Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Καραμέλες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Οι My Elements Immuneed Caramels είναι καραμέλες για τον ερεθισμένο λαιμό με ευχάριστη γεύση Μελιού και Μέντας, χωρίς ζάχαρη με γλυκαντικό από το φυτό στέβια. Τα συστατικ..
3.95€ 1.95€
Παστίλιες για τον ταλαιπωρημένο λαιμό με βατόμουρο & πρόπολη Ανακουφίζουν και μαλακώνουν τον ερεθισμένο λαιμό και καταπολεμούν τον επίμονο βήχα. Ενισχύουν το ανοσοπο..
5.00€ 3.00€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Καραμέλες με Ευκάλυπτο & Πρόπολη (​45gr) Μαλακώνουν το λαιμό, καταπραΰνουν το βήχα και απελευθερώνουν την αναπνοή. Έχουν ήπια αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση. ..
5.00€ 3.00€
Παστίλιες για τον ταλαιπωρημένο λαιμό με θυμάρι & μέλι Ανακουφίζουν και μαλακώνουν τον ερεθισμένο λαιμό και καταπολεμούν τον επίμονο βήχα. Ενισχύουν το ανοσοποιητικό..
5.00€ 3.00€
Παστίλιες για τον ταλαιπωρημένο λαιμό με πρόπολη & γλυκόριζα Ανακουφίζουν και μαλακώνουν τον ερεθισμένο λαιμό και καταπολεμούν τον επίμονο βήχα. Ενισχύουν το ανοσοπο..
5.00€ 3.00€
Korres καραμέλες με αρωματικά βότανα, μέλι & γλυκαντικό από το φυτό στέβια Ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και μαλακώνουν το βήχα Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Συμβατές με ομ..
3.60€ 2.52€
Καραμέλες με Ευκάπυπτο & Μέντα Οι καραμέλες με Ευκάλυπτο παρασκευάζονται με βότανα της Ελληνικής φύσης που ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και διευκολύνουν την αναπνοή.&nb..
3.60€ 2.52€
Καραμέλες με Μέλι & Echinacea Οι καραμέλες με Μέλι παρασκευάζονται με βότανα της Ελληνικής φύσης που ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και μαλακώνουν το βήχα. Η Echinac..
3.60€ 2.52€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Korres Καραμέλες με Εκχύλισμα Ελληνικού Φασκόμηλου & Βιταμίνης C Το εκχύλισμα Φασκόμηλου παράγεται από βότανο Ελληνικής προέλευσης που έχει συλλεχτεί μέσω του δικτύου ηθικώ..
3.60€ 2.70€
Ανακούφιση ερεθισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας Oι τροχίσκοι Lisofix μαλακώνoυν τον πονεμένο λαιμό και ανακουφίζoυν τη στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα από ξηρότητα, ..
5.44€ 3.26€
Ανακούφιση ερεθισμών της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας Oι τροχίσκοι Lisofix μαλακώνoυν τον πονεμένο λαιμό και ανακουφίζoυν τη στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα από ξηρότητα, ..
5.24€ 3.30€
Καραμέλες για το λαιμό με επιλεγμένα φυτά και αιθέρια έλαια Mαλακώνουν το λαιμό και ηρεμούν το βήχα. Ιδιαίτερα ευεργετικές για τους καπνιστές και όσους μιλούν πολύ Ενεργά..
5.70€ 3.05€
Παστίλιες Pulmoll με γεύση κερασιού Για περισσότερο από 50 χρόνια, αποτελούν την λύση για κάθε περίσταση. Η δοκιμασμένη συνταγή τους περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά ..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες για το βήχα Pulmoll με βιταμίνη C Χωρίς ζάχαρη και είναι φιλικές προς τα δόντια. Αποδεδειγμένα ευεργετικές σε περίπτωση βήχα και βραχνάδας με συνδυασμό αιθέριων ελαίω..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες παιδικές για τον λαιμό και τον βήχα με εχινάκεα.Η δοκιμασμένη συνταγή τους περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά και τα υψηλά ποιοτικά τους κριτήρια εγγυώνται γευστ..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες με γεύση πορτοκάλι για τον λαιμό και τον βήχα.Η δοκιμασμένη συνταγή τους περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά και τα υψηλά ποιοτικά τους κριτήρια εγγυώνται γευστικ..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες με γεύση γλυκολέμονο για τον λαιμό και τον βήχα.Η δοκιμασμένη συνταγή τους περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά και τα υψηλά ποιοτικά τους κριτήρια εγγυώνται γευστ..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες για τον λαιμό και τον βήχα με ευκάλυπτο.Η δοκιμασμένη συνταγή τους περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα συστατικά και τα υψηλά ποιοτικά τους κριτήρια εγγυώνται γευστική απόλ..
3.50€ 2.05€
Καραμέλες για τον ερεθισμένο λαιμό των παιδιών με γεύση πορτοκάλι Για την Ξηροστομία, Για τον Παιδικό Διαβήτη, Για το Βήχα, Για τη Βραχνάδα, Για Δροσερή Αναπνοή Η συσκευ..
3.50€ 2.05€
Pulmoll Καραμέλες με Λεμόνι και Βιταμίνη C Οι Pulmoll Lemon παστίλιες είναι χωρίς ζάχαρη, με Stevia και φιλική για τα δοντια. Περιέχουν βιταμίνη C και συμπύκνωμένο χυμό φρούτων...
3.50€ 2.05€