Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Κατακλίσεις

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Πολυάριθμες κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την ικανότητα του υαλουρονικού οξέος στο να επιταχύνει και να βελτιώνει τις λειτουργίες της επανεπιθηλιοποίησης. Ο συνδυασμός της κρέμας A..
15.35€ 13.81€
Ανακουφίζει τονώνει και φροντίζει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Η Elixderm χάρη στην μοναδική σύνθεσή της σας προσφέρει καταπραϋντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση:Είναι..
25.20€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Προστετεύει και ανακουφίζει άμεσα τις ευαίσθητες και τρυφερές επιδερμίδες από ερεθισμούς, δερματίτιδες, ηλιακά, θερμικά ή χημικά ερυθήματα και μηρογεννητικά ερυθήματα. Η έντονη αντ..
11.09€ 9.43€
Κρέμα Jalplast Plus ενδύκνειται για την θεραπεία δερματικών ερεθισμών και βλαβώνΙδιαίτερα εκείνων με υψηλό κίνδυνο μόλυνσηςΕιδικότερα προορίζεται για την κάλυψη οξέων και χ..
15.00€ 9.75€
Το spray JALPLAST ενδείκνυται για την θεραπεία δερματικών ερεθισμών και βλαβών. Ειδικότερα, προορίζεται για την κάλυψη όξεων και χρόνιων τραυμάτων (εκδορές, τομές σε δότες ή εγχειρ..
9.15€ 7.78€
Ειδική υδροενεργή αντιβακτηριδιακή αλοιφή που καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Η περιεκτικότητα σε μέλι 48%, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά επούλωσης και επανόρθωσης ..
18.90€ 17.01€
Υδροενεργή επουλωτική αντιμικροβιακή γέληΚαθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Περιέχει 40% μέλι το οποίο επιταχύνει την διαδικασία επούλωσης των τραυμάτων και ..
7.95€ 5.90€
Υδροενεργή αντιβακτηριδιακή αλοιφήΚαθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Το 48% μέλι το οποίο περιέχει, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την επούλωση και την αποτελεσ..
8.80€ 6.50€
Είναι μία υδροενεργή αντιβακτηριδιακή γέλη, η οποία καθαρίζει το τραύμα και επιταχύνει την επούλωση. Το 40% μέλι το οποίο περιέχει, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά για την επούλω..
18.95€ 17.05€
Αναπλαστική κρέμα εξειδικευμένης δράσης για πρόσωπο και σώμαΠροστατεύει και ενδυναμώνει από ερεθισμούς και ξηρότητα. Ιδανική για κατακλίσεις. Περιποιείται και επουλώνει τα δερμ..
11.90€ 7.40€
Tο HYPEROIL είναι μια προηγμένη αντισηπτική και αποιδηματική θεραπεία με καταπραϋντικό αποτέλεσμα. Το HYPEROIL είναι φυτικής προέλευσης (δραστικές ουσίες: azadirachtin-hyperforin) ..
16.80€ 14.28€
Ιδανική για εγκαύματα 1ου-2ου βαθμού, εκζέματα, τραυματισμούς. Καταπραΰνει και μειώνει το αίσθημα του πόνου από οιδήματα ψωριασικό δέρμα, αιμορροΐδες. Επουλώνει πληγές διαβη..
16.10€ 12.05€
Είναι μια αποτελεσματική κρέμα η οποία προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία και ανακούφιση σε δέρμα που είναι πολύ ερεθισμένο, εξιδρωματικό και υπάρχει λύση της συνεχείας του λόγω ..
8.00€ 6.80€
Το Farmactive Silver spray είναι ένα spray ξηράς κόνεως με μέρη κολλοειδούς αργύρου και υαλουρονικού οξέως νατριούχου άλατος. Ο κολλοειδής άργυρος έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότ..
24.00€ 21.60€
Χρησιμοποιείται για την επούλωση τομών, εκδορών, πληγών, εγκαυμάτων και ελκών του δέρματος. Περιέχει κεκαθαρημένη ρητίνη της Νορβηγικής πεύκης, ως κύριο συστατικό.Εφαρμόζεται α..
21.10€ 17.93€