Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Γέλη - Υπόθετα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Κολπικά υπόθετα με εξισορροπητική, προστατευτική και αντιμικροβιακή δράση στο κολπικό βλεννογόνο. Κατάλληλα για την πρόληψη και τη θεραπεία κολπικών παθήσεων, συμπεριλαμβανομένων τ..
12.90€ 10.96€
Το i for me είναι κολπικά υπόθετα υαλουρονικού οξέος και φυτικών εκχυλισμάτων που βοηθούν στην ενυδάτωση, επούλωση και αποκατάσταση του κολπικού βλεννογόνου. Το υαλουρονικό οξύ, πο..
10.25€ 9.22€
To Gynial ειναι ενα ιατρικό βοήθημα σε μορφή κολπικών υποθέτων με υαλουρονικο και γαλακτικό οξύ, που βοηθά στην διατήρηση της φυσικής άμυνας και την αποκατάσταση της φυσιολογικής χ..
20.50€ 17.42€
Κολπικά υπόθετα με εκχυλίσματα φυτών για την ασφαλή και σωστή υγιεινή του κόλπου Συνιστάται ιδανικά σε γυναίκες που βρίσκονται:·      ..
13.99€ 11.89€
Τα Cicatrdina Vaginal Suppositories χορηγούνται ως επουλωτικός παράγων του κολπικού βλεννογόνου μετεγχειρητικά, καθώς και σε ατροφικές και δυστροφικές καταστάσεις κατά την μετεμμην..
29.90€ 25.41€
Κολπικά υπόθετα για άμεση ανακούφισηαπό κνησμό, καύσο, δυσάρεστη οσμή, υπερβολική έκκριση υγρών που οφείλονται σε κολπίτιδα, σε λήψη αντιβιοτικών, σε ενδοκολπικές πλύσεις, σε α..
22.11€ 16.58€
Γέλη για τη ρύθμιση του pH του κόλπουΠεριέχει πρεβιοτικό πολυσακχαρίτη, γαλακτικό οξύ, ενυδατικά και λιπαντικά ενεργά. Είναι κατάλληλο για περιπτώσεις κολπίτιδας, ορμονικών δια..
13.76€ 9.63€
Λεπτόρρευστο διάφανο gel ειδικής περιποίησης της ευαίσθητης περιοχήςΚατά της ξηρότητας, του κνησμού και των ερεθισμών. Έχει εξειδικευμένη σύνθεση ώστε να προσφέρει πλούσια ενυδ..
26.38€ 18.47€
Γέλη για την ισορροπία της κολπικής χλωρίδαςΚαταπολεμά την κολπική ξηρότητα (ανακουφίζει τις λεπτές, ευπαθείς, ευαίσθητες βλεννώδεις μεμβράνες). Ανακουφίζει από τα δ..
12.15€ 10.33€
Προβιοτικά υπόθετα για τον κόλπο, την ευαίσθητη περιοχή και το έντερο σε κάψουλεςΕπαναφέρουν άμεσα & διατηρούν αποτελεσματικά τη φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου, της ευ..
15.65€ 10.96€
Το Eva Restore είναι επουλωτικός παράγοντας του κολπικού βλεννογόνου σε προγεμισμένους με γέλη κολπικούς εφαρμοστές για την ενίσχυση και επιτάχυνση της επούλωσης του ατροφικού ή τρ..
16.74€ 8.90€
Κολπικά υπόθετα με γαλακτικό οξύ και γλυκογόνο για την επαναφορά και διατήρηση του κολπικού pHΤο Eva Lactic Ovules είναι σχεδιασμένο για την άμεση επαναφορά και διατήρηση της ..
12.10€ 10.29€
Υγραντική και λιπαντική αιδοίο-κολπική γέληΠροσφέρει άμεση επαναφορά της ζωτικής σημασίας φυσιολογική υγρασία στον κόλπο και το αιδοίο σε περιπτώσεις ξηρότητας, ενώ παράλληλα α..
13.10€ 7.60€
Μακράς διάρκειας δράσης υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ Επαναφέρει άμεσα και διατηρεί για ημέρες τη φυσιολογική υγρασία στον κόλπο ανακουφίζει από ..
16.63€ 9.95€
Κολπικό Λιπαντικό Προσφέρει λίπανση και προστασία. Το Eva Vagil είναι ειδικα σχεδιασμένη λεπτόρευστη γέλη για την ενίσχυση της φυσικής λίπανσης του κόλπου, την ομαλοποίηση..
13.10€ 9.17€