Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Αλλεργική Ρινίτιδα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το Rinocalm είναι το νέο ρινικό σπρέι με θαλασσινό νερό από την Power Health, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της αλλεργικής ρινίτιδας. Η φόρμουλα του Rinocalm ..
8.90€ 5.78€
Sinomarin Plus Allergy ReliefΤο Sinomarin Plus Algae Allergy Relief είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που χαρίζει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα που σχετίζονται με την εποχική..
8.90€ 4.35€
Εδώ και 30 χρόνια, οι γιατροί στη Γερμανία χορηγούν ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα του φυτού butterbur στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν εποχιακά προβλήματα την άνοιξη με την παρο..
47.00€ 30.55€
Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που χαρίζει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα που σχετίζονται με την εποχική ή τη χρόνια αλλεργική ρινίτιδα. Α..
8.60€ 4.47€
Τα φακελάκια Nasaline περιέχουν υψηλής καθαρότητας φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade) χλωριούχο νάτριο (αλάτι) και διττανθρακικό νάτριο (σόδα) σε κατάλληλη αναλογία. Το διάλυμα που π..
12.30€ 10.45€
Η λούφα χρησιμοποιείται συνήθως σε συνδυασμό με άλλα βότανα για όλες τις περιπτώσεις των αλλεργιών. Δρά «μπλοκάροντας» και αποβάλλοντας τις τοξίνες που εξασθενούν το ανοσοποιητικό ..
12.60€ 10.71€
Το προϊόν Nasaleze, είναι πρωτοποριακό εκνέφωμα φυσικής κυτ-ταρίνης (φυτοαντιμετώπιση-φυτοπρόληψη), το οποίο αντιμετωπίζει την αλλεργική ρινίτιδα. Eίναι το µοναδικό, οργανικό προϊό..
15.50€ 13.17€
Σύστημα ρινικών πλύσεωνΤο Nasaline είναι ένα μοναδικό, πατενταρισμένο, φυσικό, χωρίς φάρμακο σύστημα ρινικής πλύσης για την ρινική αποσυμφόρηση. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις..
18.50€ 15.72€
Σπρέυ για τη μύτη με πανθενόλη και μαγνήσιο για πρόληψη αλλεργικής ρινίτιδαςΕνυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και απελευθερώνει την αναπνοήΚαθαρίζει τη μύτη απαλά ..
6.20€ 5.27€