Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ρυζάλευρα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Για την ασφαλή και ισοροπημένη διατροφή του μωρού σας. Ρυζάλευρο από τον 6ο μήνα. Από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας φυσικής προέλευσης, χωρίς χημική επεξεργασία ή συν..
5.91€ 4.35€
Το ρύζι ολικής άλεσης καλλιεργείται σε βιολογικούς ορυζώνες και αποτελεί μια αγνή και φυσική τροφή για τον απογαλακτισμό. Το ρυζάλευρο ολικής άλεσης Bio-Bebe είναι η ιδανική πρώτη ..
4.28€ 3.00€
Βρεφική Κρέμα Ρυζάλευρο με Γάλα Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα με προβιοτικά BIFIDUS, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας και 34% βιολογικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας (..
4.23€ 4.02€
Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 4ο μήνα, με ρύζι βιολογικής καλλιέργειας. Εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για την υγιή ανάπτυξη του βρέφους, ενώ..
4.24€ 4.03€
Ρυζάλευρο από τον 4ο μήνα Ειδικό για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα Από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγεία. Περιέχει χαμηλά ποσοστά..
5.91€ 4.45€
To μωρό σας μόλις έγινε 5 μηνών και θα ξεκινήσει τις πρώτες του στερεές τροφές! Αυτή την περίοδο το μωρό σας μπορεί να δείχνει πολύ πιο πεινασμένο από ότι συνήθως! Αυτό ίσως να ..
5.42€ 5.15€
Είναι βιολογικό προιόν και περιέχει 100% βιολογικό γάλα. Το ρύζι καλλιεργείται σε βιολογικούς ορυζώνες και αποτελεί μια αγνή και φυσική τροφή για τον απογαλακτισμό. Είναι η ιδ..
4.28€ 3.00€
Βιολογική κρέμα Ρυζάλευρο με Γάλα & Βανίλια για βρέφη μετά τον 4ο μήνα με προβιοτικά BIFIDUS, ρύζι βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια και 34,5% βιολογικό γάλα 2ης ..
4.35€ 4.35€
HiPP Ρυζάλευρο για Βρέφη Κρέμα Ρυζάλευρο για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, με δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 4ο μήνα. Περιέχει χαμηλά ποσοστά αλλεργιογόνων..
3.95€ 3.30€
Ρυζάλευρο από τον 4ο μήνα Ειδικό για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα Από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγεία. Περιέχει χαμηλά ποσ..
5.91€
Μετά τον 4ο μήνα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του παιδιάτρου, το μωρό σας θα αρχίσει να καταναλώνει τις πρώτες στερεές τροφές. Ένα γεύμα γάλακτος θα αντικατασταθεί από σούπα ή και..
4.09€ 3.88€