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ρινική Αποσυμφόρηση

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Clinofar Αποστειρωμένος Φυσιολογικός Ορός σε αμπούλες Το Clinofar σε αμπούλες είναι αποστειρωμένος φυσιολογικός ορός, έτοιμος για χρήση. Ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή τ..
4.52€ 2.49€
Kαθαρισμός της μύτης. Βοηθάει στην απομάκρυνση των ρινικών εκκρίσεων του μωρού από τις ρινικές κοιλότητες. Το μωρό αναπνέει και κοιμάται πιο εύκολα. Το σετ περιλαμβάνει ένα ριν..
8.37€ 4.14€
Το Clinofar Υπέρτονο είναι ένα αποστειρωμένο υπέρτονο διάλυμα χλωριούχου νατρίου με αποσυμφορητική δράση ιδανικό για : την ανακούφιση της ρινικής συμφόρησης σε βρέφη και νήπι..
4.69€ 3.28€
Otosan Φυσικό Ρινικό Spray Θαλασσινό νερό από τη Βρετάνη και οργανικά εκχυλίσματα από Αλόη, Μαύρο Φραγκοστάφυλο, Πεύκο Mugo,Tea Tree Oil και Λεμόνι. Αποτελεσματικό αποσυμφορητικ..
8.45€ 7.18€
Για την πρόληψη και συμπληρωματική θεραπεία των ιογενών λοιμώξεων της ανώτερης αναπνευστικής οδού. Περιέχει τη φυσική, κλινικά αποδεδειγμένη ουσία, Carragelose η οποία προέρχεται α..
11.60€ 10.44€
Μετά από παρατεταμένη παραμονή σε ξηρή, σκονισμένη ή καπνισμένη ατμόσφαιρα, καθαρίζει και αποφράζει τις ρινικές διόδους, μειώνοντας τον ρινικό ερεθισμό και ενυδατώνοντας τους βλενν..
18.70€ 15.89€
Το Sinus rinsetm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλογία διττανθρακικό νάτριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η όποια βοηθάε..
15.40€ 13.09€
Υπέρτονο διάλυμα φυσιολογικού ορού με ουδέτερο pH • βελτιώνει τον καθαρισμό του κροσσωτού επιθηλίου του ρινικού βλεννογόνου • βοηθάει στην απομάκρυνση των εισπνεομένων ατμοσφαι..
13.60€ 11.56€
Σπρέϋ για τη μύτη με Πανθενόλη και Αloe Vera για ενυδατική και επουλωτική δράση. Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και προστατεύει από την ξηρότητα. Καθαρίζει τη μύ..
6.25€ 5.00€
 To Pharyndol Sinus είναι ένα υπέρτονο διάλυμα γλυκερόλης που ασκεί 6 φορές μεγαλύτερη ωσμωτική πίεση στις ρινικές διόδους, εμπλουτισμένο με 4 φυτικές τανίνες από πράσινο τσάι..
10.05€ 8.54€
Είναι ένας στείρος φυσιολογικός ορός χωρίς συντηρητικά, μη ενέσιμος σε μορφή αμπουλών μιας δόσης. To PHYSIODOSE συνιστάται για βρέφη, παιδιά και ενήλικες: Για τη..
6.20€ 5.27€
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Καθαρίζει τις ρινικές διόδους σε περίπτωση ρινικής συμφόρησης. Διατηρεί υγρές τις ρινικές διόδους. Προλαμβάνει τον κίνδυνο δευτερευουσών λ..
9.81€ 5.60€
Το Physiomer είναι φυσικό, αποστειρωμένο και μη διαλυμένο θαλασσινό νερό που προσφέρει τέλειο καθαρισμό και πλύση της ρινικής κοιλότητας, αποφράσσοντας την αποτελεσματικά μέχρι το ..
10.43€ 5.95€
Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Ανακουφίζει από τη ρινική συμφόρηση σε περίπτωση κρυολογήματος και ρινικολπίτιδας. Ευκάλυπτος - Καθαρίζει τις ρινικές διόδους και προ..
10.43€ 5.95€
Sinomarin Cold & Flu Relief Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου & δυόσμου όπως και με εκχύλισμα θυμαριού το νέο Sinomarin Cold & Flu relief : Ανακουφίζει..
9.89€ 5.55€