Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Λεύκανση Δοντιών

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Η καινοτόμος οδοντόπαστα Natural Siberian Black έχει σχεδιαστεί ειδικά για ασφαλή λεύκανση και βαθύ καθαρισμό. Λειτουργεί αποτελεσματικά λόγω της υψηλής δραστηριότητας των φυσικών ..
6.00€
Λευκαντική οδοντόκρεμα με μαστίχα & πρόπολη  Ευχάριστη Γεύση / 98% Φυσική Σύνθεση Επαναφέρει τη φυσική λευκότητα των δοντιών χωρίς να καταστρέφει το σμάλτο. Bου..
7.60€ 5.32€
Με την οδοντόβουρτσα Colgate Max White και το επαναστατικό στυλό λεύκανσης, το να προσθέσεις ένα εκθαμπωτικό λευκό χαμόγελο στην καθημερινή σου ρουτίνα είναι εύκολο και γρήγορο. ..
16.36€ 10.55€
Οδοντόκρεμα για καθαρισμό, στίλβωση και λεύκανση των δοντιών. Πάστα με κόκκους ελαφρόπετρας, για καθαρισμό, γυάλισμα και λεύκανση των δοντιών. Αφαιρεί την πλάκα και στίγματα χρωστι..
8.81€ 6.16€
Οδοντόκρεμα με Βιολογικό Ρόδι Eίναι μία οδοντόκρεμα τριπλής δράσης και η σύνθεσή της περιέχει Βιολογικό Ρόδι, Άρνικα, Πυρίτιο, Αλόη Βέρα, Ισλανδική Κετραρία, Αγριοκάστανο και Τ..
6.60€ 5.61€
Ιδανικό για ταξίδια με αεροπλάνο (Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό) Στο Kit ταξιδίου περιέχονται: Οδοντόκρεμα Whitening 7ml Οδοντόκρεμα Anti-plaque 7ml Οδοντόβο..
9.60€ 7.20€
Περιέχει λειαντικές ιδιότητες στερείται του σμάλτου των δοντιών, πολύ λεπτής διττανθρακικό νάτριο ήπιες ιδιότητες λεύκανση. Είναι αποτελεσματική και απολύτως ασφαλής για καθημ..
10.05€ 6.93€
Μειώνει τις χρωστικές από την επιφάνεια των δοντιών, χαρίζοντας ένα πιο λευκό χαμόγελο χωρίς να φθείρει το σμάλτο των δοντιών. Η ELGYDIUM Whitening Cool Lemon έχει δροσερή γεύση λε..
8.47€ 6.35€
Η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon περιέχει μικροκονιοποιημένο διττανθρακικό νάτριο.Χάρη στην ειδική της σύνθεση, η οδοντόπαστα Elgydium Whitening Cool Lemon εισχωρεί ακόμ..
5.80€ 4.06€
Elgydium Λευκαντική Οδοντόκρεμα Περιέχει λειαντικές ιδιότητες στερείται του σμάλτου των δοντιών, πολύ λεπτής διττανθρακικό νάτριο ήπιες ιδιότητες λεύκανση. Είναι αποτελεσματική..
5.65€ 3.30€
Με μοναδικό συνδυασμό ειδικής μπλε χρωστικής και κόκκων πυριτίου για άμεσο και ορατά λευκότερο αποτέλεσμα, χωρίς να διαβρώνει το σμάλτο των δοντιών. Η συνδυαστική δράση κόκκων πυρι..
7.03€ 5.27€
Με σύνθεση στηριγμένη στη σύγχρονη τεχνολογία micro-silica των πατενταρισμένων κόκκων πυριτίου που εξασφαλίζει τη μέγιστη λευκαντική και καθαριστική δράση, χωρίς να διαβρώνει το σμ..
6.61€ 4.63€
Στοματικό διάλυμα λεύκανσης δοντιών iWhite με «Τεχνολογία Λεύκανσης Τριπλής Δράσης» , κατάλληλο για καθημερινή χρήση! Το συστατικό Βlue Coverine που περιέχει το διάλυμα iwhite δ..
9.65€ 4.96€
Οδοντόκρεμα λεύκανσης  iWhite , με «Τεχνολογία Λεύκανσης Τριπλής Δράσης», κατάλληλη για καθημερινή χρήση!  Οι εξειδικευμένοι μικροκρύσταλλοι καθαρισμού που περιέχονται..
8.25€ 6.60€
Korres Οδοντόκρεμα Λευκαντική με Γλυκάνισο & Ευκάλυπτο Τα μικροσταγονίδια ελαίου Καρύδας είναι ένας εξαιρετικός λευκαντικός παράγοντας που απομακρύνει τις ξένες ουσίες που ε..
6.90€ 4.83€
Προλαμβάνει και απομακρύνει τους επίμονους λεκέδες ώστε να έχετε πιο λευκά δόντια. Τα αιθέρια έλαια που περιέχει εισχωρούν και καταπολεμούν τα βακτήρια, καθαρίζοντας την επιφάνε..
4.49€ 3.36€
Είναι τσίχλες που βοηθούν στην λεύκανση δοντιών. Έχουν ευχάριστη γεύση μέντα και δεν περιέχουν ζάχαρη. Βοηθούν στην ενίσχυση της στοματικής χλωρίδας και στοματικής υγιεινής, ε..
3.95€ 2.76€
Λευκαντική οδοντόκρεμα Η Aloe Dent Whitening Toothpaste περιέχει μαλακτικό ζελέ φυσικής αλόης με ανακουφιστική δράση, πράσινο τσάι – κατά των βακτηρίων, έλαιο τεϊόδεντρου για αν..
6.25€ 4.68€
Απομακρύνει πάνω από το 80% των επιφανειακών λεκέδων σε 2 εβδομάδες. Με τακτικό βούρτσισμα, η Oral-B 3D WHITE Brilliance λευκαίνει τις μπροστά και πίσω επιφάνειες του δοντιού καθώς..
3.90€ 3.43€
Το σύστημα στοματικού καταιονισμού Oral-B OxyJet χρησιμοποιεί τεχνολογία μικροφυσαλίδων για την καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν την πλάκα. Αναμιγνύει νερό και αέρα δημιουρ..
79.63€ 67.68€