Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα

Αντιδρωτικά

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Frezyderm Frezyfeet Αποσμητικό spray για τα πόδια Αποσμητικό spray για τα πόδια με προβλήματα κακοσμίας, εφίδρωσης, μυκητιάσεων. Η πολυδύναμη σύνθεση με αντιβακτηριακούς και απο..
12.34€ 9.25€
Καταπολεμά άμεσα την κακοσμία κι απορροφά αποτελεσματικά τον ιδρώτα, προλαμβάνοντας τη δημιουργία υγρασίας στο πέλμα, ανάμεσα στα δάκτυλα των ποδιών, αλλά και μέσα στα υποδήματα. Η..
8.96€ 6.20€
Βασισμένο σε 2 αξιολογήσεις.
To ανθιδρωτικό ποδιών Hansaplast Silver active παρέχει 48ωρή ασφαλή προστασία από τις οσμές. Η ενεργή αντιβακτηριακή σύνθεση του με τα ιόντα αργύρου προστατεύει αξιόπιστα από την ε..
6.80€ 5.44€
Αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία ποδιών και υποδημάτων Με την επαναστατική φόρμουλα Neutra-Activ που εξουδετερώνει πλήρως την κακοσμία για προηγμένη πρ..
7.51€ 6.61€
Αντιιδρωτικό σπρέι ποδιών που εξουδετερώνει τις οσμές που εξουδετερώνει τις οσμές και διατηρεί τα πόδια σας στεγνά χαρίζοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας όλη μέρα. &n..
8.01€ 5.60€
Είναι ειδικά σχεδιασμένα με την εξης διπλή δράση : Αμέσως εξάλειψη των οσμών Παροχή παπουτσιών με 24ωρη προστασία μυρωδιά και φρεσκάδα. Χωρίς υπολείμματα ώστε να μπορείτε..
8.01€ 5.60€