Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Οδοντόβουρτσες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Είναι ειδικό βουρτσάκι για τα πρώτα νεογιλά δοντάκια, για βρέφη από 6 έως 36 μηνών. Μαλακές ίνες "tapered techlology", με εξαιρετικά λεπτά άκρα, για απαλή δράση στ..
3.20€ 2.72€
Η οδοντόβουρτσα Ortho Ultra Soft της Curaprox με ειδικό αυλάκι, είναι κατάλληλη για χρήση σε δόντια με σιδεράκια.Με μικρή και ελαφρώς κεκλειμένη κεφαλή, που καθιστ..
5.60€ 4.48€
Σετ ταξιδίου που περιέχει:1 Οδοντόβουρτσα ταξιδίου (με ειδική σύνθεση με χλωρεξιδίνη για την απομάκρυνση των μικροβίων) 1 Οδοντικό νήμα Butler Wave (10m) (με ειδική σύνθεσ..
8.30€ 7.05€
Oral-B 3D White Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα. Επιπλέον, το καθαριστικό γλώσσας βοηθάει στην δροσερή αναπνοή με συχνή χρήση. Οι ίνες της σε σχήμα κούπας κρατάνε την οδοντόκρεμα ώστε να..
4.46€ 2.90€
Η οδοντόβουρτσα-δάχτυλο χωράει σε οποιοδήποτε δάχτυλο ενήλικα, και έχει πολύ απαλές τρίχες για να κάνουν μασάζ στα ούλα του μωρού. Η Γέλη καταπραύνει τα πονεμένα ούλα και έχει απολ..
9.90€ 8.42€
Δροσοστικός κρίκος οδοντοφυΐας με τζελ, που μπαίνει στο ψυγείο, για να ανακουφίζει τα ούλα το μωρού, κατά τη δύσκολη περίοδο της οδοντοφυίας, Με εργονομικό σχήμα και σχέδιο τη..
7.50€ 6.38€
Μικρή με στρογγυλεμένη κεφαλή. Ιδιαίτερα απαλές τρίχες που κάνουν μασάζ στα ούλα και καθαρίζουν τα δοντάκια. Εργονομική λαβή από καουτσούκ που δεν γλιστρά για εύκολο κράτημα. Διαθέ..
3.20€ 2.72€
Μικρή με στρογγυλεμένη κεφαλή. Ιδιαίτερα απαλές τρίχες που κάνουν μασάζ στα ούλα και καθαρίζουν τα δοντάκια. Εργονομική λαβή από καουτσούκ που δεν γλιστρά για εύκολο κράτημα. Διαθέ..
3.20€ 2.72€
Οδοντόβουρτσα για τα πρώτα δόντια του μωρού σαςΜπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε συνδυασμό με τις ειδικές καταπραϋντικές γέλες για να ανακουφίσουμε τα συμπτώματα της ανατολ..
5.00€ 2.81€
Οδοντόβουρτσα Elgydium Clinic Junior για παιδιά 7-12 ετώνΚλινική οδοντόβουρτσα για παιδιά, επαγγελματικής τεχνολογίας. Με τις τέλεια απόστρογγυλοποιημένες άκρες των ι..
5.00€ 4.00€
Elgydium Kids Οδοντόβουρτσα για παιδιά 2-7 ετώνΦιλική στα ούλα, καθαρίζει χωρίς να τραυματίζει. Με στρογγυλεμένες άκρες και προστατευτικό καπάκι για σωστή υγιεινή. Λαβή ειδικά ..
5.00€ 4.00€
Σχεδιασμένη για τα ευαίσθητα ούλα των μωρών και τα πρώτα τους δόντια. Η λαβή είναι σχεδιασμένη για το χέρι των γονιών.Χαρακτηριστικά:Πολύ μαλακές ίνες για απαλό καθαρισμ..
3.34€ 2.15€
Σχεδιασμένη για να μαθαίνει στο παιδί να βουρτσίζει τα δόντια του. Ως και ηλικίες με όλα τα πρώτα δόντια.Χαρακτηριστικά:Μαλακό περίβλημα σχεδιασμένο για να βοηθά στην πρ..
3.34€ 2.15€
Σχεδιασμένη για παιδιά που βουρτσίζουν με λιγότερη βοήθεια. Μερικά από τα νεογιλά δόντια έχουν πέσει και μερικά μόνιμα έχουν εμφανιστεί.Χαρακτηριστικά:Καθαρίζει τη γλώσσ..
3.34€ 2.15€
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Stages Power για παιδιά με τους ήρωες Star Wars της Disney δίνει την εξουσία στον δικό σας μικρό σούπερ ήρωα. Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρ..
29.37€ 23.50€