Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Αξεσουάρ

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
1η επιφάνεια: Απομάκρυνση των σκληρύνσεων χάρη στους λειαντικούς κόκκους μεγάλου μεγέθους 60 Grit 2η επιφάνεια: Λείανση της επιδερμίδας χάρη στους λειαντικούς κόκκους μεσα..
16.00€ 12.00€
Τα Roll-On με Micralumnia έχει μεγάλης διάρκεις μικρό-λειαντικά σωματίδια για υψηλή αποτελεσματικότητα Χρησιμοποιήστε το roll-on μόνο με τη Velvet Soft Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών. ..
15.12€ 12.10€
Ανταλλακτικά roll-on με κρυστάλλους από διαμάντι. Ακαταμάχητα απαλά πόδια από την πρώτη χρήση. Extra Coarse: για ιδιαίτερα επίμονο σκληρό δέρμα. Soft Touch: για την τέλεια ..
18.14€ 12.25€
Dr Scholl Ελαφρόπετρα Η ελαφρόπετρα Dr Scholl αφαιρεί απαλά και αποτελεσματικά το σκληρό και τραχύ δέρμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα ..
4.99€ 4.24€
Λίμα αφαίρεσης σκληρού δέρματος από το πελμα Με δύο πλευρές: Η τραχεία επιφάνεια αφαιρεί εύκολα και με ασφάλεια το σκληρό δέρμα. Η πιο λεία επιφάνεια λειαίνει το τραχύ και ξηρό ..
7.01€ 4.91€
Ιδανική για την περιποίηση των περιοχών με συσσωρευμένο σκληρό δέρμα και την αφαίρεσή του από το πέλμα. Χαρακτηριστικά Προϊόντος: Διαθέτει δύο πλευρές: Η τραχειά επιφάνεια αφαιρεί ..
10.64€ 9.04€
Νυχοπτόκτης Ιδανικός για το κόψιμο των σκληρών και χοντρών νυχιών,που προσφέρει ασφάλεια,άνεση και υγιεινή,γιατι συγκεντρώνει τα κομμένα νύχια στην ειδική θήκη που διαθέτει ενσ..
5.09€ 3.61€
Τα ανταλλακτικά Velvet Soft έχουν μεγάλης διάρκειας μικρο-λειαντικά σωματίδια τα οποία συνδυάζονται με λεπτούς κρυστάλλους διαμαντιών. Η λειαντική δράση τους είναι αποτελεσματική α..
18.15€ 15.43€
Tρίψτε το ξερό δέρμα με την ελαφρόπετρα για να αφαιρέσετε κάλους και το τραχύ σκληρό δέρμα. ..
1.96€ 1.76€