Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ηλεκτρολύτες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Power Health Hydrolytes Το νέο, έξυπνο προϊόν της Power Health που φέρνει τον οργανισμό σας στα… νερά του. Τo Hydrolytes της Power Health αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλε..
9.90€ 5.45€
Power Health Hydrolytes Sports Το Hydrolytes Sports αποτελεί ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης για υψηλές αθλητικές επιδόσεις. To Hydrolytes Sports..
13.50€ 6.45€
Το Sustenium Energy Sport είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για ενυδάτωση και ενίσχυση της μυϊκής αποκατάστασης, κατά τη διάρκεια και μετά την άθληση. Στη σύνθεσή του περιλαμβ..
9.95€ 5.50€
Πόσιμο διάλυμα για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών προϊόν ειδικής διατροφής  Συνιστάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις διάρροιας. Σκόνη μιας δόσης, σε φακελίσκο, για την ..
6.48€ 5.19€
Το Rizolyte είναι προϊόν ειδικής διατροφής για την πρόληψη και την αποκατάσταση της αφυδάτωσης του οργανισμού που οφείλεται στην μικτή απώλεια ύδατος και ηλεκτρολυτών λόγω οξείας δ..
7.80€ 4.68€
Το συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολύτες με βιταμίνες B, C & E από τα Lanes είναι μια καινοτομική σύνθεση πλούσια σε μεταλλικά ιόντα-ηλεκτρολύτες όπως το μαγνήσιο, το νάτριο και το..
4.90€ 3.15€
Το Men’s Health Lab είναι μια πλήρης σειρά προηγμένης σύνθεσης βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, επιστημονικά σχεδιασμένη να υποστηρίζει τις ανάγκες κάθε άντρα. Το Men’s Healt..
9.99€
Oι ηλεκτρολύτες είναι στοιχεία που βρίσκονται στον οργανισμό μας και η σωστή ρύθμισή τους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς, αποτελούν το μέσο διέλευσης της ενέργειας στο σώμα μας κ..
6.95€ 5.21€
Το Isotonic Drink High Performance: αναπληρώνει τους χαμένους ηλεκτρολύτες προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση έχει ουδέτερο pH διατίθεται σε υπέροχη γεύση π..
19.15€ 14.36€
Ενισχυμένος συνδυασμός ηλεκτρολυτών  Το νέο, έξυπνο προϊόν της Power Health που φέρνει τον οργανισμό σας στα… νερά του. Τo Hydrolytes της Power Health αποτελεί έναν ενισχυμ..
9.90€ 5.56€
Το Hydrolytes Sports αποτελεί ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης για υψηλές αθλητικές επιδόσεις. To Hydrolytes Sports αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλ..
11.90€ 8.33€
Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και για την ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, ενώ παράλληλα προάγει την ομαλή παραγω..
17.95€ 12.56€
Μοναδικός συνδυασμός για την αποκατάσταση της ισορροπίας νερού και ηλεκτρολυτών σε περιπτώσεις ελαττωμένης πρόσληψης από την διατροφή. Επίσης, προτιμάται σε περιπτώσεις: α..
12.80€ 10.88€
Ιδανικό συμπλήρωμα αθλητικής διατροφής σε σκόνη, με ηλεκτρολύτες και σύνθετους υδατάνθρακες, με υπέροχη γεύση πορτοκάλι.  Οι σύνθετοι υδατάνθρακες σταθεροποιούν τα επίπε..
28.96€ 24.62€
Είναι ένα θρεπτικό συμπλήρωμα που βασίζεται σε μέταλλα, αμινοξέα και σε βιταμίνες με αποστάγματα λαχανικών. Το VITREOXIGEN είναι μια προετοιμασία βασισμένη σε χρήσιμες φυσικές ο..
13.90€ 11.81€