Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Λεύκανση Δοντιών

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon περιέχει μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο.Χάρη στην ειδική της σύνθεση, η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon εισχωρεί ακόμ..
5.65€ 3.67€
Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Η συνδυαστική δράση κόκκων πυρι..
7.03€ 5.27€
Με σύνθεση στηριγμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμ..
6.61€ 4.96€
Μασελάκια Τα μασελάκια περιέχουν ένα νέο πρωτοποριακό ειδικό gel λεύκανσης το οποίο είναι κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλές και αποτελεσματικό από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Φορέσ..
39.07€ 31.26€
Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών iWhite με «Τεχνολογία Λεύκανσης Τριπλής Δράσης» , κατάλληλο για καθημερινή χρήση! Το συστατικό Βlue Coverine που περιέχει το διάλυμα iwhite δ..
9.65€ 4.92€
Οδοντόκρεμα λεύκανσης  iWhite , με «Τεχνολογία Λεύκανσης Τριπλής Δράσης», κατάλληλη για καθημερινή χρήση!  Οι εξειδικευμένοι μικροκρύσταλλοι καθαρισμού που περιέχονται..
8.25€ 6.60€
Korres Οδοντόκρεμα Λευκαντική με Γλυκάνισο & Ευκάλυπτο Τα μικροσταγονίδια ελαίου Καρύδας είναι ένας εξαιρετικός λευκαντικός παράγοντας που απομακρύνει τις ξένες ουσίες που ε..
6.90€ 4.35€
Προλαμβάνει και απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες ώστε να έχετε πιο λευκά δόντια. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει εισχωρούν και καταπολεμούν τα βακτήρια, καθαρίζοντας την επιφάνε..
4.49€ 3.36€
Προλαμβάνει και απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες ώστε να έχετε πιο λευκά δόντια. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει εισχωρούν και καταπολεμούν τα βακτήρια, καθαρίζοντας την επιφάνε..
7.49€ 5.99€
Απομακρύνει πάνω από το 80% των επιφανειακών λεκέδων σε 2 εβδομάδες. Με τακτικό βούρτσισμα, η Oral-B 3D WHITE Brilliance λευκαίνει τις μπροστά και πίσω επιφάνειες του δοντιού καθώς..
3.90€ 3.43€
 Μία οδοντόκρεμα που πηγαίνει πέρα από το χαμόγελο σας για να σας αφήσει να λάμψετε. Ο μοναδικός διπλός συνδυασμός της με πυρίτιο και λάμψη απομακρύνει πάνω απο το 90% των επι..
4.46€ 3.92€
Περιέχει Ξυλιτόλη που βοηθά στη πρόληψη της τερηδόνας. Λευκαίνει με φυσικά ένζυμα. Έχει δροσερή γεύση μέντας. ΧΩΡΙΣ ζάχαρη. Συστήνεται να μασά..
2.80€ 1.80€
Με την οδοντόβουρτσα Colgate Max White και το επαναστατικό στυλό λεύκανσης, το να προσθέσεις ένα εκθαμπωτικό λευκό χαμόγελο στην καθημερινή σου ρουτίνα είναι εύκολο και γρήγορο. ..
16.36€ 10.55€
Ιδανικό για ταξίδια με αεροπλάνο (Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό) Στο Kit ταξιδίου περιέχονται: Οδοντόκρεμα Whitening 7ml Οδοντόκρεμα Anti-plaque 7ml Οδοντόβο..
7.23€ 5.78€