Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Μώλωπες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ειδική αγωγή για άμεση απαλλαγή από μώλωπες και εκχυμώσειςΗ Aquaderm Skrin είναι μια κρέμα με ισχυρή δράση ενάντια σε μώλωπες, εκχυμώσεις, αιματώματα και οιδήματα, όποια κι αν ..
17.45€ 15.71€
Είναι ένα τζελ τοπικής δράσης με βάμμα άρνικας και πανθενόλη, για τα οιδήματα, τους μυϊκούς πόνους και μώλωπες. Βοηθά στην ανακούφιση με φυσικό και ασφαλή τρόπο μετά από πτώσε..
9.90€ 5.94€
Αλοιφή για τοπική, εξωτερική χρήση για τη θεραπεία των αποστημάτων, δοθιήνων, ψευδανθράκων και παρωνυχιώνΕνισχύει την κυκλοφορία του αίματος, καταπολεμά μικρόβια και παράσ..
9.94€ 9.94€
Χρησιμοποιείται σε επιθέματα τοπικά λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων του. Επίσης σε διάλυμα σαν αποσμητικό ποδιών. Τέλος για την περιποίηση του ξηρού δέρματος. Να αποφεύγεται η επαφή τ..
2.26€ 1.92€
Παρόλο που το βότανο (άρνικα) δεν είναι κατάλληλο για λήψη δια του στόματος, αποτελεί ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα ιάματα για εξωτερική τοπική θεραπεία και μπορεί να θεωρηθεί ειδι..
13.60€ 9.52€
Το Βαλσαμέλαιο ή αλλιώς Σπαθόλαδο είναι ένα «θαυματουργό» έλαιο με βαθύ κόκκινο χρώμα, γνωστό από την αρχαιότητα ως το λάδι που χρησιμοποιούσαν οι στρατιώτες Σπαρτιάτες για να επου..
7.00€ 5.60€
Θεραπευτική κρέμα Arnica Cream HealthAid Περιέχει Arnica, η οποία είναι ένα διάσημο φυτό με ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες. Απορροφάται εύκολα, είναι μη λιπαρή και βο..
12.10€ 8.47€
Για μώλωπες και εκχυμώσεις προσώπου και σώματοςΑναπτύχθηκε για να μειώσει μώλωπες μετά από χειρουργικές και μη χειρουργικές αισθητικές επεμβάσεις. Συσκευασία 15gr..
23.70€ 20.14€