Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Μωρομάντηλα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Klorane Μωρομάντηλα Πλούσια σε εκχύλισμα Kαλέντουλας της KLORANE που καταπραΰνει και μαλακώνει, τα καθαριστικά μαντηλάκια χωρίς ξέπλυμα της KLORANE Βébé είναι ειδικά σχεδιασμένα..
10.20€ 7.65€
Klorane Καθαριστικά Μωρομάντηλα Καθαρίζουν απαλά  και είναι εμποτισμένα με πολύ απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού. Δεν χρειάζονται ξέπλυμα,δεν αφήνουν λιπαρότητα στο δέρμα και αφή..
5.10€ 4.34€
Μωρομάντηλα με λοσιόν αλόης, δίνουν αίσθηση φρεσκάδας σα να έκανε μόλις το μωράκι μπάνιο. ..
2.75€ 1.75€
Τόσο απαλά όσο το βαμβάκι και το νερό. Περιέχουν ειδική λοσιόν με ουδέτερο ph, που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας της επιδερμίδας του μωρού σας έως και 2 φορές πιο γ..
6.04€ 5.74€
Καθαρίστε το μωρό σας απολύτως φυσικά με τα νέα μωρομάντηλα Pampers Natural Clean, χωρίς άρωμα: ένας μοναδικός συνδυασμός μαλακού, μη-υφασμένου πανιού και μιας λοσιόν από νερό χωρί..
5.02€ 4.77€
Pampers Μωρομάντηλα Sensitive Περιέχουν ειδική λοσιόν με ουδέτερο ph, που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας της επιδερμίδας του μωρού σας έως και 2 φορές πιο γρήγορα από το βα..
3.01€ 2.25€
Παιδικά μαντηλάκια για υγιεινό καθαρισμό προσώπου & σώματος Χωρίς οινόπνευμα, για τον καθαρισμό προσώπου και χεριών στο σχολείο, το παιχνίδι ή την εκδρομή. Καθαρίζουν αποτελ..
4.55€ 3.87€