Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Βήχας

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Η δροσέρα είναι βότανο, το οποίο φύεται σε θαμνότοπους του βορείου ημισφαιρίου. Χρησιμοποιείται ολόκληρο το φυτό για το καταπραϋντικό σιρόπι και επιδρά στο λαιμό, στους π..
14.30€ 12.15€
Το F | ECTIVE Herbal Syrup Adults Sugar Free περιέχει φυτικά εκχυλίσματα από Θυμάρι, Iceland Moss, Μαύρο Σαμπούκο, Λεβάντα, Πεύκο, Ρίγανη και Γαρίφαλο. Αυτός ο συνδυασμός φυτικών ε..
10.90€ 4.36€
Μαλακώνει το λαιμό με τρόπο απολύτως φυσικό και ελέγχει άμεσα τον αλλεργικό, τον ξηρό ερεθιστικό βήχα και τον βήχα με απόχρεψη που προκαλείται από διάφορες αιτίες. Καταπολεμά τη βρ..
11.32€ 9.62€
νισχύουν την άμυνα του οργανισμού, προστατεύοντας τη στοματοφαρυγγική κοιλότητα στις ευαισθησίες επί των ιώσεων. Με αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, προσφέρουν ταχύτατη α..
3.50€ 2.97€
Το MeliaBisolvon είναι ένα φυσικό καταπραϋντικό που ανακουφίζει από τον ξηρό βήχα, καταπραϋνοντας και αναστέλλοντας την παρόρμηση για βήχα. Βοηθά επίσης στην αναστολή της πυ..
9.00€ 7.20€
Το σιρόπι Petit Grill δεν περιέχει ζάχαρη και χρωστικές και έχει γεύση φράουλας. Καταπραΰνει τον ερεθισμό που συνδέεται με τον ξηρό βήχα δημιουργώντας ένα φιλμ και ενυδατώνον..
9.25€ 5.75€
Αντιβηχικό σιρόπιΤο άγριο έλατο περιέχει ρητίνη, αιθέριο έλαιο, τερπένια και τανίνη τα οποία δρουν ευεργετικά καταπραΰνοντας με φυσικό τρόπο το ερεθισμένο ανώτερο αναπνευστικό ..
14.30€ 12.16€
Φυτικό σιρόπι για το βήχα και το κρυολόγημαΠρωτοποριακή προσέγγιση στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος, επιστημονικά τεκμηριωμένη και 100% Ελληνική, αφού τα προϊόντα έχουν σχε..
11.33€ 9.63€
Σιρόπι από ευκάλυπτοΕιδικά για τους μικρούς μας φίλους, πέρα από τις παστίλιες Thymotabs, η Lavipharm κυκλοφορεί το σιρόπι Junior Eucalyptus της Tilman από αιθέριο έλαιο ευκαλύ..
12.05€ 10.24€