Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Ευαίσθητα Δόντια

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
H υπερευαισθησία εμφανίζεται όταν ερεθίσματα πόνου – όπως το κρύο, η ζέστη, ο αέρας ή η πίεση – διεγείρουν τα νεύρα του δοντιού μέσω των ανοιχτών σωληναρίων της εκτεθειμένης οδ..
6.01€ 5.11€
Elgydium Sensitive Οδοντόκρεμα Η ELGYDIUM Sensitive είναι μία απαλή οδοντόπαστα σε μορφή gel, που καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και σέβεται παράλληλα το σμάλτο των δοντιών,..
8.57€ 5.75€
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των ευαίσθητων δοντιών. Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα ..
8.79€ 6.59€
Το νέο Listerine Total Care Sensitive είναι ένα ήπιο αντισηπτικό στοµατικό διάλυµα µε γεύση µέντας, που χάρη στη σύνθεσή του από αιθέρια έλαια, φθόριο και νιτρικό κάλιο, προσφέρει ..
4.87€ 3.90€
Oral B Pro-Expert Για ευαίσθητα Δόντια Ειδικά σχεδιασμένη για ευαίσθητα δόντια. Προστατεύει το σμάλτο των δοντιών Περιέχει Φθοριούχο Κασσίτερο ((1100ppmF) και Φθοριούχο Νάτριο (..
6.99€ 3.84€
Sensodyne Στοματικό Διάλυμα Μακράς Διάρκειας Προστασία Από Την Ευαισθησία Το νέο στοματικό διάλυμα της Sensodyne είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με ευαίσθητα δόντια..
7.10€ 4.97€
Sensodyne Στοματικό Διάλυμα Μακράς Διάρκειας Προστασία Από Την Ευαισθησία Το νέο στοματικό διάλυμα της Sensodyne είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα με ευαίσθητα δόντια..
7.10€ 4.40€
Strataderm Γέλη Σιλικόνης κατά των Ουλών Για παλαιές και νέες ουλές  Προκαλεί υποστροφή και ομαλοποίηση  των ουλών. Ανακουφιζει από τον κνησμό και τη δυσφορία...
25.78€ 21.91€
Το easy gel περιέχει φθοριούχο κασσίτερο (SnF2) 0,4% και ενδείκνυται για τα εξής: Απασβεστιωμένα δόντια Ευαισθησίες των δοντιών (Κρύο-ζεστό-γλυκό-ξυνό). Αυχενικές ευαισθη..
12.50€ 10.62€
ζελ σταθεροποιημένου φθοριούχου κασσίτερου 0,4%, για την εντατική απευαισθητοποίηση των οδοντικών αυχένων, κατά της οδοντικής μικροβιακής πλάκας και της τερηδόνας. Ο σταθεροποιημέν..
11.85€ 10.07€
Με σύνθεση εμπλουτισμένη με οργανικό άλας καλίου, που η εξειδικευμένη δράση του αντιμετωπίζει άμεσα και αποτελεσματικά τα συμπτώματα και μειώνει σημαντικά την υπερευαισθησία των δο..
5.86€ 4.10€
Η σειρά Sensi Kin έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ελλατώνει την υπερευαισθησία των δοντιών μέσω ενός διπλού μηχανισμού δράσης. Το Νιτρικό Κάλιο σταματά αμέσως το σήμα πόνου στο..
5.73€ 4.87€
Η Sensodyne True White έχει χαμηλότερο δείκτη αποτριβής από οποιαδήποτε άλλη οδοντόκρεμα Sensodyne. Απομακρύνει τους λεκέδες. Ανακουφίζει από την ευαισθησία. Προλαμβάνει ..
6.18€ 4.01€
Προστατεύει από τις ευαισθησίες των αποκαλυμένων ριζικών επιφανειών. Προστατεύει από ριζικές τερηδόνες και Βλάβες από το Βούρτσισμα. Ελέγχει όλα τα παθογόνα στο στόμα. Βοη..
6.55€ 5.57€