Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Κρέμες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Περιέχει νιφάδες δημητριακών βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγεία Χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης Περιέχει Βιολ..
7.08€ 5.17€
Humana Κρέμα Δημητριακών, χωρίς γάλα Η κρέμα Δημητριακών της Humana χωρίς γάλα για μετά τον 4ο μήνα Ιδιότητες χωρίς γάλα χωρίς γλουτένη χωρίς πρόσθετη κρυσταλλική ζάχαρη με σίδη..
8.88€ 8.44€
Βρεφική Κρέμα από τον 6ο μήνα Τώρα που το μωρό σας έγινε 6 μηνών χρειάζεται περισσότερη ποικιλία! Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει είναι σημαντικό να προσθέτετε στη διατροφή του ..
6.73€ 6.06€
Υποαλλεργική κρέμα για πρόληψη αλλεργίας στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος από τον 5ο μήνα   Από τον 5ο μήνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του παιδιάτρου, εισάγονται ..
5.12€ 4.86€
    Βρεφική Κρέμα από τον 6ο μήνα   Τώρα που το μωρό σας έγινε 6 μηνών χρειάζεται περισσότερη ποικιλία! Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει είναι σημαντικό ν..
5.96€ 5.66€
Βρεφική Κρέμα από τον 8ο μήνα Τώρα που το μωρό σας έγινε 8 μηνών χρειάζεται πιο σύνθετα συστατικά. Αυτή την περίοδο το μωρό σας χρειάζεται τροφές με ακόμα μεγαλύτερη θρεπτική..
5.70€ 5.13€
Είναι βιολογικής καλλιέργειας και αποτελεί μια αγνή και φυσική βρεφική τροφή για τον απογαλακτισμό. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη, εύγευστη, με λεία υφή, κατάλληλο από το..
5.03€ 3.70€
Βιολογική κρέμα για βρέφη από τον 8ο μήνα, με ντίνκελ ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης, νιφάδες μπανάνας, κομματάκια μήλου και βιταμίνη Β1. Για περισσότερη ποικιλία στη..
4.87€ 3.90€
Για την ασφαλή ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας. Με παρασκεύασμα γάλακτος κατάλληλο για βρέφη. Με πολύτιμο φυσικό ασβέστιο, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των οστών. ..
3.25€ 2.45€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
4.03€ 3.83€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
5.91€ 4.42€
Τα Παιδικά Mούσλι με Φρούτα Hipp έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των μικρών παιδιών και περιέχουν μόνο πολύτιμα βιολογικά συστατικά που έχουν παραχθεί με τους αυστηρότε..
3.56€ 2.60€
Οι φρουτόκρεμες Hipp περιέχουν φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα, πλούσιες σε βιταμίνες και φυτικές ίνες για καλ..
4.22€ 3.20€
Με φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιες σε βιταμίνες. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα Χωρίς προσθήκη αρωμάτων, χρωστικών, συντηρητικών &a..
4.22€ 3.32€