Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Σερβίτσια

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Με το που θα δοκιμάσουν την πρώτη τους στερεή τροφή, τα περισσότερα παιδιά αρχίζουν να έχουν νέες απαιτήσεις: θέλουν πια να κάθονται στο τραπέζι και να τρώνε όπως οι μεγάλοι. Ωστόσ..
9.50€ 7.60€
Nuk – Push/Pull Ανταλλακτικό Στόμιο Το μαλακό στόμιο push-pull προστατεύει τα δόντια και προσφέρει ευχάριστη αίσθηση κατά τη χρήση. - Δεν στάζει και είναι ιδανικό για τις μετ..
3.40€ 2.72€
Nuk Easy Learning Cup 2 Το νέο σύστημα της NUK EASY LEARNING 1-2-3 υποστηρίζει τη μετάβαση του παιδιού από το θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό στην αυτόνομη χρήση του ποτηριού. Δ..
8.80€ 7.48€
NUK Easy Learning Starter Cup, 200ml, μαλακό ρύγχος, κατά των διαρροών, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνω Μήπως και στο δικό σας σπίτι η καθημερινότητα καθορίζεται από ένα ..
9.95€ 8.46€
Μπιμπερό Με Λαβές & Μαλακό Στόμιο για παιδιά από έξι μηνών και πάνω Με μαλακό ρύγχος σιλικόνης. Διευκολύνει τη μετάβαση στη φάση που το παιδί μαθαίνει να πίνει μόνο ..
8.45€ 7.18€
Με μαλακό ρύγχος σιλικόνης Για παιδιά από έξι μηνών και πάνω  Διευκολύνει τη μετάβαση στη φάση που το παιδί μαθαίνει να πίνει μόνο του. Εργονομικά, αντιολισθητικά χερού..
8.45€ 6.76€
Μαλακό κουτάλι φαγητού Easy Learning της NUK Διευκολύνει τη μετάβαση από τον μητρικό θηλασμό ή το μπιμπερό για εσάς και το παιδί σας. Με εξαιρετικά μαλακό κοίλο τμήμα..
6.45€ 5.16€
Nuk Μαλακό κουταλάκι τροφής (6 μηνών +) Με εξτρά μαλακό μέρος για εύκολη, χωρίς προβλήματα μαλακή μετάβαση από το μπιμπερό στο τάισμα με το κουταλάκι. Ιδανικό για το τάισμα και..
4.99€ 4.24€