Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Φαρίν Λακτέ

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Είναι βιολογικό προιόν και περιέχει 100% βιολογικό γάλα. Είναι ιδανική τροφή απογαλακτισμού, εύκολη στην παρασκευή της και με λεία υφή. Η Bio-Bebe Φαρίν Λακτέ μ..
5.34€ 5.07€
Frezyderm Frezylac Bio Cereal Κρέμα Φαρίν λακτέ με Δημητριακά και ΓάλαΒιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά Bifidus, δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας και..
4.23€ 3.15€
Από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγείαΧωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης Περιέχει Βιολογικό Γάλα HiP..
7.08€ 5.30€
Από δημητριακά ολικής αλέσεως & μπανάνα βιολογικής καλλίεργειαςΠεριέχει και συμιγδάλι Χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης Περιέχει Βι..
7.08€ 5.20€
  Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει είναι σημαντικό να προσθέτετε στη διατροφή του ποικιλία τροφών και γεύσεων. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνει από μικρό την ποι..
3.72€ 3.15€
Αποτελεί μία καλά ισορροπημένη συμπληρωματική τροφή για βρέφη μετά τον 6ο μήνα. Περιέχει απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε ιδανικές αναλογίες που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη..
3.22€ 1.86€
H Φαρίν Λακτέ NOYNOY με σιτάλευρο και γάλα είναι εμπλουτισμένη με απαραίτητες βιταμίνες, σίδηρο και μεταλλικά στοιχεία που χρειάζονται τα βρέφη για την σωστή τους ανάπτυξη. Οι Βρεφ..
4.09€ 4.09€