Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Οδοντικό Νήμα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Μοναδικός σχεδιασμός ύφανσης για ανθεκτική, λεία υφή που δεν φθείρεται κατά τη χρήση. Αφαιρεί αποτελεσματικά την πλάκα μεταξύ των δοντιών και κάτω από τη γραμμή των ούλων. Κλινι..
4.35€ 3.70€
Το βούρτσισμα μόνο δεν μπορεί να φτάσει σε όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές όπου αναπτύσεται η πλάκα. Αλλά το οδοντικό νήμα Oral-B 3DWhite Luxe μπορεί. Με την ελαφρία επικάλυψη κεριού..
3.97€ 2.58€
Οδοντικό νήμα με σπογγώδες τμήμα, ειδικά σχεδιασμένο για εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό των εμφυτευμάτων. Είναι επίσης κατάλληλο για περιοδοντικούς ασθενείς. Τα άκρα του νήματ..
8.49€ 6.79€
Το Dental Floss Fluoride - Decay Protection της Elgydium, είναι ένα εξαιρετικά λεπτό, πολύ ανθεκτικό κερωμένο οδοντικό νήμα, εμποτισμένο με οργανικό φθόριο. Το οργανικό φθόριο, σε ..
4.62€ 3.70€
Κατάλληλα σχεδιασμένο για να σας παρέχει τη μέγιστη δυνατή στοματική υγιεινή στις δυσπρόσιτες περιοχές, εκεί που δεν μπορεί να φτάσει το απλό βούρτσισμα, στα μεσοδόντια διαστήματα,..
4.62€ 3.70€
Το Dental Floss Black της ELGYDIUM, είναι ένα οδοντικό νήμα με μαύρο χρώμα, ελαφρά κερωμένο και εμποτισμένο με χλωρεξιδίνη. Το μαύρο χρώμα έρχεται σε αντίθεση με την οδοντική πλάκα..
4.87€ 3.41€
Eξαιρετικά λεπτό κερωμένο οδοντικό νήμα  αποτελείται από 136 ίνες Δεν ξεφτίζει. Εμποτισμένο με χλωρεξιδίνη, η οποία παρέχει μια ταχεία και έντονη τοπική αντιβακτηρ..
4.87€ 3.90€
Οδοντικό νήμα με Αλόη Aloe Vera για ανακούφιση των ούλων Μέντα δροσερή φυσική γεύης  Εργονομικός συνδυασμός για ευκολία στη χρήση  Επικάλυψη με φυσικό κερί μέ..
4.25€ 3.61€
Καθαρίζει όπου η οδοντόβουρτσα δε φτάνει. Το βούρτσιμα μόνο του δεν μπορεί να καθαρίσει όλες τις δυσπρόσιτες περιοχές που συσσωρεύεται η πλάκα. Το νήμα όμως EssentialFloss της Oral..
3.97€ 2.58€
Το οδοντικό νήμα Oral-B® Essential Floss™ καθαρίζει εκεί που δεν φτάνει η οδοντόβουρτσά σας. Συνδυάζει ειδικά σχεδιασμένες ίνες με επικάλυψη πολυμερούς που διευκολύνουν την απομάκρ..
3.97€ 2.58€
Χρήση νήματος για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Το Satin Floss της Oral-B δίνει αμέσως διαφορετική αίσθηση, καθώς σε επαφή με τα δόντια ελευθερώνει τη δροσιά της μέντας, που ..
3.97€ 2.58€
Η ΤePe προσθέτει ένα νέο νήμα στη γνωστή σειρά των προϊόντων στοματικής υγιεινής Ένας μικρός συγκρατητήρας οδοντικού νήματος, εύχρηστος που κινείται εύκολα και ομαλά, για όσους ..
4.49€ 3.82€
Νήμα ελαφρώς κερωμένο με γεύση μέντας που γλιστράει εύκολα ανάμεσα στα δόντια, Κεκλιμένη κεφαλή για εύκολη πρόσβαση στα πίσω δόντια. Κεκλιμένη κεφαλή για εύκολη πρόσβαση στα πίσω δ..
4.55€ 3.64€
Τα Soft Picks Large Fluoride  γλιστρούν με άνεση ανάμεσα στα δόντια για ασφαλή αφαίρεση της πλάκας και των μορίων της τροφής. Οι απαλές και εύκαμπτες τρίχες διεγείρο..
6.70€ 5.69€
Σετ ταξιδίου που περιέχει: 1 Οδοντόβουρτσα ταξιδίου (με ειδική σύνθεση με χλωρεξιδίνη για την απομάκρυνση των μικροβίων) 1 Οδοντικό νήμα Butler Wave (10m) (με ειδική σύνθεσ..
8.30€ 7.05€
Οδοντικό νήμα Για τη σωστή υγιεινή των δοντιών. Προσφέρει δροσερή γέυση μέντας. Συσκευασία 20 μέτρα   ..
11.62€ 9.30€