Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Γέλη - Υπόθετα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Κολπικά υπόθετα με εκχυλίσματα φυτών για την ασφαλή και σωστή υγιεινή του κόλπου Συνιστάται ιδανικά σε γυναίκες που βρίσκονται:·      ..
13.99€ 11.89€
Τα Cicatrdina Vaginal Suppositories χορηγούνται ως επουλωτικός παράγων του κολπικού βλεννογόνου μετεγχειρητικά, καθώς και σε ατροφικές και δυστροφικές καταστάσεις κατά την μετεμμην..
29.90€ 25.41€
Κολπικά υπόθετα με εξισορροπητική, προστατευτική και αντιμικροβιακή δράση στο κολπικό βλεννογόνο. Κατάλληλα για την πρόληψη και τη θεραπεία κολπικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων τ..
12.88€ 8.00€
Κολπικά υπόθετα για άμεση ανακούφισηαπό κνησμό, καύσο, δυσάρεστη οσμή, υπερβολική έκκριση υγρών που οφείλονται σε κολπίτιδα, σε λήψη αντιβιοτικών, σε ενδοκολπικές πλύσεις, σε α..
22.11€ 14.35€
Γέλη για τη ρύθμιση του pH του κόλπουΠεριέχει πρεβιοτικό πολυσακχαρίτη, γαλακτικό οξύ, ενυδατικά και λιπαντικά ενεργά. Είναι κατάλληλο για περιπτώσεις κολπίτιδας, ορμονικών δια..
13.76€ 9.63€
Το προβιοτικό Eva Biolact Ovules με τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς (γαλακτοβάκιλλους) που προσφέρει, αποκαθιστά άμεσα και προλαμβάνει αποτελεσματικά τις  διαταραχές της φυσιο..
15.65€ 8.50€
Το Eva Lactic gel είναι σχεδιασμένο για την άμεση επαναφορά και διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας του κόλπου ανακουφίζοντας ταυτόχρονα από τα συμπτώματα του κνησμού, του καύσου κ..
16.74€ 8.90€
Το Eva Lactic Ovules είναι σχεδιασμένο για την άμεση επαναφορά και διατήρηση της φυσιολογικής οξύτητας του κόλπου, ανακουφίζοντας ταυτόχρονα από τα συμπτώματα του κνησμού, του καύσ..
12.10€ 6.95€
Το Eva Moist είναι υγραντική και λιπαντική γέλη για την άμεση επαναφορά της ζωτικής σημασίας φυσιολογική υγρασία στον κόλπο και το αιδοίο σε περιπτώσεις ξηρότητας, ενώ παράλληλα αν..
13.10€ 7.15€
Το Eva Moist Long Acting είναι υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, για την άμεση επαναφορά και μακροχρόνια διατήρηση της φυσιολογικής υγρασίας του κόλπου σε πε..
16.63€ 11.64€
Το Eva Vagil είναι ειδικα σχεδιασμένη λεπτόρευστη γέλη για την ενίσχυση της φυσικής λίπανσης του κόλπου, την ομαλοποίηση της σεξουαλικής επαφής και την προστασία του κολπικού βλενν..
13.10€ 7.25€
Κολπική Γέλη RepHresh Μοναδικό ιατροτεχνολογικό σκεύασμα εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση CE και το FDA για θεραπεία και πρόληψη της Βακτηριακής Κολπίτιδας, επαναφ..
14.06€ 11.95€
Λεπτόρρευστο διάφανο gel ειδικής περιποίησης της ευαίσθητης περιοχήςΚατά της ξηρότητας, του κνησμού και των ερεθισμών. Έχει εξειδικευμένη σύνθεση ώστε να προσφέρει πλούσια ενυδ..
26.38€ 18.47€
Αποτελεί ιατροτεχνολογικό προιόν για την χρήση στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας όταν αυτή εμφανίζει συμπτώματα, όπως κνησμό, οίδημα, καύσο, πόνο, ερυθρότητα και τα οποία σχετίζο..
9.70€ 8.73€
Γέλη για την ισορροπία της κολπικής χλωρίδαςΚαταπολεμά την κολπική ξηρότητα (ανακουφίζει τις λεπτές, ευπαθείς, ευαίσθητες βλεννώδεις μεμβράνες). Ανακουφίζει από τα δ..
12.15€ 10.33€
Το i for me είναι κολπικά υπόθετα υαλουρονικού οξέος και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου. Το υαλουρονικό οξύ, πο..
10.80€ 9.72€
είναι κολπικά υπόθετα υαλουρονικού οξέος και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου. Οι παραπάνω ιδιότητες των κολπικών..
20.40€ 17.34€
To Gynial ειναι ενα ιατρικό βοήθημα σε μορφή κολπικών υποθέτων με υαλουρονικο και γαλακτικό οξύ, που βοηθά στην διατήρηση της φυσικής άμυνας και την αποκατάσταση της φυσιολογικής χ..
20.50€ 17.42€
Vidermina CLX Ovules 0,2%Κολπικά υπόθετα με ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, που δρουν εξισορροπητικά και καταπραϋντικά στο κολπικό βλεννογόνο, χρήσιμα στην πρόληψη και αντιμετώπισ..
12.73€ 8.80€