Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Κρέμες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Για την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας Επιλεγμένα συστατικά Χωρίς γάλα Χωρίς προσθήκη ζάχαρης Βιταμίνη Β1 – σημαντική για τη σωστή λειτουργία του ν..
5.91€ 5.91€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
5.91€ 5.91€
Για την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας Χωρίς προσθήκη ζάχαρης Επιλεγμένα συστατικά Βιταμίνη Β1 – σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστή..
5.91€ 5.91€
Hipp Παιδικά Μούσλι με Φρούτα Τα Παιδικά Mούσλι με Φρούτα Hipp έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των μικρών παιδιών και περιέχουν μόνο πολύτιμα βιολογικά συστατικά..
7.12€ 5.50€
Είναι βιολογικής καλλιέργειας και αποτελεί μια αγνή και φυσική βρεφική τροφή για τον απογαλακτισμό. Είναι εξαιρετικά εύπεπτη, εύγευστη, με λεία υφή, κατάλληλο από το..
5.03€ 4.78€
Βρώμη Ολικής Άλεσης με Γάλα, Μήλο, Βανίλια Βιολογική κρέμα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά BIFIDUS, βρώμη και μήλο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική βανίλια κ..
4.50€ 3.19€
Κρέμα για βρέφη με Δημητριακά, Γάλα & Φρούτα για βρέφη μετά τον 6ο μήνα, με προβιοτικά BIFIDUS, δημητριακά, μήλο, μπανάνα και πορτοκάλι βιολογικής καλλιέργειας και 34% βι..
4.50€ 3.07€
Βιολογική κρέμα για βρέφη από τον 8ο μήνα, με ντίνκελ ολικής άλεσης, νιφάδες βρώμης, νιφάδες μπανάνας, κομματάκια μήλου και βιταμίνη Β1. Για περισσότερη ποικιλία στη..
4.87€ 4.38€
Περιέχει νιφάδες δημητριακών βιολογικής καλλιέργειας ολικής αλέσεως πολύτιμα για την υγεία Χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης Περιέχει Βιολ..
7.08€ 5.17€
Για την ασφαλή ισορροπημένη διατροφή του μωρού σας. Με παρασκεύασμα γάλακτος κατάλληλο για βρέφη. Με πολύτιμο φυσικό ασβέστιο, το οποίο είναι σημαντικό για την ανάπτυξη των οστών. ..
3.25€ 2.39€
Κρέμα 5 Δημητριακών από δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας, από τον 6ο μήνα. Περιέχει βιταμίνη Β1 που είναι σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και εύπεπτα δη..
5.91€ 4.30€
Τα Παιδικά Mούσλι με Φρούτα Hipp έχουν προσαρμοστεί στις διατροφικές ανάγκες των μικρών παιδιών και περιέχουν μόνο πολύτιμα βιολογικά συστατικά που έχουν παραχθεί με τους αυστηρότε..
3.56€ 3.38€
Οι φρουτόκρεμες Hipp περιέχουν φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα, πλούσιες σε βιταμίνες και φυτικές ίνες για καλ..
4.22€ 4.01€
Με φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιες σε βιταμίνες. Ιδιαίτερα ήπιες ως προς τη γεύση και με χαμηλή οξύτητα Χωρίς προσθήκη αρωμάτων, χρωστικών, συντηρητικών &a..
4.22€ 4.22€
Φρουτόκρεμα από τον 4ο Μήνα Μήλο-Μπανάνα-Μπισκότο Για την ασφαλή και ισορροπημένη διατροφή του μωρού Με φρούτα και δημητριακά βιολογικής καλλιέργειας Πλούσιες σε βιταμίνες Ι..
3.25€ 3.09€
Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και αναπτύσσεται, οι διατροφικές του ανάγκες αλλάζουν. Το NOVAMIL 3 Fruits, γάλα για παιδιά ενός έτους και άνω, εγγυάται : Ασβέστιο που είναι απα..
18.88€ 14.90€
Βρεφική Κρέμα ΝΟΥΝΟΥ Εμπλουτισμένες με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στις ιδανικές αναλογίες ώστε να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες του βρέφους σε πρωτεΐνες, σίδηρο και ενέ..
5.52€ 5.52€
Από τον 5ο μήνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του παιδιάτρου, εισάγονται στο διαιτολόγιο του μωρού οι στερεές τροφές. Η κρέμα Nutricia Allergy Care είναι η ιδανική επιλογή για βρέφη μ..
6.98€ 6.63€
Καθώς το μωρό σας μεγαλώνει είναι σημαντικό να προσθέτετε στη διατροφή του ποικιλία τροφών και γεύσεων. Με αυτό τον τρόπο μαθαίνει από μικρό την ποικιλία, που αποτελεί θεμέλιο για ..
6.73€ 6.06€