Επαναφορά
Εταιρίες
Διαθεσιμότητα
Κατηγορίες

Αιμοροίδες

Ανά:
Ταξινόμηση κατά:
Ιδανική για εγκαύματα 1ου-2ου βαθμού, εκζέματα, τραυματισμούς. Καταπραΰνει και μειώνει το αίσθημα του πόνου από οιδήματα ψωριασικό δέρμα, αιμορροΐδες. Επουλώνει πληγές διαβη..
15.30€ 12.05€
Αποτελεί μια φόρμουλα φλαβονοειδών με διοσμίνη και εσπεριδίνη τα οποία έχει φανεί ότι έχουν φλεβοτονική και προστατευτική δράση. Τα φλαβονοειδή αποτελούν μια κατηγορία αντιοξειδωτι..
10.83€ 9.20€
Σχεδιασμένη να καταπραϋνει ερεθισμό, κνησμό και πόνο, εξαιτίας φλεγμονής στην πρωκτική περιοχή ή και σχηματισμού αιμορροϊδων. Οδηγίες χρήσης: Μικρή ποσότητα αλοιφής επαλεί..
9.40€ 7.52€
Σχεδιασμένη να καταπραϋνει ερεθισμό, κνησμό και πόνο, εξαιτίας φλεγμονής στην πρωκτική περιοχή ή και σχηματισμού αιμορροϊδων. Δεν περιέχει συντηρητικά και αρωματικές ουσίε..
17.70€ 14.34€
Πρακτικά μαντηλάκια καθαρισμού για την άμεση ανακούφιση των αιμορροΐδων.Έχουν μαλακτική και αναλγητική δράση και ανακουφίζουν από κνησμό και πόνο.   Επίσης, έχουν κατ..
10.24€ 7.17€
Καταπραϋντική κρέμα για την ανακούφιση των αιμορροΐδωνΈχει μαλακτική και αναλγητική δράση, ανακουφίζει από κνησμό και πόνο, καταπραΰνει την ερεθισμένη περιοχή και επουλώνει. Δε..
17.01€ 11.91€
Ανακουφίζει τονώνει και φροντίζει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Η Elixderm χάρη στην μοναδική σύνθεσή της σας προσφέρει καταπραϋντική αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση:Είναι..
25.20€ 20.16€
Βασισμένο σε 1 αξιολογήσεις.
Ο χυμός της Αλόης είναι ευρέως χρησιμοποιούμενος σε ολόκληρο τον κόσμο για τις χρήσιμες ιδιότητες τουΕίναι ένας εξαιρετικός χυμός που βοηθάει στην διατήρηση της καθαριότητας το..
25.30€ 17.71€
Ο τέλειος συνδυασμός για τη θεραπεία των αιμορροϊδων. Ανακουφίζει από τους πόνους, τον ερεθισμό και την αιμορραγία των αιμορροϊδων.Δράση:Μειώνει την ηπατική συμφόρηση. ..
16.38€ 13.92€
Προστετεύει και ανακουφίζει άμεσα τις ευαίσθητες και τρυφερές επιδερμίδες από ερεθισμούς, δερματίτιδες, ηλιακά, θερμικά ή χημικά ερυθήματα και μηρογεννητικά ερυθήματα. Η έντονη αντ..
11.09€ 9.43€
Απαλή αλοιφή για την περιπρωκτική περιοχή με μαλακή υφή και συστατικά τα οποία είναι γνωστά για την ανακουφιστική τους δράση. Κύρια συστατικά & οφέληΒάμμα ιπποκ..
11.20€ 8.40€
Το Procto Synalar Cleansing Foam είναι ένας απλός αφρός, ειδικά σχεδιασμένος για να βοηθά στη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής στην περιπρωκτική περιοχή, όπως και στην π..
9.85€ 6.95€
Η βιολογική αλοιφή Fitoroid συνιστά ένα ειδικό επικουρικό προϊόν για τη θεραπεία του συνδρόμου της κιρσοειδούς διεύρυνσης φλεβών του αιμορροϊδικού πλέγματος (ε..
14.50€ 12.32€
Κρυοθεραπεία για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο, την φαγούρα, την φλεγμονή και την αιμορραγία των αιμορροΐδων. ..
39.55€ 31.64€