Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ουλές

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Είναι ένα αντηλιακό gel σιλικόνης με δείκτη προστασίας SPF 50+ με δράση κατά των ουλών. Καινοτόμο μείγμα σιλικονών με ελαστομερή που δημιουργεί ένα ελαστικό, αδιάβροχο, αντιηλιακό,..
34.00€ 27.20€
Sarantis Bio-Oil, Επαναστατικό Λάδι Επανόρθωσης Ουλών και Ραγάδων Το Bio‑Oil είναι ένα ειδικό έλαιον περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών..
20.00€ 12.65€
  Sarantis Bio-Oil, Επαναστατικό Λάδι Επανόρθωσης Ουλών και Ραγάδων Το Bio‑Oil είναι ένα ειδικό έλαιον περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθάει στη βελτίωση της όψ..
28.00€ 19.60€
Sarantis Bio-Oil, Επαναστατικό Λάδι Επανόρθωσης Ουλών και Ραγάδων Το Bio‑Oil είναι ένα ειδικό έλαιον περιποίησης της επιδερμίδας που βοηθάει στη βελτίωση της όψης των ουλών..
12.00€ 5.95€
Βασισμένο σε 5 αξιολογήσεις.
Απαλή κρέμα, η οποία αντιμετωπίζει τις ουλές Μετά από τραυματισμό, εγχείρηση ή ακόμη και από σοβαρή ακμή, αφενός προληπτικά για την αποφυγή σχηματισμού τους και αφετέρου βελτιών..
25.44€ 17.80€
Κρέμα Jalplast Plus ενδύκνειται για την θεραπεία δερματικών ερεθισμών και βλαβών Ιδιαίτερα εκείνων με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης Ειδικότερα προορίζεται για την κάλυψη οξέων και χ..
15.00€ 9.75€
Το spray JALPLAST ενδείκνυται για την θεραπεία δερματικών ερεθισμών και βλαβών. Ειδικότερα, προορίζεται για την κάλυψη όξεων και χρόνιων τραυμάτων (εκδορές, τομές σε δότες ή εγχειρ..
9.15€ 7.78€
Η σύνθεσή του συνδυάζει Προβιταμίνη Β5 5% με Μadecassoside και επιταχύνει την ανάπλαση των ξηρών και ερεθισμένων περιοχών. Καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα από ερεθισμούς και ξ..
11.11€ 7.22€
Η κρέμα Αquaderm  είναι ένα προϊόν για την αντιμετώπιση εγκαυμάτων, φλογώσεων και περιπτώσεων εμφάνισης ασυνεχειών της επιδερμίδας. Οι επιθηλιοτροφικές ιδιότητές της..
13.40€ 11.39€
Κρέμα υψηλών προδιαγραφών με κύριο δραστικό το ολιγοπεπτίδιο χαλκού που σε συνδυασμό με άλλες ισχυρές αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ουσίες. Eνισχύει και επιταχύνει τη μετάβαση τ..
32.08€ 27.27€
    Το Φύλλο Σιλικόνης με Ύφασμα Dermatix® Silicone Sheet Fabric είναι λεπτό, αυτοκόλλητο και ενισχυμένο με ύφασμα. Η μία όψη του είναι σιλικόνη πο..
30.20€ 24.90€
Κρέμα για την αντιμετώπιση των ουλών Κατάλληλη για επούλωση τραύματος, χηλοειδή και υπερτροφικές ουλές, ουλές από ακμή, τραύματα από έγκαυμα, μετά από χειρουργική επέμβα..
51.07€ 43.41€
Είναι ένα gel σιλικόνης για την αντιμετώπιση των υπετροφικών ουλών και των χηλοειδών στο πρόσωπο και των σώμα. Το gel dimenthicone δημιουργεί ένα φιλμ στην επιφάνεια του δέρμ..
40.13€ 30.09€
Η κρέμα Exscar αντιμετωπίζει νέες και υφιστάμενες ουλές. Εφαρμόζεται σε ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, εγκαύματα, τραυματισμούς και μολύνσεις του δέρματος, χειρουργικές επεμβά..
19.49€ 17.54€
Γέλη Σιλικόνης τοπικής χρήσης Χρησιμοποιείται για να εμποδίσει το σχηματισμό ουλών σε πληγές που έχουν κλείσει πρόσφατα και επίσης για να περιορίσει τις προεξέχουσες ανώριμ..
40.78€ 36.70€
Θεραπεία υπερτοφικών, υπερχρωματικών ουλών και χηλοειδών, που προέρχονται από χειρουργικές επεμβάσεις, ατυχήματα ή εγκαύματα. Γέλη σιλικόνης που δημιουργεί ένα ελαστικό, αδιάβροχο ..
35.05€ 28.04€
Εξελιγμένη σύνθεση ζελ για την αντιμετώπιση των ουλών. Για παλιές και νέες ουλές. Μειώνει την ερυθρότητα. Απαλύνει και λειαίνει τις υπερτροφικές ουλές. Ανακουφίζει από τον κνησμό κ..
43.95€
Kelo Cote Scar Gel Γέλη σιλικόνης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση δύσμορφων ουλών, στεγνώνει μόνη της, αδιαβροχοποιεί την περιοχή της ουλής ενώ παράλληλα επιτρέπει στο δέρ..
22.60€
Ειδική επουλωτική κρέμα για αποκατάσταση ουλών και δύσμορφων ατελειών του δέρματος. Η Kelosoft® Scar Cream είναι ειδική αναπλαστική κρέμα που εξαφανίζει τις ουλές από το σώ..
41.18€ 30.33€
Το Stratamark είναι το 1ο ιατροτεχνολογικό προϊόν για την πρόληψη και τη θεραπεία των ραβδώσεων με αποδεδειγμένη κλινική αποτελεσματικότητα. Το Stratamark είναι κατάλληλο για την π..
42.85€ 36.42€