Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Προφυλακτικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
 Το προφυλακτικό Extra thin είναι τόσο λεπτό που σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του συντρόφου σας.           &..
16.00€ 7.85€
Κλασσικό και διαχρονικό, παρέχει αντισυλληπτική προστασία και ασφαλή προφύλαξη. Το αξιόπιστο προφυλακτικό για φυσική απόλαυση.  Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμ..
14.60€ 6.80€
Ευκολοφόρετα, με σπερματοδόχο κατάληξη. Διαφανή, με λιπαντική επίστρωση Δερματολογικά ελεγμένα 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα Ονομαστικό πλάτος: 56mm ..
14.40€ 11.52€
Λεπτά για μεγαλύτερη ευαισθησία. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για άνεση. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή με λιπαντική επίστρωση από φυσικό ελαστικό latex. ..
14.98€ 10.45€
Προσθέστε δημιουργικότητα και διασκέδαση στην ερωτική σας ζωή με DUO  με γεύσεις. Εντείνεται το πάθος με χρώματα και γεύσεις όπως φράουλα, μπανάνα και Tutti Frutti, δημιουργών..
12.75€ 6.25€
Σε σχήμα εμπνευσμένο από τον ανεμοστρόβιλο στην κεφαλή και με ραβδώσεις στη βάση χαρίζουν μοναδική εμπειρία και μεγαλύτερη ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους.  Διάφ..
12.75€ 5.88€
Τα προφυλακτικά G-pleasure έχουν σχειδαστεί με ανάγλυφες κουκίδες και ραβδώσεις για εντονότερη διέγερση της γυναίκας στο σωστό σημείο. Μεγαλύτερο πλάτος στην κεφαλή για επιπλέον άν..
12.75€ 5.95€
Μεγαλύτερο και πιο άνετο προφυλακτικό που εφαρμόζει καλύτερα στους άντρες με μεγαλύτερο πέος, ενισχύοντας την ευχαρίστηση και για τους δύο. Ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής Λεία κα..
12.75€ 5.95€
Το επιβραδυντικό προφυλακτικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και απόλαυση μεγαλύτερης διάρκειας. Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμα Εξουδετερωτικό..
12.75€ 6.25€
Τα προφυλακτικά Skin to Skin έχουν σχεδιαστεί για να αισθάνεστε ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χάρη στη σημαντικά καλύτερη αίσθηση του/της συντρόφου σας, διασφαλίζοντας σας παράλληλ..
16.70€ 7.47€
Κλασσικό και διαχρονικό, παρέχει αντισυλληπτική προστασία και ασφαλή προφύλαξη. Το αξιόπιστο προφυλακτικό για φυσική απόλαυση. Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμα Λι..
11.15€ 5.05€
Το προφυλακτικό Extra thin είναι τόσο λεπτό που σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του συντρόφου σας.            &..
12.75€ 5.95€
Παρέχει στενότερη εφαρμογή, επιτρέποντας ελευθερία κινήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή. Ευθύγραμμο σχήμα κεφαλής Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμα Εξουδετερωτικό ά..
12.75€ 6.20€
Το ειδικό του σχήμα με πιο πλατιά κεφαλή επιτρέπει την εύκολη, άνετη και επιτυχημένη εφαρμογή του προφυλακτικού. Λεία ελαστική επιφάνεια για φυσική αίσθηση Εξουδετερωτικό ά..
12.75€ 7.65€
Κλασσικό και διαχρονικό, παρέχει αντισυλληπτική προστασία και ασφαλή προφύλαξη. Το αξιόπιστο προφυλακτικό για φυσική απόλαυση. Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμα Λι..
6.75€ 2.99€
 Το προφυλακτικό Extra thin είναι τόσο λεπτό που σας επιτρέπει να αισθάνεστε τη θερμότητα του συντρόφου σας.           &..
7.80€ 3.75€
Το επιβραδυντικό προφυλακτικό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει επιπλέον ασφάλεια και απόλαυση μεγαλύτερης διάρκειας. Λεία και διάφανη επιφάνεια με φυσικό χρώμα Εξουδετερω..
7.30€ 5.47€
Το προφυλακτικό με ραβδώσεις έχει σχεδιαστεί για να κορυφώνει το πάθος χαρίζοντας απόλαυση και εντονότερη διέγερση.      Ευθύγραμμο σχήμα, επιφάνεια ..
6.75€ 3.95€
Το προφυλακτικό με ραβδώσεις έχει σχεδιαστεί για να κορυφώνει το πάθος χαρίζοντας απόλαυση και εντονότερη διέγερση.      Ευθύγραμμο σχήμα, επιφάν..
12.75€ 10.20€
Προφυλακτικά μεγαλύτερου μεγέθους από τα κανονικά προφυλακτικά, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή σε όσους τη χρειάζονται. Συσκευασία 6..
8.50€ 5.70€