Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Ευαίσθητα Δόντια

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Το παχύρρευστο, σταθερό ζελέ προσκολλάται πολύ καλά στα ούλα και στο στοματικό βλεννογόνο. Μετά την εφαρμογή του στους ιστούς-για παράδειγμα γύρω απο ένα νέο εμφύτευμα, σχηματίζει ..
30.13€ 25.61€
Gel για τα ευαίσθητα δόντια με συνδυασμό φθοριούχου κασσίτερου & οργανικού φθορίου  Το Calmodent gel είναι φθοριούχος γέλη για την αποτελεσματική καταπολέμηση της οδ..
9.57€ 8.13€
Γαρυφαλλέλαιο Κατά του πονόδοντου και της κακοσμίας του στόματος. Περιέχει Eugenia Caryophyllus. Τρόπος χρήσης : 1 έως 2 σταγόνες Carifalen σε λίγο νερό (1 φλιτζάνι του καφέ)..
1.30€ 1.10€
H υπερευαισθησία εμφανίζεται όταν ερεθίσματα πόνου – όπως το κρύο, η ζέστη, ο αέρας ή η πίεση – διεγείρουν τα νεύρα του δοντιού μέσω των ανοιχτών σωληναρίων της εκτεθειμένης οδ..
6.01€ 5.11€
Το easy gel περιέχει φθοριούχο κασσίτερο (SnF2) 0,4% και ενδείκνυται για τα εξής: Απασβεστιωμένα δόντια Ευαισθησίες των δοντιών (Κρύο-ζεστό-γλυκό-ξυνό). Αυχενικές ευαισθη..
12.50€ 10.62€
Oδοντική γέλη για ευαίσθητα δόντια Sensigel Περιέχει δύο δραστικά συστατικά: Το Nicomenthanol Hydrofluoride, ένα μοναδικό μόριο φθορίου το οποίο δεσμεύεται γρήγορα και ισχυρά σ..
9.50€ 7.60€
H Elgydium Sensitive teeth είναι μια απαλή οδοντόπαστα με πολύ χαμηλό συντελεστή αποτριβής, που σέβεται την ιδιαίτερα ευάλωτη επιφάνεια των ευαίσθητων δοντιών. Η οδοντόπαστα gel El..
5.80€ 4.35€
Elgydium Sensitive Οδοντόκρεμα Η ELGYDIUM Sensitive είναι μία απαλή οδοντόπαστα σε μορφή gel, που καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και σέβεται παράλληλα το σμάλτο των δοντιών,..
8.71€ 6.10€
Οδοντόκρεμα Emoform Sensitive Διαθέτει Νιτρικό κάλιο και αντιμετωπίζει τις ευαισθησίες των οδοντικών αυχένων Συσκευασία 110ml   ..
6.14€ 4.42€
Ειδική οδοντόκρεμα με νιτρικό κάλιο Αντιμετωπίζει τις ευαισθησίες των οδοντικών αυχένων. Το Νιτρικό κάλιο, συμβάλλει στην αντιμετώπιση του πόνου από ευαισθησίες των δοντιών και..
5.35€ 3.74€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα ..
8.79€ 6.59€
Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δο..
5.86€ 4.10€
Οδοντόκρεμα για ευαίσθητα δόντια Απαλή μη διαβρωτική υφή, με χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA). Προλαμβάνει τη πιθανότητα εμφάνισης οδοντικής υπερευαισθησίας. Περιέχει νιτρικό κάλιο..
6.30€ 5.35€
Η οδοντόπαστα Kin Gingival είναι αποτελεσματική στην πρόληψη των παθήσεων των ούλων Περιέχει Χλωρεξιδίνη, η οποία προλαμβάνει την ανάπτυξη των μικροοργανισμών που ευθύνονται για..
5.21€ 4.43€
Η Medinol Toothpaste είναι καθημερινή φθοριούχος οδοντόπαστα για την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη προστασία που έχει ανάγκη η στοματική κοιλότητα καθημερινά και ιδιαίτερα για ..
7.66€ 4.55€
Αντισηπτική οδοντόπαστα με Αλόη για γερά ούλα Οι οδοντόκρεμες Aλόης αποτελούν μια καινοτομία στον τομέα της στοματικής υγιεινής και προστασίας της στοματικής κοιλότητας από..
6.25€ 4.69€
Οδοντόκρεμα για την ευαισθησία με ειδικά σχεδιασμένα οφέλη Προστασία από τον πόνο, ενδυμανώνει το σμάλτο, προστασία από την πλάκα, υγεία των ούλων, φρέσκια αναπνοή Η οδο..
5.19€ 3.63€
Η Sensodyne Extra Fresh είναι μια οδοντόκρεμα για καθημερινή χρήση Eιδικά σχεδιασμένη για να παρέχει 24ωρη ανακούφιση από την ευαισθησία των δοντιών. Περιέχει παράγοντα απε..
6.19€ 4.33€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Οδοντόκρεμα Sensodyne Repair & Protect Πρωτοποριακή οδοντόκρεμα που αναδομεί τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας. Περιέχει την προηγμένη τεχνολογία NovaMin®, που ε..
4.97€ 3.48€
Η Sensodyne True White έχει χαμηλότερο δείκτη αποτριβής από οποιαδήποτε άλλη οδοντόκρεμα Sensodyne. Απομακρύνει τους λεκέδες. Ανακουφίζει από την ευαισθησία. Προλαμβάνει ..
6.18€ 3.94€