Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ωτίτιδα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το Dry Ear προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού που έχει εγκλωβιστεί στον έξω ακουστικό πόρο & προφυλλάσει από την εμφάνιση πόνου, κνησμού & οιδήματο..
5.00€ 3.00€
Το Unisept Otic σχεδιάστηκε για την αποτελεσματική απομάκρυνση του βύσματος της κυψελίδας ή της περίσσειας κυψελίδας από τον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού, με τρόπο εύκολο, ανώδυ..
6.98€ 4.19€
Απλή, σίγουρη και αποτελεσματική μέθοδος για την υγιεινή του αυτιού στο σπίτι σαςΤώρα είναι εμπλουτισμένος και με πρόπολη, φυσική ουσία με αντιβακτηριακές ιδιότητες. Ο κώνος Ot..
7.55€ 4.95€
Συμβάλλει στην ανακούφιση επίπονων ενοχλήσεων και φλεγμονωδών αντιδράσεων στον ακουστικό πόρο, στην ενίσχυση της θεραπείας της μέσης ωτίτιδας και στη διατήρηση της καθαριότητας του..
14.90€ 11.20€
Το Waxsol βοηθά να μαλακώσει το κερί στα αυτιά σας και να το αφαίρεσει, χωρίς πόνο και χωρίς προσπάθειαΥπερβολικές ποσότητες σκληρου κερίου στα αυτια μπορεί να προκαλέσουν βαρη..
9.03€ 7.68€
Φυσικό ωτικό Spray που περιέχει εκχύλισμα Lapacho (TabebuiaAvellanedae) μεγνωστές αντιμυκητιασικές, αντιϊκές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αναστα..
12.00€ 9.60€
Vaxol Spray για τα ΑυτιάΤο Vaxol spray (ωτικό εκνέφωμα) διαθέτει ένα απλό αλλά μοναδικό σύστημα αποδέσμευσης που έχει την ικανότητα να απελευθερώνει μια καθορισμένη δόση από λ..
8.60€ 7.31€
Φυσικές Ωτικές ΣταγόνεςΜια αποτελεσματική θεραπεία για πολλές ωτικές καταστάσεις. Τριπλή δράση!Καθαριστικό Καταπραϋντικό ΑντιφλεγμονώδεςΠρωτότυπη Οργανική Σύνθ..
7.85€ 6.67€
Συνδυάζει την αποτελεσματική καθαριστική δράση του αλατούχου διαλύματος με τις αντισηπτικές ιδιότητες του tea tree oil και τη συνεργιστική δράση 100% οργανικών φυτικών εκ..
8.87€ 7.54€
Η συσκευασία Otovent περιέχει ειδικό μπαλονάκι και ειδικό εξάρτημα που βοηθά στη στερέωση του μπαλονιού στο ρουθούνι. Οι μύες του αυτιού εξασκούναται κάνοντας τακτικά άσκ..
12.22€ 11.61€