Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Αποσμητικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Avene Soin Deodorant Regulateur Roll-On Αποσμητικό Roll-on για ευαίσθητα δέρματα. Αποτελεσματικότητα και αίσθηση δροσιάς που διαρκούν χάρη στην προοδευτική απελευθέρωση του αποσ..
11.10€ 7.77€
Ρυθμίζουν την διαδικασία της εφίδρωσης χωρίς να κλείνουν τους πόρους του δέρματος. ..
9.23€ 7.85€
Yπεριδρωσία.Μέγιστη αποτελεσματικότητα.Με διακριτικό άρωμα.Χωρίς Αλκοόλη.Προσφέρει αποτελεσματική αποσμητική και αντιβακτηριακή δράση καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας και χαρίζει μια..
7.71€ 6.55€
Tο Bioclin Deodermial Control είναι ένα εξειδικευμένο αποσμητικό για καθημερινή χρήση, για τον έλεγχο της εφίδρωσης, και την αποτελεσματική εξουδετέρωση της κακοσμίας. Ρυθμίζει απο..
9.22€ 7.84€
Το Bioclin Deodermial SensitiVe είναι ένα αποσμητικό spray για καθημερινή χρήση, 24ωρης δράσης, για τον έλεγχο της εφίδρωσης της υπερευαίσθητης, αντιδραστικής ή ερεθισμένης επιδερμ..
9.22€ 7.38€
Bioclin Αποσμητικό 24ωρης Δράσης Χωρίς Άρωμα Αποσμητικό spray για καθημερινή χρήση, 24ωρης δράσης. Ρυθμίζει την διαδικασία της εφίδρωσης χωρίς να κλείνει τους πόρους του δέρματ..
9.22€ 7.84€
Παρέχει επιστημονικά αποδεδειγμένη προστασία κατά της υγρασίας. Παρέχει φρεσκάδα όλη μέρα μέσω της τεχνολογίας οσμή για την καταπολέμηση. Φροντίζει για το δέρμα σας με 1/4 περισσότ..
7.20€ 6.12€
Προσφέρει τη δύναμη που χρειάζεστε σε συνδυασμό με την ομορφιά και τη φροντίδα που θα περιμένατε από Dove. Παρέχει επιστημονικά αποδεδειγμένη προστασία κατά της υγρασίας. Παρέχει φ..
7.20€ 6.12€
Φυσικό αποσμητικό με έλαιο Βετιβέριας και Πατσουλίσε μορφή roll-on. Περιέχει οργανικό Έλαιο  Κάνναβης αναμεμιγμένο με Αλόη Βέρα, Ηλιέλαιο, Ισλανδικά Κετραρία και βιταμίνη Ε. Π..
8.95€ 6.26€
Αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα,σε μορφή Roll-On Το Αποσμητικό με Βιολογικό Μέλι Μανούκα είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφ..
8.45€ 6.34€
Είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, εξαιρετικά απαλό, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Εξουδετερώνει την κακοσμία, αναστέλλοντας την ανά..
8.45€ 6.76€
Αποσμητικό με Βιολογική Λεβάντα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on Εξαιρετικά απαλό, αλλά και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος. Ο συνδυασμός ..
7.95€ 6.76€
Αποσμητικό με Βιολογικό Ρόδι αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on Eξαιρετικά απαλό, αλλά και πολύ αποτελεσματικό σε όλους τους τύπους δέρματος. Βασίζεται σε..
7.95€ 6.76€
Το Αποσμητικό με Βιολογικό Bασιλικό Πολτό είναι ένα αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on, απαλό και αποτελεσματικό για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανικό για ξηρέ..
8.45€ 6.34€
Αποσμητικό με Βιολογικό Τεϊόδεντρο αντιβακτηριδιακό κρεμώδες αποσμητικό σε μορφή roll-on Σύνθεση από έλαιο πιστοποιημένου Βιολογικού Τεϊόδεντρου, Αλόη Βέρα, Έλαιο Ηλίανθου, ..
8.45€ 6.34€