Επαναφορά
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Φροντίδα Ακράτειας

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Τα Abri-Soft της ABENA είναι απορροφητικά υποσέντονα μιας χρήσης, κατάλληλα για την προστασία των κλινών κατά τη διάρκεια αλλαγής πάνας ακράτειας.Ειδικά υποσέντονα μιας χρήσ..
25.45€ 24.18€
Σλιπ ακράτειας που φοριούνται και αφαιρούνται όπως τα κοινά εσώρουχα. Με αντιβακτηριακό μη υφασμένο υλικό τεχνολογίας Dry-Plus με ουδέτερο pH, υπεραπορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτί..
14.90€ 12.66€
Πάνες ακράτειας με εξωτερική όψη υφασμάτινης υφής, αδιαπέρατη από τα υγρά, με απαλό αεροδιαπερατό και υγροαπωθητικό μη υφασμένο υλικό στην περιοχή των γοφών. Διαθέτουν επίσης αντιβ..
21.33€ 18.13€
Τα υποσένδονα μιας χρήσης παρέχουν επιπλέον προστασία για το κρεβάτιΑποτελούνται από τρία στρώματα υλικών. Το μαλακό υλικό στην επιφάνεια είναι φιλικό στο δέρμα. Το εσωτερικό υ..
10.99€ 9.34€
Τα ΑΒΕΝΑ Abri-Flex είναι πάνες ακράτειας με λάστιχο μέσης (pull-up) που φοριούνται σαν κανονικό εσώρουχο και είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους ακράτειας ούρων. Είναι σχεδιασμέ..
22.50€ 21.67€
Τα προϊόντα Delta-Form είναι κατάλληλα για τις βαριές μορφές ακράτειας καθώς επίσης και για υπερκινητικούς χρήστες. Η ύπαρξη διπλών ταινιών εξασφαλίζει ευελιξία εφαρμογής. Έχουν ει..
16.75€ 15.04€