Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Πρεβιοτικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Τα προβιοτικά είναι συμπληρώματα που περιέχουν ζώντες μικροοργανισμούς (βακτήρια του λακτικού οξέως). Τα συγκεκριμένα βακτήρια αποτρέπουν την αύξηση των παθογόνων οργανισμών, βοηθο..
11.40€ 9.69€
Οι σταγόνες BioGaia περιέχουν το βακτήριο Lactobacilus reuteri Protectis, ένα φυσικό λακτοβάκκιλο που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα. Το βακτήριο L. reuter..
20.59€ 16.55€
Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan αποδεδειγμένα βοηθ..
7.90€ 6.71€
Το Vivomixx 450 Billion είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό καθώς ..
29.50€ 23.60€
Μελέτες in vitro με το Bifolac RESTORE έχουν καταδείξει ότι η τεχνολογία του ProTarget προσφέρει στα προβιοτικά σημαντική προστασία από τα στομαχικά οξέα και διασφαλίζει στοχευμένη..
4.60€ 3.91€
Πόσιμο Προβιοτικό Διάλυμα Ενυδάτωσης ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρροια και εμέτους σε παιδιά..
9.45€ 7.56€
Η φυσιολογική ισορροπία μεταξύ ωφέλιμων και παθογόνων βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα μπορεί να διαταραχθεί από παράγοντες όπως το άγχος, η δίαιτα, προβλήματα υγείας αλλά και ακολουθ..
10.92€ 8.74€
Redugas δισκία Έχει διπλή δράση αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης και την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβιοτικών (ινουλίνη). Έτσι ανακουφίζει από το..
7.67€ 4.40€
Κάψουλες για την ισορροπία του πεπτικού συστήματος συμβιοτικό σκεύασμα με πρεβιοτικό  Σχεδιασμένο για την ενίσχυση της υγείας του πεπτικού συστήματος των ενηλίκων και τω..
10.90€ 9.27€
Βοηθάει να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο έντερο Ηρεμεί το πεπτικό συστημα, προωθεί την υγεία του εντέρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Συνιστάται απ..
10.68€ 6.40€
Προβιοτικά σε σταγόνες για παιδιά Τα προβιοτικά BioGaia είναι φυσικές δραστικές καλλιέργειες βακτηρίων, οι οποίες είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύουν την υγεία. Τα προβ..
19.83€ 15.97€
Προβιοτικό ORS με ψευδάργυρο για παιδιά Χρησιμοποιείται ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρρ..
9.46€ 7.57€
Υψηλής αντοχής προβιοτικό συμπλήρωμα πλούσιο με φυσικές αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες Το CranProbio βοηθά στη διατήρηση και την υποστήριξη μιας υγιεινής και ισο..
33.30€ 23.31€
Το Lacto Levure είναι τρόφιμο ειδικής διατροφής με 4 προβιοτικά (lactobacillus acidophilus,bifidobacterium lactis,saccharomyces boulardii,lactobacillus plantarum) Είναι ιδαν..
8.55€ 6.84€
Μοναδικός συνδυασμός φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπ..
15.40€ 10.78€