Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Σερβιέτες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Σερβιέτες με μεγάλη απορροφητικότητα για τις πρώτες μέρες. ..
2.73€ 2.32€
Σερβιέτες με μεγάλη απορροφητικότητα για τις πρώτες μέρες. ..
2.73€ 2.40€
Η νέα Always Sensitive είναι απαλή σας βαμβάκι και φιλική προς το δέρμα.  Χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμα της και τις μοναδικές ζώνες άνεσης, μπορείς να νιώθεις απαλή προστ..
2.73€ 2.05€
Οι σερβιέτες Always Ultra Sensitive Night, χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμα τους και τις μοναδικές ζώνες άνεσης σου προσφέρουν απαλή προστασία. Είναι κατάλληλες για μέρες με μέτρ..
2.08€ 1.45€
Κάλυμμα απαλό σαν βαμβάκι και μοναδικές ζώνες άνεσης που εξασφαλίζουν επιπλέον προστασία στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Ιδανική για τις μέρες με κανονική ροή. Με φτερά που παρέχουν επι..
2.08€ 1.56€
Χάρη στο Απαλό σα Βαμβάκι Κάλυμμα τους & τις Μοναδικές Ζώνες Άνεσης προσφέρουν Απαλή & Μέγιστη Προστασία. ..
2.12€ 1.48€
Σερβιέτες με τέλεια εφαρμογή, μπλε απορροφητικό πυρήνα, κάλυμμα με αίσθηση σαν βαμβάκι. ..
2.39€ 1.63€
Η Always Ultra Night δίνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί έως και 8 ώρες, ενώ διαθέτει 6 Στοιχεία Προστασίας - όλα σε 1 σερβιέτα - που εξασφαλίζουν έως 100% προ..
2.39€ 1.11€
Η Always Ultra είναι μια λεπτή σερβιέτα που περιέχει ένα εξαιρετικά απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό της. Το επιφανειακό της κάλυμμα έχει μικροπόρους που οδηγούν το υγρό γρήγορα στ..
2.39€ 1.91€
Always Ultra Long με φτεράΧαρίζουν επιπλέον σιγουριά για τη σταθερότητα της σερβιέτας σας, είτε έχετε κανονική είτε ιδιαίτερα αυξημένη ροή. Ό,τι κι αν ισχύει από τα δύο, η νέα..
3.07€ 2.70€
Δεν χρειάζεται πια να σηκώνεστε στη μέση της νύχτας για να αλλάξετε σερβιέτα!Η νέα Always Ultra Night είναι ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει προστασία καθ' όλη τη διάρκεια τη..
3.07€ 2.70€
Θέλουμε να νιώθουμε καθαρές και ξέγνοιαστες όλη μέραΤώρα πια μπορούμε, χάρη στις νέες σερβιέτες Always και την επιπλέον προστασία των ActiPearlsTM που εξουδετερώνουν τις οσμές...
3.07€ 2.70€
Σερβιέτες Always Ultra Silk με φτεράΝιώστε εντελώς προστατευμένη με την μεταξωτή απαλότητα της Always. Το άγγιγμα Μεταξιού* σας χαρίζει μια μοναδική αίσθηση άνεσης και θηλυκότ..
3.53€ 3.11€