Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Λεύκανση Δοντιών

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Λευκαντική οδοντόκρεμα με μαστίχα & πρόπολη  Ευχάριστη Γεύση / 98% Φυσική Σύνθεση Επαναφέρει τη φυσική λευκότητα των δοντιών χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο. Bου..
7.60€ 4.56€
Με την οδοντόβουρτσα Colgate Max White και το επαναστατικό στυλό λεύκανσης, το να προσθέσεις ένα εκθαμπωτικό λευκό χαμόγελο στην καθημερινή σου ρουτίνα είναι εύκολο και γρήγορο. ..
16.36€ 10.55€
Οδοντόκρεμα για καθαρισμό, στίλβωση και λεύκανση των δοντιών. Πάστα με κόκκους ελαφρόπετρας, για καθαρισμό, γυάλισμα και λεύκανση των δοντιών. Αφαιρεί την πλάκα και στίγματα χρωστι..
8.81€ 6.16€
Οδοντόκρεμα με Βιολογικό Τεϊόδεντρο είναι μία οδοντόκρεμα τριπλής δράσης. Χάρη στις αντισηπτικές και λευκαντικές ιδιότητές της, που εμποδίζουν το σχηματισμό κοιλοτήτων, αποτελε..
6.65€ 5.65€
Οδοντόκρεμα με Βιολογικό Ρόδι Eίναι μία οδοντόκρεμα τριπλής δράσης και η σύνθεσή της περιέχει Βιολογικό Ρόδι, Άρνικα, Πυρίτιο, Αλόη Βέρα, Ισλανδική Κετραρία, Αγριοκάστανο και Τ..
6.60€ 5.61€
Elgydium Οδοντόπαστα Brilliance & Care Gel Συνδυάζει την καθαριστική και γυαλιστική δράση με τη φροντίδα του σμάλτου των δοντιών, απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες από την ..
7.96€ 6.37€
Ιδανικό για ταξίδια με αεροπλάνο (Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό) Στο Kit ταξιδίου περιέχονται: Οδοντόκρεμα Whitening 7ml Οδοντόκρεμα Anti-plaque 7ml Οδοντόβο..
7.23€ 5.78€
Περιέχει λειαντικές ιδιότητες στερείται του σμάλτου των δοντιών, πολύ λεπτής διττανθρακικό νάτριο ήπιες ιδιότητες λεύκανση. Είναι αποτελεσματική και απολύτως ασφαλής για καθημ..
9.80€ 6.80€
Μειώνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών, χαρίζοντας ένα πιο λευκό χαμόγελο χωρίς να φθείρει το σμάλτο των δοντιών. Η ELGYDIUM Whitening Cool Lemon έχει δροσερή γεύση λε..
8.47€ 6.35€
Η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon περιέχει μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο.Χάρη στην ειδική της σύνθεση, η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon εισχωρεί ακόμ..
5.65€ 3.67€
Elgydium Λευκαντική Οδοντόκρεμα Περιέχει λειαντικές ιδιότητες στερείται του σμάλτου των δοντιών, πολύ λεπτής διττανθρακικό νάτριο ήπιες ιδιότητες λεύκανση. Είναι αποτελεσματική..
5.65€ 3.38€
Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Η συνδυαστική δράση κόκκων πυρι..
7.03€ 5.27€
Με σύνθεση στηριγμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμ..
6.61€ 4.63€
Μασελάκια Τα μασελάκια περιέχουν ένα νέο πρωτοποριακό ειδικό gel λεύκανσης το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Φορέσ..
39.07€
i - White Instant 10 μασελάκια για άμεση λεύκανση δοντιών Το Νέο iWhite Instant είναι ένα επαγγελματικό σύστημα λεύκανσης δοντιών για άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει ένα επαν..
30.19€ 22.64€