Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Πρεβιοτικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Τα προβιοτικά είναι συμπληρώματα που περιέχουν ζώντες μικροοργανισμούς (βακτήρια του λακτικού οξέως). Τα συγκεκριμένα βακτήρια αποτρέπουν την αύξηση των παθογόνων οργανισμών, βοηθο..
11.40€ 9.69€
Το Vivomixx 450 Billion είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό καθώς ..
29.50€ 23.60€
Redugas δισκία Έχει διπλή δράση αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης και την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβιοτικών (ινουλίνη). Έτσι ανακουφίζει από το..
8.05€ 5.63€
Μελέτες in vitro με το Bifolac RESTORE έχουν καταδείξει ότι η τεχνολογία του ProTarget προσφέρει στα προβιοτικά σημαντική προστασία από τα στομαχικά οξέα και διασφαλίζει στοχευμένη..
5.85€ 3.70€
Κάψουλες για την ισορροπία του πεπτικού συστήματος συμβιοτικό σκεύασμα με πρεβιοτικό  Σχεδιασμένο για την ενίσχυση της υγείας του πεπτικού συστήματος των ενηλίκων και τω..
13.30€ 9.27€
Οι σταγόνες BioGaia περιέχουν το βακτήριο Lactobacilus reuteri Protectis, ένα φυσικό λακτοβάκκιλο που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα. Το βακτήριο L. reuter..
20.59€ 17.50€
Βοηθάει να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο έντερο Ηρεμεί το πεπτικό συστημα, προωθεί την υγεία του εντέρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Συνιστάται απ..
10.68€ 6.40€
Προβιοτικά σε σταγόνες για παιδιά Τα προβιοτικά BioGaia είναι φυσικές δραστικές καλλιέργειες βακτηρίων, οι οποίες είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύουν την υγεία. Τα προβ..
19.00€ 17.10€
Προβιοτικό ORS με ψευδάργυρο για παιδιά Χρησιμοποιείται ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρρ..
9.46€ 6.95€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Πόσιμο Προβιοτικό Διάλυμα Ενυδάτωσης ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρροια και εμέτους σε παιδιά..
9.45€ 8.04€
Υψηλής αντοχής προβιοτικό συμπλήρωμα πλούσιο με φυσικές αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες Το CranProbio βοηθά στη διατήρηση και την υποστήριξη μιας υγιεινής και ισο..
33.30€ 18.30€
Μοναδικός συνδυασμός φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπ..
15.40€ 9.75€
Συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα, προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες Β Σύμπλεγμα 16 ενζύμων (αμυλάσες, πρωτεάσες, λιπάσες, γλυκοσιδάσες και γαλακτοσιδάσες) 2 γένη προβιο..
13.53€ 11.50€
Συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος  Για την αποκατάσταση της εντερικής και κολπικής χλωρίδας Συνίσταται στη θεραπεία..
10.07€ 8.56€
Συμπλήρωμα διατροφής για την αποκατάσταση της εντερικής και κολπικής χλωρίδας με προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β  Αλλάζει τα δεδομένα στη&nb..
10.07€ 8.56€
Το LactoLevure είναι ένα τρόφιμο ειδικής διατροφής, του οποίου η ειδική σύνθεση με λυοφιλοποιημένους ζυμομύκητες, γαλακτοβάκιλλους και ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria) συμβ..
8.55€ 6.84€
Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan® αποδεδειγμένα βοη..
8.20€ 6.97€
Η φυσιολογική ισορροπία μεταξύ ωφέλιμων και παθογόνων βακτηρίων στο πεπτικό σύστημα μπορεί να διαταραχθεί από παράγοντες όπως το άγχος, η δίαιτα, προβλήματα υγείας αλλά και ακολουθ..
10.92€ 8.74€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
25.95€ 23.10€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
26.45€ 23.28€