Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Μετεωρισμός

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ortis Ortisan Transiplus για την Ρύθμιση της Εντερικής Διέλευσης Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει στην  σύσταση του: Φύλλα Αλεξανδρείας (σέννα) που επιταχύνουν την γ..
6.05€ 5.14€
Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan αποδεδειγμένα βοηθ..
7.90€ 6.71€
Μοναδικός συνδυασμός Αλγινικών και Αντιόξινων με ασβέστιο για πρώτη φορά σε μασώμενα δισκία. Το Algoral ελαττώνει άμεσα και αποτελεσματικά τα επεισόδια καούρας και παλινδρόμησης χά..
7.20€ 5.40€
Πρόκειται για ταχέως διαλυόμενα κόκκια που ανακουφίζουν το γαστρεντερικό σύστημα από τη δυσφορία που προκαλεί η συγκέντρωση αφρού σε αυτό, εξαιτίας της κατάποσης αέρα ή της κατανάλ..
8.57€ 6.43€
Είναι ένα συμπλήρωμα από σκόνη αγκινάρας. Η αγκινάρα είναι ένα ήπιο τονωτικό, με ευεργετική επίδραση στη λειτουργία του ήπατος και της χοληδόχου κύστης. Βοηθά στην πέψη και ανακουφ..
38.30€ 32.55€
To Cassilax είναι ένα Παραδοσιακό Φάρμακο Φυτικής Προέλευσης, το οποίο έχει παρασκευαστεί σύμφωνα με την παραδοσιακή και σύγχρονη φυτοθεραπεία. Συνιστά ένα κατάλληλο, μη συνταγογρα..
18.90€ 15.12€
Φυτικό διεγερτικό της πέψης Βοηθάει την δυσπεψία, στομαχικες κράμπες, κοιλιακοί κολικοί, σπαστική κολίτιδα, αέρια και φουσκώματα, δυσανεξία σε τροφές. Η Aχιλλέα είναι ένα πολύτι..
15.47€ 13.15€
Redugas δισκία Έχει διπλή δράση αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης και την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβιοτικών (ινουλίνη). Έτσι ανακουφίζει από το..
7.67€ 4.40€
Κατά του φουσκώματος και του μετεωρισμού Φακελίσκοι με ταχέως διαλυόμενα κοκκία. Μπορεί να ληφθεί ακόμη και χωρίς νερό. Καταπολεμά το φούσκωμα, προλαμβάνει το μετεωρισμό, συμβά..
8.25€ 6.02€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
25.95€ 23.10€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
26.45€ 23.28€
Δισκία ελεγχόμενης αποδέσμευσης Για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του στομαχικού τυμπανισμού (αεροφαγία) ή του εντερικού τυμπανισμού (μετεωρισμός) που οφείλονται στην συγκέντ..
7.10€ 6.03€