Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Κρέμες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Για την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σαςΕπιλεγμένα συστατικά Χωρίς γάλα Χωρίς προσθήκη ζάχαρης Βιταμίνη Β1 – σημαντική για τη σωστή λειτουργία του ν..
5.91€ 4.73€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
5.91€ 4.73€
Για την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σαςΧωρίς προσθήκη ζάχαρης Επιλεγμένα συστατικά Βιταμίνη Β1 – σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστή..
5.91€ 4.73€
Είναι βιολογικής καλλιέργειας και αποτελεί μια αγνή και φυσική βρεφική τροφή για τον απογαλακτισμό. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη, εύγευστη, με λεία υφή, κατάλληλο από το..
5.03€ 4.78€
Βρώμη Ολικής Άλεσης με Γάλα, Μήλο, ΒανίλιαΒιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά BIFIDUS, βρώμη και μήλο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια κ..
4.50€ 3.30€
Κρέμα για βρέφη με Δημητριακά, Γάλα & Φρούταγια βρέφη μετά τον 6ο μήνα,με προβιοτικά BIFIDUS, δημητριακά, μήλο, μπανάνα και πορτοκάλι βιολογικής καλλιέργειας και 34% βι..
4.50€ 3.32€
Βιολογική κρέμα για βρέφη από τον 8ο μήνα, με ντίνκελ ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης, νιφάδες μπανάνας, κομματάκια μήλου και βιταμίνη Β1. Για περισσότερη ποικιλία στη..
4.87€ 4.38€
Περιέχει νιφάδες δημητριακών βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγείαΧωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης Περιέχει Βιολ..
7.08€ 5.17€
Για την ασφαλή ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας. Με παρασκεύασμα γάλακτος κατάλληλο για βρέφη. Με πολύτιμο φυσικό ασβέστιο, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των οστών. ..
3.25€ 2.39€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
5.91€ 4.40€
Τα Παιδικά Mούσλι με Φρούτα Hipp έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των μικρών παιδιών και περιέχουν μόνο πολύτιμα βιολογικά συστατικά που έχουν παραχθεί με τους αυστηρότε..
3.56€ 2.60€
Οι φρουτόκρεμες Hipp περιέχουν φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα, πλούσιες σε βιταμίνες και φυτικές ίνες για καλ..
4.22€ 4.01€
Με φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιες σε βιταμίνες. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα Χωρίς προσθήκη αρωμάτων, χρωστικών, συντηρητικών &a..
4.22€ 3.32€
Φρουτόκρεμα από τον 4ο ΜήναΜήλο-Μπανάνα-ΜπισκότοΓια την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού Με φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας Πλούσιες σε βιταμίνες Ι..
3.25€ 3.09€