Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Οδοντόβουρτσες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Είναι ειδικό βουρτσάκι για τα πρώτα νεογιλά δοντάκια, για βρέφη από 6 έως 36 μηνών. Μαλακές ίνες "tapered techlology", με εξαιρετικά λεπτά άκρα, για απαλή δράση στ..
3.20€ 2.72€
Οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες (0,15 mm) με κωνική άκρη έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά απαλές στα ευαίσθητα δόντια και ούλα.Τελείωμα τριχών διπλού επιπέδου για 2 επί..
5.20€ 4.42€
Oral-B 3D White Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Επιπλέον, το καθαριστικό γλώσσας βοηθάει στην δροσερή αναπνοή με συχνή χρήση. Οι ίνες της σε σχήμα κούπας κρατάνε την οδοντόκρεμα ώστε να..
4.46€ 2.90€
Μαλακό περίβλημα σχεδιασμένο για να βοηθά στην προστασία των ευαίσθητων ούλων. Ίνες Power Tip σχεδιασμένες για να βοηθούν στον καθαρισμό των δυσπρόσιτων πίσω δοντιών. Στενή κεφαλή ..
11.64€ 9.31€
Η οδοντόβουρτσα-δάχτυλο χωράει σε οποιοδήποτε δάχτυλο ενήλικα, και έχει πολύ απαλές τρίχες για να κάνουν μασάζ στα ούλα του μωρού. Η Γέλη καταπραύνει τα πονεμένα ούλα και έχει απολ..
9.90€ 8.42€
Δροσοστικός κρίκος οδοντοφυΐας με τζελ, που μπαίνει στο ψυγείο, για να ανακουφίζει τα ούλα το μωρού, κατά τη δύσκολη περίοδο της οδοντοφυίας, Με εργονομικό σχήμα και σχέδιο τη..
7.50€ 6.38€
Μικρή με στρογγυλεμένη κεφαλή. Ιδιαίτερα απαλές τρίχες που κάνουν μασάζ στα ούλα και καθαρίζουν τα δοντάκια. Εργονομική λαβή από καουτσούκ που δεν γλιστρά για εύκολο κράτημα. Διαθέ..
3.20€ 2.72€
Μικρή με στρογγυλεμένη κεφαλή. Ιδιαίτερα απαλές τρίχες που κάνουν μασάζ στα ούλα και καθαρίζουν τα δοντάκια. Εργονομική λαβή από καουτσούκ που δεν γλιστρά για εύκολο κράτημα. Διαθέ..
3.20€ 2.72€
Οδοντόβουρτσα για τα πρώτα δόντια του μωρού σαςΜπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε συνδυασμό με τις ειδικές καταπραϋντικές γέλες για να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα της ανατολ..
5.00€ 2.81€
Οδοντόβουρτσα Elgydium Clinic Junior για παιδιά 7-12 ετώνΚλινική οδοντόβουρτσα για παιδιά, επαγγελματικής τεχνολογίας. Με τις τέλεια απόστρογγυλοποιημένες άκρες των ι..
5.00€ 4.00€
Elgydium Kids Οδοντόβουρτσα για παιδιά 2-7 ετώνΦιλική στα ούλα, καθαρίζει χωρίς να τραυματίζει. Με στρογγυλεμένες άκρες και προστατευτικό καπάκι για σωστή υγιεινή. Λαβή ειδικά ..
5.00€ 4.00€
Σχεδιασμένη για τα ευαίσθητα ούλα των μωρών και τα πρώτα τους δόντια. Η λαβή είναι σχεδιασμένη για το χέρι των γονιών.Χαρακτηριστικά:Πολύ μαλακές ίνες για απαλό καθαρισμ..
3.34€ 2.15€
Σχεδιασμένη για παιδιά που βουρτσίζουν με λιγότερη βοήθεια. Μερικά από τα νεογιλά δόντια έχουν πέσει και μερικά μόνιμα έχουν εμφανιστεί.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζει τη γλώσσ..
3.34€ 2.15€
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power για παιδιά με τους ήρωες Star Wars της Disney δίνει την εξουσία στον δικό σας μικρό σούπερ ήρωα. Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρ..
29.37€ 16.70€
H Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power για παιδιά, με αστείους και φιλικούς ήρωες της ταινίας Cars της Disney, δίνει την δύναμη του τέλειου καθαρισμού στα παιδικά χέρια. Αυτ..
29.37€ 16.75€
Οι οδοντόβουρτσες TePe Nova έχουν τριγωνικού σχήματος κεφαλή, πυκνά εμφυτευμένες ίνες και μια προεξοχή (tip) της οποίας ο χρωματισμός της δηλώνει την σκληρότητα των ινών. Οι ο..
3.16€ 2.20€
Περιστρεφόμενη κεφαλή Power φθάνει, αγκαλιάζει, και καθαρίζει σε βάθος πολλαπλές επιφάνειες.Χαρακτηριστικά:Πολύ μαλακές ίνες καθαρίζουν τα δόντια τόσο απαλά όσο μία μαλα..
11.64€ 10.47€
Η οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft της Curaprox με ειδικό αυλάκι, είναι κατάλληλη για χρήση σε δόντια με σιδεράκια.Με μικρή και ελαφρώς κεκλειμένη κεφαλή, που καθιστ..
5.60€ 4.48€
Η κλινική οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Clinic Ortho, λόγω της κεφαλής της σε σχήμα \\\"V\\\" καθαρίζει τέλεια τα σημεία αυτά τα οποία είναι δύσκολα προσβάσιμα, λόγω της ύπαρξης ορθοδοντι..
5.50€ 4.40€
Βρεφική Οδοντόβουρτσααπό 0-2 ετών με εξαιρετικά μικρή κεφαλή κατάλληλη για μωρά. Με μακρύτερη λαβή για να διευκολύνει την μητέρα.  ..
4.30€ 3.65€