Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Αντιφθειρικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Σπρέι conditioner, εύκολο στη χρήση, κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην προστασία ενάντια στις ψείρες.Διαταράσσει τον κύκλο ζωής των ψειρών, προλαμβάνοντας τη φθειρίαση.Condition..
17.00€ 9.10€
Φυσική Λοσιόν για Πρόληψη από τις Ψείρες Με το φυσικό μόριο PMDBRO που περιέχει (μόριο που περιέχεται κυρίως στο φυτό eucalyptus citriodora) απωθεί τις ψείρες και αποτρέπει την ..
14.90€ 6.10€
Αγαπάνε το σχολείο. Είναι κοινωνικές, τους αρέσει το παιχνίδι, τρελαίνονται για κατασκηνώσεις, και έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδικά κεφαλάκια, χωρίς να κάνουν διακρίσεις σε καθ..
14.90€ 5.95€
Το Repel® Anti-lice Restore αποτελείται από Lotion/Shampoo & ειδικά σχεδιασμένο χτενάκι, και απαλλάσσει αποτελεσματικά το τριχωτό της κεφαλής από τις ψείρες..
13.61€ 6.40€
Το Apaisyl Xpert αφήνει τα μαλλιά καθαρά, απαλά και ευκολοχτένιστα. Είναι εύκολο στη χρήση, δεν στάζει και ξεπλένεται εύκολα. Δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό, δερματολογικό, και οφθαλμ..
19.90€ 16.91€
Αυτή η λοσιόν, χωρίς χημικό αντιπαρασιτικό, πολεμάει τις ψείρες σέβοντας απόλυτα το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής των παιδιών. Η κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητά του*, προσ..
25.80€ 19.35€
Το Elimax® φέρνει την επανάσταση στο χώρο των αντιφθειρικών προϊόντων! Είναι το πρώτο και μοναδικό προϊόν με διπλή δράση: εξοντώνει ψείρες και κόνιδες ενώ ταυτόχρονα έχει και προλη..
27.22€ 17.69€
Ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή με φυτικά συστατικά Αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας. Η δράση του λ..
16.14€ 11.30€
Σπρέι conditioner, εύκολο στη χρήση, κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην προστασία ενάντια στις ψείρες Διαταράσσει τον κύκλο ζωής των ψειρών, προλαμβάνοντας τη φθειρίαση C..
9.90€ 7.92€
Το Hedrin είναι το μοναδικό φθειροκτόνο που μέσα σε μία μόνο ώρα εξοντώνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Το Hedrin είναι απόλυτα ασφαλές και ακίνδυνο χάρη στη Διμεθικόνη, ένα συστατι..
10.00€ 5.40€
Η συνδυαστική δράση των συστατικών του K.O. Poux εγκλωβίζει τις ψείρες οι οποίες κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αφυδατώνονται, ασφυκτιούν και πεθαίνουν. Επιπλέον δημιουργεί μί..
18.00€ 15.30€
Ψειρόκτενα για την απομάκρυνση των ψειρών και της κόνιδας από το τριχωτό της κεφαλής. Συνίσταται η χρήση της όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα και με κατεύθυνση από τη ρίζα προς την άκ..
4.95€ 4.20€
Καθιστά εύκολο τον εντοπισμό των αυγών Η διαφανής γέλη προσδένεται στα αυγά καθιστώντας τας εύκολα ορατά με γυμνό οφθαλμό, ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών Πρακτικό με εξ..
13.05€ 7.83€
Paranix Shampoo Η σύνθεση του Paranix shampoo (έως 8 χρήσεις ανάλογα με το μήκος μαλλιών) έχει διπλή δράση, που προκαλεί ασφυξία στης φθείρες και αφυδάτωση στα αυγά τους, στο τρ..
23.12€ 13.50€