Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Λιπαντικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Σχεδιασμένο για να ενισχύει τη φυσική σας λίπανση πριν ή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, προσφέροντας μίας μακράς διάρκειας λίπανσηΤο προϊόν δεν παρέχει αντισυλληπτική..
8.75€ 7.44€
Λιπαντικό με ελαφριά και μεταξένια σύνθεση για χρήση σε όλες τις ερωτογενείς περιοχέςΧαρίζει ξεχωριστή απαλότητα στο δέρμα. Χωρίς άρωμα, ιδανικό για άτομα που θέλουν να πειραμ..
6.80€ 4.65€
Το Play Massage 2 σε 1 είναι ένα μεταξένιο και αισθησιακό χάδι για το σώμα σας!Περιέχει aloe vera, γνωστή για τις αναζωογονητικές και θρεπτικές της ιδιότητες ενώ πέρα από τη απ..
12.00€ 8.03€
Durex Play Massage 2 σε 1 διεγερτικόΕρεθίστε τις αισθήσεις σας με ένα μασάζ. Το διεγερτικό Play Massage αποτελεί την ιδανική λύση για ένα συναρπαστικό μασάζ και μια ερεθιστική..
11.15€ 8.92€
Είναι το λιπαντικό με την μεγαλύτερη διάρκεια από όλα τα λιπαντικά της Durex.Διαρκεί 3 φορές περισσότερο. Βασισμένο σε υδατική σύνθεση πού δεν στεγνώνει εύκολα, αφήνοντας μιά ..
9.50€ 7.60€
Λιπαντικό gelΒοηθά στην ενίσχυση της σεξουαλικής απόλαυσης. Διευκολύνει την είσοδο ορθικών θερμομέτρων και ταμπόν. Είναι απαλό και ασφαλές. Έχει βάση το νερό ώστ..
8.36€ 6.69€