Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Αλλεργική Ρινίτιδα

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Φυσικό αντιϊσταμινικό, ρινικό σπρέι με βάση την λούφα Δίνεται για το αλλεργικό συνάχι και την αλλεργική ρινίτιδα. Η λούφα είναι τροπικό φυτό που δρα "μπλοκάροντα"ς και αποβάλλον..
12.10€ 10.29€
Εδώ και 30 χρόνια, οι γιατροί στη Γερμανία χορηγούν ένα τιτλοδοτημένο εκχύλισμα του φυτού butterbur στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν εποχιακά προβλήματα την άνοιξη με την παρο..
47.00€ 30.55€
Το προϊόν Nasaleze, είναι πρωτοποριακό εκνέφωμα φυσικής κυτ-ταρίνης (φυτοαντιμετώπιση-φυτοπρόληψη), το οποίο αντιμετωπίζει την αλλεργική ρινίτιδα. Eίναι το µοναδικό, οργανικό προϊό..
15.50€ 13.17€
Σύστημα ρινικών πλύσεων Το Nasaline είναι ένα μοναδικό, πατενταρισμένο, φυσικό, χωρίς φάρμακο σύστημα ρινικής πλύσης για την ρινική αποσυμφόρηση. Απομακρύνει αποτελεσματικά τις..
18.60€ 15.81€
Τα φακελάκια Nasaline περιέχουν υψηλής καθαρότητας φαρμακευτικού βαθμού (USP Grade) χλωριούχο νάτριο (αλάτι) και διττανθρακικό νάτριο (σόδα) σε κατάλληλη αναλογία. Το διάλυμα που π..
12.76€ 10.85€
Σπρέυ για τη μύτη με πανθενόλη και μαγνήσιο για πρόληψη αλλεργικής ρινίτιδας Ενυδατώνει τη ρινική βλεννογόνο μεμβράνη και απελευθερώνει την αναπνοή Καθαρίζει τη μύτη απαλά ..
6.20€ 5.27€
Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που χαρίζει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα που σχετίζονται με την εποχική ή τη χρόνια αλλεργική ρινίτιδα. Α..
8.60€ 6.02€