Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Διάροια

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Για εντερικά προβλήματα Eίναι ένα ιατροτεχνολογικό προιόν που χρησιμοποιείται για αποκατάσταση της φυσιολογικής λειτουργίας των τοιχωμάτων του εντέρου. Έχει δημιουργηθεί για τον..
8.57€ 5.90€
Tasectan, Νέα εποχή στην αντιμετώπιση της διάρροιας   Το Tasectan σχεδιάστηκε ειδικά για να ελέγχει και να μειώνει τα συμπτώματα της διάρροιας, όπως κοιλιακό πόνο και συ..
9.07€ 7.26€
Το Kaleidon Hydro είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά του γένους Lactobacillus rhamnosus GG ειδικά σχεδιασμένο για την αποκατάσταση της εντερική..
11.95€ 7.55€
Power Health Hydrolytes Τo Hydrolytes της Power Health αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλεκτρολυτών που σε ενυδατώνει με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο αναπληρώνοντας τους η..
9.80€ 6.86€
Το Hydrolytes Sports αποτελεί ένα αθλητικό συμπλήρωμα διατροφής ηλεκτρολυτών και γλυκόζης για υψηλές αθλητικές επιδόσεις. To Hydrolytes Sports αποτελεί έναν ενισχυμένο συνδυασμό ηλ..
11.50€ 8.05€
Πόσιμο διάλυμα για την αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών προϊόν ειδικής διατροφής  Συνιστάται ιδιαίτερα σε περιπτώσεις διάρροιας. Σκόνη μιας δόσης, σε φακελίσκο, για την ..
6.48€ 4.54€
Dimexanol Morilyte Το Dimexanol περιέχει Morilyte, στο οποίο συνδυάζονται για πρώτη φορά ένας, κλινικά αποδεδειγμένος για την αποτελεσματικότητά του, βρώσιμος φυσικός άργιλος (Δ..
10.96€ 8.77€
Diolin liquid Για την συμπτωματική αντιμετώπιση της οξείας και χρόνιας διάρροιας και στην επίμονη συμπτωματολογία γαστρεντερικών διαταραχών σε παιδιά και ενήλικες. Κατάλληλο γι..
7.61€ 6.47€
Άλευρο ρυζιού & ηλεκτρολύτες για την αποκατάσταση διαταραχών που προκαλεί η οξεία διάρροια Το Rizolyte είναι προϊόν ειδικής διατροφής για την πρόληψη και την αποκατάσταση τ..
7.80€ 3.35€
Μοναδικός συνδυασμός φλοιού ψύλλιου, προβιοτικών και πρεβιοτικών Ο φλοιός ψύλλιου είναι πλούσιος σε φυτικές διαλυτές ίνες και έχει την ιδιότητα, διαλυόμενος σε νερό, να μετατρέπ..
15.40€ 10.00€
Προάγει την εντερική υγεία, την πέψη και την ομαλή λειτουργία του εντέρου Ο συνδυασμός φλοιού ψυλίου, φρουκτοολιγοσακχαριδίων και των φιλικών βακτηριδίων Lactobacillus και Bifid..
26.67€ 23.47€
Gel για μασάζ στις αρθρώσεις και τους ιστούς Τζελ με εκχύλισμα από πρασινόχειλα μύδια Νέας Ζηλανδίας, γλουκοζαμίνη και αιθέρια έλαια. Το τζελ έχει ευχαριστή μυρωδιά και απορροφά..
17.09€ 14.53€
Συνδυασμός ευβιοτικών για την αντιμετώπιση της διάρροιας Αποτελείται από βιολογικώς ενεργά κύτταρα σακχαρομύκητα Hansen, Lactobacillus Acidophilus και βιταμίνες B1, B2 και ..
12.90€ 9.03€
Ενισχυμένος συνδυασμός ηλεκτρολυτών  Το νέο, έξυπνο προϊόν της Power Health που φέρνει τον οργανισμό σας στα… νερά του. Τo Hydrolytes της Power Health αποτελεί έναν ενισχυμ..
9.80€ 5.50€