Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Πρεβιοτικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το  ALTION Kids Probiotics® είναι συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 500 εκατομμύρια προβιοτικά από 4 είδη γαστροανθεκτικών στελεχών (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidoph..
18.30€ 13.73€
Ο συμβιοτικός συνδυασμός του συμπλέγματος 10 προβιοτικών στελεχών Bifidolactus™ , Lactobacillus rhamnosus GG (LGG™)  και Ινουλίνης έχει συνεργική δράση και προσφέρει στον οργα..
13.90€ 8.34€
Τα προβιοτικά είναι συμπληρώματα που περιέχουν ζώντες μικροοργανισμούς (βακτήρια του λακτικού οξέως). Τα συγκεκριμένα βακτήρια αποτρέπουν την αύξηση των παθογόνων οργανισμών, βοηθο..
11.40€ 9.69€
Το Vivomixx 450 Billion είναι ένα προβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής που βοηθάει στη σωστή λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό καθώς ..
29.50€ 23.60€
Redugas δισκία Έχει διπλή δράση αφού συνδυάζει την αποτελεσματικότητα της σιμεθικόνης και την αποδεδειγμένα ευεργετική δράση των πρεβιοτικών (ινουλίνη). Έτσι ανακουφίζει από το..
8.05€ 4.25€
Μελέτες in vitro με το Bifolac RESTORE έχουν καταδείξει ότι η τεχνολογία του ProTarget προσφέρει στα προβιοτικά σημαντική προστασία από τα στομαχικά οξέα και διασφαλίζει στοχευμένη..
5.87€ 3.70€
Κάψουλες για την ισορροπία του πεπτικού συστήματος συμβιοτικό σκεύασμα με πρεβιοτικό  Σχεδιασμένο για την ενίσχυση της υγείας του πεπτικού συστήματος των ενηλίκων και τω..
13.33€ 7.35€
Οι σταγόνες BioGaia περιέχουν το βακτήριο Lactobacilus reuteri Protectis, ένα φυσικό λακτοβάκκιλο που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα. Το βακτήριο L. reuter..
20.00€ 16.50€
Βοηθάει να αποκατασταθεί η φυσική ισορροπία στο έντερο Ηρεμεί το πεπτικό συστημα, προωθεί την υγεία του εντέρου και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Συνιστάται απ..
10.00€ 6.85€
Προβιοτικά σε σταγόνες για παιδιά Τα προβιοτικά BioGaia είναι φυσικές δραστικές καλλιέργειες βακτηρίων, οι οποίες είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύουν την υγεία. Τα προβ..
19.00€ 15.95€
Προβιοτικό ORS με ψευδάργυρο για παιδιά Χρησιμοποιείται ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρρ..
9.50€ 6.75€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Πόσιμο Προβιοτικό Διάλυμα Ενυδάτωσης ως διαιτητική αγωγή σε περιστατικά ηλεκτρολυτικών διαταραχών και αφυδάτωσης που προκαλούνται από ήπια και μέτρια διάρροια και εμέτους σε παιδιά..
9.50€ 6.75€
Υψηλής αντοχής προβιοτικό συμπλήρωμα πλούσιο με φυσικές αντιμυκητιασικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες Το CranProbio βοηθά στη διατήρηση και την υποστήριξη μιας υγιεινής και ισο..
33.30€ 18.30€
Μοναδικός συνδυασμός φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπ..
15.40€ 9.75€
Συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα, προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες Β Σύμπλεγμα 16 ενζύμων (αμυλάσες, πρωτεάσες, λιπάσες, γλυκοσιδάσες και γαλακτοσιδάσες) 2 γένη προβιο..
13.32€ 11.32€
Συμπλήρωμα διατροφής για την αποκατάσταση της εντερικής και κολπικής χλωρίδας με προβιοτικά, πρεβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β  Αλλάζει τα δεδομένα στη&nb..
9.92€ 8.43€
Το LactoLevure είναι ένα τρόφιμο ειδικής διατροφής, του οποίου η ειδική σύνθεση με λυοφιλοποιημένους ζυμομύκητες, γαλακτοβάκιλλους και ενδοσυμβιοτικά βακτήρια (Bifidobacteria) συμβ..
8.55€ 7.27€
Τα πρεβιοτικά ενισχύουν τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος καθώς βοηθούν τα ωφέλιμα βακτήρια. Διασφαλίζοντας έτσι ένα υγιές πεπτικό σύστημα, το Molkosan® αποδεδειγμένα βοη..
8.20€ 6.97€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
25.95€ 23.10€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
26.45€ 23.28€