Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Προστασία Φλεβών

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Γέλη για κουρασμένα πόδια με συστατικά που φροντίζουν και περιποιούνται το δέρμα σας Χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς καθώς ανακουφίζει και αναζωογονεί τα πόδια σας άμεσα με μία α..
15.00€ 9.00€
Κρέμα μασάζ για κουρασμένα πόδια με εντατική και ευεργετική δράση Ανακουφίζει τα πρησμένα, με αίσθημα βάρους και πόνο πόδια. Με ειδικό συνδυασμό ευεργετικών συστατικών ..
15.00€ 12.75€
Δισκία για υγιή πόδια Η καθημερινή λήψη βοηθά στη διατήρηση της καλής κυκλοφορίας του αίματος και της σωστής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων. Αντιμετωπίζει τα συμπτώματα α..
16.40€ 9.95€
Η φόρμουλα DIOSMEX με τα φυσικά συστατικά της ενισχύει την καλή λειτουργία του φλεβικού συστήματος και εξασφαλίζει την ακεραιότητα των τριχοειδών αγγείων. Το αίμα που λιμ..
30.00€ 19.50€
Για υγιή & ξεκούραστα πόδια χωρίς πρήξιμο Το V-VEIN είναι μια αποτελεσματική φυτική σύνθεση για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα που προκαλεί η κακή κυκλοφορία τ..
24.20€ 14.15€
 Άοσμα δισκία σκόρδου βοηθούν στη μείωση χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν το ρόλο του σκόρδου στην πρόληψη της αρτηρι..
14.95€ 13.45€
Solgar Gotu Kola Aerial Extract Το Gotu Kola Aerial Extract (Centella asiatica) της Solgar κινητοποιεί την κυκλοφορία στα κάτω άκρα, δυναμώνει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγ..
22.45€ 15.71€
Τιτλοδοτημένο εκχύλισμα σπόρων και σκόνη σπόρων του δένδρου Aesculus Hippocastanum με κύρια δραστική ουσία την aescin. Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητες και ταυτ..
27.45€ 19.21€
Είναι ενα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας. Οι σπόροι σταφυλιού αποτελούν μια πλούσια πηγή προανθοκυανιδών, μ..
14.90€ 10.43€
Το Venolen Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για την ανακούφιση των διογκωμένων φλεβών και των αιμορροίδων. Περιέχει ένα συνδιασμό από διοσμίνη, τροξερουτίνη, ..
18.00€ 14.00€
Στο DexSil Veins, ο συνδυασμός του Βιοενεργού Οργανικού Πυριτίου με MSM (θειούχος ένωση) και ειδικών αιθέριων ελαίων βοηθά σημαντικά το κυκλοφορικό σύστημα. Η καλύτερη λύση γ..
17.27€ 13.82€
Αποτελεί μια φόρμουλα φλαβονοειδών με διοσμίνη και εσπεριδίνη τα οποία έχει φανεί ότι έχουν φλεβοτονική και προστατευτική δράση. Τα φλαβονοειδή αποτελούν μια κατηγορία αντιοξειδωτι..
11.93€ 10.14€
Ο τέλειος συνδυασμός για τη θεραπεία των αιμορροϊδων. Ανακουφίζει από τους πόνους, τον ερεθισμό και την αιμορραγία των αιμορροϊδων. Δράση: Μειώνει την ηπατική συμφόρηση. ..
16.38€ 13.92€
Η ινοσιτόλη είναι σημαντική για την ομαλή λειτουργία του νευρικού και μυικού συστήματος και την ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθάει στην πρόληψη της σκλήρυνσης των αρτηριών και είναι σημ..
16.45€ 11.51€