Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Μετεωρισμός

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ortis Ortisan Transiplus για την Ρύθμιση της Εντερικής ΔιέλευσηςΣυμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στην  σύσταση του:Φύλλα Αλεξανδρείας (σέννα) που επιταχύνουν την γ..
6.05€ 5.14€
Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan αποδεδειγμένα βοηθ..
7.90€ 6.71€
Μοναδικός συνδυασμός Αλγινικών και Αντιόξινων με ασβέστιο για πρώτη φορά σε μασώμενα δισκία. Το Algoral ελαττώνει άμεσα και αποτελεσματικά τα επεισόδια καούρας και παλινδρόμησης χά..
7.20€ 5.40€
To Cassilax είναι ένα Παραδοσιακό Φάρμακο Φυτικής Προέλευσης, το οποίο έχει παρασκευαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή και σύγχρονη φυτοθεραπεία. Συνιστά ένα κατάλληλο, μη συνταγογρα..
18.90€ 15.12€
Φυτικό διεγερτικό της πέψηςΒοηθάει την δυσπεψία, στομαχικες κράμπες, κοιλιακοί κολικοί, σπαστική κολίτιδα, αέρια και φουσκώματα, δυσανεξία σε τροφές. Η Aχιλλέα είναι ένα πολύτι..
15.47€ 13.15€
Redugas δισκίαΈχει διπλή δράση αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης και την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβιοτικών (ινουλίνη). Έτσι ανακουφίζει από το..
7.67€ 6.14€
Κατά του φουσκώματος και του μετεωρισμούΦακελίσκοι με ταχέως διαλυόμενα κοκκία. Μπορεί να ληφθεί ακόμη και χωρίς νερό. Καταπολεμά το φούσκωμα, προλαμβάνει το μετεωρισμό, συμβά..
8.25€ 6.02€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρουΟ συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
25.95€ 23.10€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρουΟ συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
26.45€ 23.28€
Δισκία ελεγχόμενης αποδέσμευσηςΓια την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του στομαχικού τυμπανισμού (αεροφαγία) ή του εντερικού τυμπανισμού (μετεωρισμός) που οφείλονται στην συγκέντ..
6.77€ 5.75€