Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ωτοασπίδες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Από υποαλλεργική μαλακή σιλικόνη ανώτερης ποιότητας. Ιδανικές για τα θαλάσσια σπορ και τις πισίνες. Διαθέτουν ειδικό απλικατέρ για την άριστη και εύκολη τοποθέτηση τους στο ..
6.18€ 5.25€
Σε ορισμενες περιπτωσεις(προσγειωση,διασχιση σηραγγας με μεγαλη ταχυτητα),η αποτομη μεταβολη της πιεσης που ασκειται στον τυμπανο του αυτιου μπορει να προκαλεσει πολυ δυνατο πονο,μ..
13.90€ 12.51€
Το Unisept Otic σχεδιάστηκε για την αποτελεσματική απομάκρυνση του βύσματος της κυψελίδας ή της περίσσειας κυψελίδας από τον έξω ακουστικό πόρο του αυτιού, με τρόπο εύκολο, ανώδυ..
12.00€ 7.20€
Οι ωτοασπίδες σιλικόνης παρέχουν αποτελεσματική προστασία από το νερό, τον αέρα και το θόρυβο Είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται στο σχήμα του κάθε αφτιού..
1.65€ 1.40€
Οι πλαστικές ωτοασπίδες ήχου και νερού Nexcare είναι πολλαπλής χρήσης και είναι τόσο αποτελεσματικές που μπορούν να μειώσουν τον ήχο μέχρι και 24 ντεσιμπέλ όταν χρησιμοποιούνται σύ..
2.61€ 2.09€
Ωτοασπίδες Soft   Κατασκευασμένες απο διογκωμένη πολυουρεθάνη. Περιορίζουν το θόρυβο. Μιας χρήσης. Με κατάλληλο καθαρισμο μπορούν να χρησιμοποιηθούν εως κ τέσσερις φορές. ..
0.65€ 0.56€
Ωτοασπίδες κέρινες OHROPAX σε πλαστική συσκευασία Περιορίζουν το θόρυβο.   ..
1.00€ 0.85€
Πλάστε το περιεχόμενο σε σχήμα κώνου και τοποθετήστε σε καθαρό αυτί. ..
0.72€ 0.61€
Ωτοασπίδες από αφρώδη πολυουρεθάνη Μείωση θορύβου: 35 dB, μια από τις μεγαλύτερες μειώσεις για χρήση ακουστικής προστασίας. Ανατομικό σχήμα, προσαρμόζεται εύκολα στον ακουστικό..
5.50€ 4.67€
Αποτελεσματική προστασία από τις μεταβολές της πίεσης. Προστατεύει το τύμπανο από τις πιέσεις που ασκούνται κατά την απογείωση και την προσγείωση του αεροσκάφους. Κατασκευ..
13.90€ 11.81€
Αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 27dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρή..
6.55€ 5.24€
Το πρακτικό κορδόνι διευκολύνει την αφαίρεση και την επανατοποθέτηση των ωτοασπίδων Quies όταν χρειάζεται, καθιστώντας τις ιδανικές για τις δραστηριότητες που παράγουν υψηλής έντασ..
9.30€ 7.90€
Αποτελεσματική προστασία από το θόρυβο, με μείωσή του έως και 27dB. Επειδή είναι φτιαγμένες από φυσικό κερί, αποκτούν την θερμοκρασία του σώματος γρήγορα. Είναι πολύ άνετες στη χρή..
2.30€ 1.84€
Οι ωτοασπίδες Quies είναι ανατομικά σχεδιασμένες ώστε να παίρνουν το σχήμα του ακουστικού πόρου και να εφαρμόζουν τέλεια, ενώ ταυτόχρονα η απαλή, λεία και εύπλαστη αφρώδης πολ..
8.00€ 6.80€
Ωτοασπίδες σφουγγαράκι .Μειώστε το θόρυβο από το περιβάλλον σας. Οι 3M ωτοασπίδες αφρού μειώνουν τον  δυνατό θόρυβο κατά 29 dB.Ο ανατομικός σχεδιασμός τους φιλικός για  ν..
0.80€ 0.49€