Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Κακοσμία

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Είναι κατάλληλη για την αποτελεσματική καταπολέμηση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας, της τερηδόνας και της κακοσμίας του στόματος. Ιδανική για ουλίτιδα, ουλοραγία, στοματίτιδ..
5.90€ 5.00€
Είναι ένα εξειδικευμένο καθημερινό spray για την αντιμετώπιση της στοματικής κακοσμίας, με ήπια αντιμικροβιακή δράση. Με γλυκονικό ψευδάργυρο, διγλυκονική χλωρεξιδίνη, προβιτ..
3.13€ 1.88€
Είναι καθημερινή οδοντόπαστα σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον αποτελεσματικό έλεγχο της κακοσμίας του στόματος μέσω της άμεσης εξουδετέρωσης των δύσοσμων ενώσεων και τον δραστικό έ..
7.38€ 4.43€
Eίναι ένα φυσικό αποσμητικό spray στόματος με μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική φόρμουλα από οργανικά καλλιεργημένη Αλόη και βιοφλαβονοειδή από νεράτζι τα οποία είναι γνωστά για ..
5.20€ 3.26€
Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα, η τσίχλα λεύκανσης δοντιών YOTUEL dental gum breath  καταπολεμά τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα.Προσ..
4.35€ 3.70€
Τσίχλες για Δροσερή Αναπνοή Αντιμετωπίζουν την κακοσμία του στόματος / Κατάλληλες για τη στοματική υγιεινή   ..
2.46€ 2.21€
Στοματικό διάλυμα για άμμεση εξουδετέρωση της δυσάρεστης αναπνοής νέα σύνθεση χωρίς αλκοόλ ..
6.41€ 5.45€
Οι παστίλιες Biogaia Prodentis περιέχουν το προβιοτικό Lactobacillus reuteri Prodentis. Μια παστίλια την ημέρα δίνει την προτεινόμενη δόση των 200 εκατομμυρίων ..
12.80€ 12.16€
Γαρυφαλλέλαιο Κατά του πονόδοντου και της κακοσμίας του στόματος. Περιέχει Eugenia Caryophyllus. Τρόπος χρήσης : 1 έως 2 σταγόνες Carifalen σε λίγο νερό (1 φλιτζάνι του καφέ)..
1.30€ 1.10€
Ο αποτελεσματικός και μοναδικός συνδυασμός οξικού ψευδαργύρου και χλωρεξιδίνης στο CB12 εξουδετερώνει το σχηματισμό ουσιών που προκαλούν κακοσμία του στόματος.Η μοναδική σύνθεση το..
15.03€ 8.00€
Η κακοσμία του στόματος (χαλίτωση) είναι ένα κοινό πρόβλημα που επηρεάζει γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών. Μελέτες έχουν δείξει ότι έως και το 50 τις εκατό των ανθρώπων αντιμε..
15.03€ 7.95€
Στοματικό Διάλυμα  Υγρό Στοματικό Διάλυμα που καταπολεμά τα μικρόβια του στόματος που προκαλούν οδοντική πλάκα & ουλίτιδα. Προστατεύει από την ουλίτιδα. Περιέχει φθόριο..
4.02€ 2.49€
Στοματικό Διάλυμα  Υγρό Στοματικό Διάλυμα που καταπολεμά τα μικρόβια του στόματος που προκαλούν οδοντική πλάκα & ουλίτιδα. Προστατεύει από την ουλίτιδα. Περιέχει φθόριο..
9.52€ 5.90€
Σπρέυ για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος με ευχάριστη γέυση μέντας. Συνιστάται από οδοντιάτρους / 15ml  ..
4.19€ 3.31€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Η οδοντόκρεμα AIR-LIFT περιέχει έναν αναστολέα της δυσάρεστης αναπνοής που εξουδετερώνει τις πτητικές ενώσεις του θείου (VCS) που είναι υπεύθυνες για τη δυσάρεστη αναπνοή. Η οδοντό..
5.49€ 4.39€
Το προϊόν CB12 boost είναι μια μοναδική τσίχλα χωρίς ζάχαρη με τεχνολογία που καλύπτεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και διπλή δράση: χαρίζει δροσερή γεύση μέντας και ταυτόχρονα εμπο..
5.49€ 2.80€
Ιδανικό για Ουλίτιδα, Ουλοραγία, Στοματίτιδα, Ορθοδοντικούς μηχανισμούς, Άφθες και την Κακοσμία του Στόματος. Δεν περιέχει οινόπνευμα και parabens με αποτέλεσμα να μην προκαλεί ξηρ..
8.90€ 7.56€
Ήπιο αντισηπτικό στοματικό διάλυμα. Προστατεύει από τα μικρόβια που προκαλούν την οδοντική πλάκα και την κακοσμία του στόματος. Με την μοναδική γεύση δυόσμου χαρίζει δροσερή αναπνο..
5.43€ 3.53€
Κατά Της Κακοσμίας Spray στόματος για ευχάριστη δροσερή αναπνοή. Χωρίς προωθητικά.  Συσκευασία : 15ml   ..
4.90€ 4.17€
Spray με Αλόη για τη στοματική υγιεινή και τη δροσερή αναπνοή Συνδυάζει τα ποικίλα οφέλη της Aloe Vera με ένα ισχυρό μίγμα από προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά φυσικά συστατικά. Είν..
6.25€ 4.69€